سلام به اهل دل !
میخوام این مدل رو بگیرم....هنوز دو دلم
میتونید معایب و مزایاشو بگید (مخصوصا معایب بدون تعصب خواهشا)
Dell inspiron n5010 aluminum
CPU (i7-740QM
6GB ddr3
500gb HD
15.6" HD LED
ATI Radeon™ 5650 1G
سلام به اهل دل !
میخوام این مدل رو بگیرم....هنوز دو دلم
میتونید معایب و مزایاشو بگید (مخصوصا معایب بدون تعصب خواهشا)
Dell inspiron n5010 aluminum
CPU (i7-740QM
6GB ddr3
500gb HD
15.6" HD LED
ATI Radeon™ 5650 1G
سلام
دوستان عزيز ميخواستم ببينم الان اين مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium تو بازار هست ؟ نظرم رو جلب كرده ميخواهم بخرم . (اگه هست شما كجا رو براي خريد پيشنهاد ميكنيد)
سوال بعدي اينكه : مشخصاتي كه براي اين مدل در زيگورات ارائه شده با مشخصاتي كه در سايت ديجي كالا هست فرق داره . كدومش درسته ؟ كانفيك كامل و درست اين مدل جديد رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
تشكر
عزیز جان اون نون برندو میخوره.
توی بازار بهترین کیفیت پلاسما رو پاناسونیک داره اما سونی از همه گرون تره (تقریبا دو برابر پانا)
ولی کیفیت پانا خیلی بیشتر از سونی هست.
پس فکر نکن سونی کیفیتش بالاست.
کسی نبود جواب منو بده؟
من دو هفته ای میشه خریدم موقع بالا اومدن سیستم با f12 رفتم تو قسمت diagnostic سیستم چک
کردم ارور 142-2000 میده یعنی هاردم داره خراب میشه ؟
با hdd regenerator یه بد سکتور داشت تعمیر شد ولی الان بازم همون ارورو می ده موندم چکار کنم
کسی با این مشکل آشناست؟
من از شرکت کادوس تو رشت خریدم.
واسم حساب کرد 930 تومن با موس.
گارانتیش معروف نبود الانم اسمش یادم نیست ولی به اصرار بابام که می گفت باید با گارانتی باشه 30 تمن هم اضافه تر دادیم واسه گارانتیش.
Last edited by sina.belyad; 05-12-2010 at 13:52.
با سلام
چند روزی میشه 5010 ای3 رو خریدم اما به یه مشکل خوردم که نمی دونم طبیعیه یا نه!!
وقتی دارم باهاش کار معمولی میکنم یدفعه صفحه نمایش سیاه میشه و کاری نمیشه کرد مگه اینکه خاموشش کنم!!
گارانتی هم داره اگه مشکل سخت افزاریه بگید تا سریعتر اقدام کنم!؟ آخه تا 1 ماه گارانتی تعویضه!!
به نظر من ایراد سخت افزاری.
من هم همین ایراد را در لپ تاپ قبلیم داشتم (Inspiron 1300) یک دفعه صفحه سیاه می شد و... فقط هم باید خاموشش می کردی تا درست می شد.
حالا بگذار بقیه اهل فن هم جواب بدند شاید هم ایراد نرم افزاری باشه
مبارکتون باشه
بهتره اول راه حل های ساده رو امتحان کنیم! با نصب یه ویندوز دیگه از یه شرکت دیگه لپتاپ و تست بزنید ببینید بازم این مشکل وجود داره یا خیر؟؟!!
آیا نرم افزار خاصی روی لپتاپ نصب کردید که بعدش این اتفاق براتون بیافته؟؟
درود
بچه ها این اسکرول گوشه موس برای بالا پایین کردن صفحه سایت دیگه کار نمی کنه؟
مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)