تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 827 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یه وسترن 2 ترا خریدم .روش که میرم 1.8 ترابایت جای خالی داره آیا این طبیعیه؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آره. چند خریدی؟

3. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و احترام
    تفاوت مدل های هارد اکسترنال seagate 500g چیست؟
    کدام بهتر است؟فرق گارانتی سازگار با ویستا پخش رایانه چیست؟و ایا قیمت گارانتی ها فرق دارد؟
    با تشکر
    سلام
    حدس میزنم که شما نوع پرتابل (بدون آداپتور) رو میخواین . چون برای 500 گیگ بهتره که بدون آداپتور باشه ولی برای حجمهای بالاتر بهتره که دسکتاپی (آداپتوری) باشه. البته این نظر منه !!!

پرتابلهای سیگیت به دو نوع تقسیم میشن

1. مدل Goflex که از جدیدترین مدلها هست و خودش هم چند نوع میشه

1-1. مدل FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive که عمده ترین مشخصه آن 5400 دور بون هارد هست و از 320 گیگ تا 1.5 ترا موجوده و من دیروز 500 گیگ رو 78 هزارتومن خریدم !!!

1-2. مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive که عمده ترین مشخصه آن 7200 دور بودن هارد و 16 مگ کش هست اما تا زمانی که از usb2 استفاده کنین نمیتونین از تمام این ظرفیت استفاده کنین . و فقط حجم 500 گیگ و 750 گیگ موجوده .

1-3. مدل GoFlex™ Slim Performance Drive که از باریکترین هارد های ساخته شده هست این هارد فقط با اینترفیس usb3 فروخته میشه !!! و فقط در حجم 320 گیگ موجوده !!!

2. مدل FreeAgent که قدیمی شده و من تو بازار دیگه نمیبینمش (از دور خارج شده) این مدلها فقط usb2 دارن .

مهمترین خصوصیت هاردهای گوفلکس انعطاف پذیری اونهاست . به خاطر اینکه انتهای این هاردها قابل جدا کردنه و میشه انواع اینترفیس ها رو متصل کرد مثل usb3 و usb2 و esata و firewire . قیمت این اینترفیس ها حدودا 35 هزارتومنی هست .
    بعضی از هاردهای گوفلکس با اینترفیس usb3 فروخته میشه و بعضی هم با اینترفیس usb2 فروخته میشه که در هنگام خرید به جعبه اش باید دقت کنین .

در مورد گارانتی هم تا به حال هارد اکسترنال من به گارانتی نخورده و نمیتونم اظهار نظر کنم !!!

سلام .

من یه هارد برای آرشیو میخوام . بودجه تا 150 هزار .
    شما چی پیشنهاد میدین ؟
    توی تهران از کجا بخرم ؟

ممنون
    حجم در خواستی رو نگفتین ولی با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احتمالا کمتر جابه جا میکنین بهتره که مدلهای دسکتاپی (آداپتوردار) رو بخرین . در مورد مدل و برند هارد ، تا چند صفحه قبل رو بخونین مدل پیشنهادی معلوم میشه !!!

برای خرید هارد اکسترنال میتونین از پاساژ مرکز کامیوتر ایران که چندصد متر پایینتر از میدون ولیعصر ، بعد از سفارت عراق هست اقدام کنین . تنوع هاردهای اونجا بالاست و انواع هارد موجوده !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-06-2011 at 22:56.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .

من یه هارد برای آرشیو میخوام . بودجه تا 150 هزار .
    شما چی پیشنهاد میدین ؟
    توی تهران از کجا بخرم ؟

ممنون
    سلام

حجم در خواستی رو نگفتین ولی با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احتمالا کمتر جابه جا میکنین بهتره که مدلهای دسکتاپی (آداپتوردار) رو بخرین . در مورد مدل و برند هارد ، تا چند صفحه قبل رو بخونین مدل پیشنهادی معلوم میشه !!!

برای خرید هارد اکسترنال میتونین از پاساژ مرکز کامیوتر ایران که چندصد متر پایینتر از میدون ولیعصر ، بعد از سفارت عراق هست اقدام کنین . تنوع هاردهای اونجا بالاست و انواع هارد موجوده !!!
    سلام
    ممنون
    هارد 1 ترابایتی میخوام .
    فکر کنم از وسترن دیجیتال بیشتر تعریف شده باشه . درسته ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون
    هارد 1 ترابایتی میخوام .
    بله ، وسترن دیجیتال منظورم بود .
    با توجه به اینکه برای آرشیو لازم دارین مدل دسکتاپی (آداپتوردار) My Book Essential من پیشنهاد میدم که هم usb2 داره و هم usb3 که در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 و با توجه به اینکه 1 ترا میخواین قیمتشون هم فکر نکنم از 100 هزارتومن بیشتر باشه .

البته مدلهای بدون آداپتوری یکترابایتی هم هست . ولی قیمتشون از 130 الی 140 تومن بیشتره !!!

1. پرتابل (بدون آداپتور) مدل My Passport Essential SE که هم usb2 داره و هم usb3 . فقط به se دقت کنین چون مدلهای هادی یکترا نداره !!!

2. پرتابل (بدون آداپتور) مدل WD Elements Portable SE که اخیرا در بازار زیاد شده فقط usb2 داره و تا یکترا موجوده !!! (توصیه نمیشه)

البته مدلهای دیگه ای هم هست مثل سامسونگ و adata و سیلیکون پاور ولی من تا به حال باهاشون کار نکردم و نمیتونم اونها رو به شما پیشنهاد بدم !!!

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

147 تومان خریدم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بلی میشه ولی شرط داره !!!
    اگر لپتاپ شما express card (شکاف سه سانتی) داشته باشه نه تنها میتونین usb3 اضافه کنین بلکه میتونین پورتهای دیگه مثل firewire اضافه کنین . ولی اگر لپتاپ شما قدیمی باشه احتمالا express card نداره و به جاش اسلات PCMCIA داره (شکاف 5 سانتی متری) . من بعید میدونم برای اسلات PCMCIA کارت usb3 تو بازار پیدا بشه !!!
    خلاصه باید ببینین که لپتاپ شما کدومشو داره . ممکنه هیچکدومشون نداشته باشه !!!

من خودم یه دونه express card خریدم 24 هزارتومن برای پورت usb3 مثل عکس زیر. اینو هم به سختی تو بازار پیدا کردم همین یدونه رو داشت .

ضمنا برای اینکه بدونین لپتاپ شما چه نوع usb داره دیوایس منجر رو ببینین (به شرطی که درایورهاشو کامل نصب کرده باشید و در دیوایس منجر علامت زرد رنگی دیده نشه ) . مثلا عکس زیر برای لپتاپ من هست که usb3 داره !!!

sharmande fingilish minivisam
    hamchin chizi vase pc ham hast
    ?

---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------

من همین my book essential رو پیشنهاد میدم . البته مدلهای دیگه ای هم هست که من تا به حال باهاشون کار نکردم و سراغشون هم نمیرم حتی اگر سرعت read و write بالایی داشته باشن .

من خودم 6 تا هارد وسترن مدل الایت دارم که یکیشو از سال 88 تا الان دارم و هیچ مشکلی نداشته (گرچه مدل الایت دیگه تو بازار پیدا نمیشه)
    اتفاقا بعدا میخوام هارد آداپتوری برای بکآپ بخرم . همین مدل essential رو میخرم . اگر سه ترابایتی پیدا بشه که خیلی عالی میشه . آخه برای ارشیو 10 ترابایتی خودم باید هارد پرظرفیت بخرم !!!

فقط یه چیز قبل از خرید ، جعبه شو خوب بررسی کنین که ضربه ای نخورده باشه مخصوصا گوشه ها ، خب هارد وسیله حساسی هست . ممکنه هارد از بالای کمد فروشنده افتاده باشه زمین !!!

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

من منظورم طولشه نه عرضش !!!
    mashala etelaat
    manam ye 2tb arzon mikham
    hamin khobe

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    ممنون
    هارد 1 ترابایتی میخوام .
    بله ، وسترن دیجیتال منظورم بود .
    با توجه به اینکه برای آرشیو لازم دارین مدل دسکتاپی (آداپتوردار) My Book Essential من پیشنهاد میدم که هم usb2 داره و هم usb3 که در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 و با توجه به اینکه 1 ترا میخواین قیمتشون هم فکر نکنم از 100 هزارتومن بیشتر باشه .

البته مدلهای بدون آداپتوری یکترابایتی هم هست . ولی قیمتشون از 130 الی 140 تومن بیشتره !!!

1. پرتابل (بدون آداپتور) مدل My Passport Essential SE که هم usb2 داره و هم usb3 . فقط به se دقت کنین چون مدلهای هادی یکترا نداره !!!

2. پرتابل (بدون آداپتور) مدل WD Elements Portable SE که اخیرا در بازار زیاد شده فقط usb2 داره و تا یکترا موجوده !!! (توصیه نمیشه)

البته مدلهای دیگه ای هم هست مثل سامسونگ و adata و سیلیکون پاور ولی من تا به حال باهاشون کار نکردم و نمیتونم اونها رو به شما پیشنهاد بدم !!!
    سلام .

ببخشید . من زیاد از قطعات اطلاع ندارم .

کدوم مدل آداپتوریه ؟

WD My Book World Edition
    WD My Book Studio Edition
    WD My Book Essential Edition
    WD My Book Elite Edition
    WD My Book 3.0

شما کدوم یکی رو توصیه میکنید ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sharmande fingilish minivisam
    hamchin chizi vase pc ham hast
    ?
    سلام
    بلی ، برای PC هم هست که اکثرا روی اسلات pci express نصب میشه !!!
    مثل عکس زیر

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

ببخشید . من زیاد از قطعات اطلاع ندارم .

کدوم مدل آداپتوریه ؟

WD My Book World Edition
    WD My Book Studio Edition
    WD My Book Essential Edition
    WD My Book Elite Edition
    WD My Book 3.0

شما کدوم یکی رو توصیه میکنید ؟

کد:
    سلام
    همه مدلهایی که در بالا گفتین آداپتوری هستن اصولا My Book یعنی آداپتوری .

WD My Book World Edition به کار شما نمیاد این مدل بیشتر برای شبکه استفاده میشه این مدل از دو هارد اینترنال استفاده میشه که به صورت راید باهم کار میکنن و گرون هم هست .

مدل WD My Book Studio Edition هم برای سیستمهای اپل مکینتاش طراحی و ساخته شده گرچه قابل استفاده برای ویندوز هست اما با توجه به اینکه فقط usb2 و firewire داره خرید این مدل هدر دادن پوله !!!

مدل WD My Book 3.0 هم دیگه تولید نمیشه و اگر هم تو بازار پیدا بشه خریدشو توصیه نمیکنم .

مدل WD My Book Elite Edition من شش عدد از این هارد ها رو دارم و کیفیت بسیار عالی داشته !!! این مدل به نظر دیگه تولید نمیشه . همچنین این مدل فقط usb2 داره .

در نهایت مدل WD My Book Essential Edition رو مناسب میدونم این مدل هم usb2 و usb3 رو داره !!!

خلاصه برای کسب اطلاع بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنین

لینک مدل My Book Essential در کمپانی سازنده این هارد !!!
    کد:

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •