من یه وسترن 2 ترا خریدم .روش که میرم 1.8 ترابایت جای خالی داره آیا این طبیعیه؟
من یه وسترن 2 ترا خریدم .روش که میرم 1.8 ترابایت جای خالی داره آیا این طبیعیه؟
سلام
حدس میزنم که شما نوع پرتابل (بدون آداپتور) رو میخواین . چون برای 500 گیگ بهتره که بدون آداپتور باشه ولی برای حجمهای بالاتر بهتره که دسکتاپی (آداپتوری) باشه. البته این نظر منه !!!
پرتابلهای سیگیت به دو نوع تقسیم میشن
1. مدل Goflex که از جدیدترین مدلها هست و خودش هم چند نوع میشه
1-1. مدل FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive که عمده ترین مشخصه آن 5400 دور بون هارد هست و از 320 گیگ تا 1.5 ترا موجوده و من دیروز 500 گیگ رو 78 هزارتومن خریدم !!!
1-2. مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive که عمده ترین مشخصه آن 7200 دور بودن هارد و 16 مگ کش هست اما تا زمانی که از usb2 استفاده کنین نمیتونین از تمام این ظرفیت استفاده کنین . و فقط حجم 500 گیگ و 750 گیگ موجوده .
1-3. مدل GoFlex™ Slim Performance Drive که از باریکترین هارد های ساخته شده هست این هارد فقط با اینترفیس usb3 فروخته میشه !!! و فقط در حجم 320 گیگ موجوده !!!
2. مدل FreeAgent که قدیمی شده و من تو بازار دیگه نمیبینمش (از دور خارج شده) این مدلها فقط usb2 دارن .
مهمترین خصوصیت هاردهای گوفلکس انعطاف پذیری اونهاست . به خاطر اینکه انتهای این هاردها قابل جدا کردنه و میشه انواع اینترفیس ها رو متصل کرد مثل usb3 و usb2 و esata و firewire . قیمت این اینترفیس ها حدودا 35 هزارتومنی هست .
بعضی از هاردهای گوفلکس با اینترفیس usb3 فروخته میشه و بعضی هم با اینترفیس usb2 فروخته میشه که در هنگام خرید به جعبه اش باید دقت کنین .
در مورد گارانتی هم تا به حال هارد اکسترنال من به گارانتی نخورده و نمیتونم اظهار نظر کنم !!!
حجم در خواستی رو نگفتین ولی با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احتمالا کمتر جابه جا میکنین بهتره که مدلهای دسکتاپی (آداپتوردار) رو بخرین . در مورد مدل و برند هارد ، تا چند صفحه قبل رو بخونین مدل پیشنهادی معلوم میشه !!!
برای خرید هارد اکسترنال میتونین از پاساژ مرکز کامیوتر ایران که چندصد متر پایینتر از میدون ولیعصر ، بعد از سفارت عراق هست اقدام کنین . تنوع هاردهای اونجا بالاست و انواع هارد موجوده !!!
Last edited by ata.royalfalcon; 16-06-2011 at 22:56.
سلام
ممنون
هارد 1 ترابایتی میخوام .
فکر کنم از وسترن دیجیتال بیشتر تعریف شده باشه . درسته ؟
بله ، وسترن دیجیتال منظورم بود .
با توجه به اینکه برای آرشیو لازم دارین مدل دسکتاپی (آداپتوردار) My Book Essential من پیشنهاد میدم که هم usb2 داره و هم usb3 که در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 و با توجه به اینکه 1 ترا میخواین قیمتشون هم فکر نکنم از 100 هزارتومن بیشتر باشه .
البته مدلهای بدون آداپتوری یکترابایتی هم هست . ولی قیمتشون از 130 الی 140 تومن بیشتره !!!
1. پرتابل (بدون آداپتور) مدل My Passport Essential SE که هم usb2 داره و هم usb3 . فقط به se دقت کنین چون مدلهای هادی یکترا نداره !!!
2. پرتابل (بدون آداپتور) مدل WD Elements Portable SE که اخیرا در بازار زیاد شده فقط usb2 داره و تا یکترا موجوده !!! (توصیه نمیشه)
البته مدلهای دیگه ای هم هست مثل سامسونگ و adata و سیلیکون پاور ولی من تا به حال باهاشون کار نکردم و نمیتونم اونها رو به شما پیشنهاد بدم !!!
147 تومان خریدم
sharmande fingilish minivisam
hamchin chizi vase pc ham hast
?
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
mashala etelaat
manam ye 2tb arzon mikham
hamin khobe
سلام .
ببخشید . من زیاد از قطعات اطلاع ندارم .
کدوم مدل آداپتوریه ؟
WD My Book World Edition
WD My Book Studio Edition
WD My Book Essential Edition
WD My Book Elite Edition
WD My Book 3.0
شما کدوم یکی رو توصیه میکنید ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بلی ، برای PC هم هست که اکثرا روی اسلات pci express نصب میشه !!!
مثل عکس زیر
![]()
سلام
همه مدلهایی که در بالا گفتین آداپتوری هستن اصولا My Book یعنی آداپتوری .
WD My Book World Edition به کار شما نمیاد این مدل بیشتر برای شبکه استفاده میشه این مدل از دو هارد اینترنال استفاده میشه که به صورت راید باهم کار میکنن و گرون هم هست .
مدل WD My Book Studio Edition هم برای سیستمهای اپل مکینتاش طراحی و ساخته شده گرچه قابل استفاده برای ویندوز هست اما با توجه به اینکه فقط usb2 و firewire داره خرید این مدل هدر دادن پوله !!!
مدل WD My Book 3.0 هم دیگه تولید نمیشه و اگر هم تو بازار پیدا بشه خریدشو توصیه نمیکنم .
مدل WD My Book Elite Edition من شش عدد از این هارد ها رو دارم و کیفیت بسیار عالی داشته !!! این مدل به نظر دیگه تولید نمیشه . همچنین این مدل فقط usb2 داره .
در نهایت مدل WD My Book Essential Edition رو مناسب میدونم این مدل هم usb2 و usb3 رو داره !!!
خلاصه برای کسب اطلاع بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنین
لینک مدل My Book Essential در کمپانی سازنده این هارد !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)