تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 200 از 515 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام،مرسی.
    آره فیزیک رو خیلی بد زدم.
    میانگین نمره خام نفرات برتر در سهمیه:41/38 ، میانگین تراز نفرات برتر : 11288
    البته اینا واسه منطقه بودم.بقیه رو نمیدونم.
    سلام.دستت درد نکنه.
    باز ماله تجربی فیزیکتون خوبه ماله ریاضی رو ببین افتضاحه.
    ترازه فیزیک من 12895 اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من نمیدونم این مهندس نعیمی(طراح فیزیک) شاید فکر میکنه همه مثل خودش رتبه 1 می خوان بشن این قدر سخت طرح میکنه.از کنکور مفهومی تره.
    Last edited by METACORTEX; 05-12-2010 at 12:20.

2. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

این کد رهگیری آموزش و پرورش چی شد اخر!؟

باید بریم آموزش پرورش منطقه؟! تا کی وقت داره اصلا!؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حذف شود !
    Last edited by reza-atom; 05-12-2010 at 13:17.

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کارنامه آزمون جمعه 12/9:

افت کردم.
    چرا همه تراز عمومی هاشون بالاتره واسه من تراز عمومی هام همیشه 2000 تا پایینتره؟خیلی مسخرست واقعا.
    حالا زبان رو که فقط این دفعه خوب نزدم،ولی فیزیک و عربی رو تو آزمونای قبلم خیلی بالا نزده بودم....!!!
    پیشنهادات و انتقادات زیبای شما را نیازمندیم.
    بابا دمت گرم...از این ناراضی هستی ؟

خیلی خوبه که
    با این وضعیت حتما هر جاو هر رشته که بخوای (بجز پزشکی و دندان پزشکی تهران) قبول میشی
    البته نه که تهران نشی ولی 100 درصد نیست

من آزمون اول شدم توی کشور 1150 دومی رو شدم 1600...سومی رو هم 1650
    الان نمی دونم چیکار کنم
    زیست همیشه از 30 تا 29 تاشو می زنم ولی درصدم از 50-60 بالا نمیاد
    چون بعضی سوالهای بین 2 تا گزینه می مونم 90 درصد مواقع هم اون غلطه رو زدم برای همین همیشه بعد آزمون اعصام میریزه بهم
    اما تستهای سنجش این طوری نیست...خیلی آسون تره...حالا دل به اسونهای سنجش ببندم یا هدف رو بزارم غلبه بر تستهای سخت تر گزینه 2 ؟
    کتاب زیست چی می خونی شما ؟ من کلاس هم میرم ولی فعلا همینه اوضام

البته من 2تا مشکل دیگه هم دارم عربی فعلا دارم میرم کلاس و معمولا رو 20 درصدم
    فیزیک هم همیشه وقت کم میارم..حدود 9-10 سوال رو جواب میدم که 3-4 تاش غلطه زدم

اما در کل شما وضعیت شما خیلی خوبه...این قدر هم وسواس به خرج نده با درصدات حال کن
    راستی درصد ریاضی رو بالا زدی همشو..منم همیشه بالای 80 هستم
    شما هم ریاضی بودی اومدی تجربی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

دفترچه کنکور 90 رو دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

کسی میدونه جواب تمرین های کتاب درسی دیفرانسیل رو از کدوم سایت میتونم بگیرم؟

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام
    فکر کنم یه گام به گام بگیری بهتره.
    گام به گام دروس طلایی گسترش بگیر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول به همتون . . .
    من خودم سال دومی هستم و راستشو بخواین نمیدونم چرا علاقه ای برای دانشگاه رفتن ندارم شاید تنها دلیلش سربازی نرفتن باشه آخه من 1 هم بشم میرم کامپیوتر که تو دانشگاه مدرکش چرته و همین حالاشم بین اونا که لیسانس دارن من شاخ ترم ( تعریف بیخودی ) و فقط فکر مدرک مایکرسافت و فوق لیسانس شبکه هستم که تو دانشگاه لازم نیس بری

بیخیال ، من پارسال بدترین شرایط ممکن رو داشتم تراز اولین آزمونم شد 3900 ولی کم کم به 4900 رسوندم که دیگه گیر کردم و به دلایلی نتونستم زیاد بخونم - من از وقتی اودم دبیرستان درس نخوندم به دلایل مشکلاتی که دیگران واسم پیش آوردن ولی سال سوم یهو معدل ترم 1 شدم 18.5 ( رشته ریاضی سال 1 حتی ریاضی تجدید شدم ! و معدلام هر ترم کم میشد ) ولی ترم 2 سال 3 با یه نامردی فوق العاده تابلو و کسافت بازی نمره مستمارمو بجز زبان 20 که اونم اگه اینو نمیدادن میدونستن که همه منو میشناسن تا حالا زبان زیر 20 تو عمرم نداشتم ولی بقیه همه 10-11 و شیمی که سه سال 20 شدم دادن 8 - کجا مستمر زیر 10 میدن اونم کسی که ترم اولش 18.5 شد ! و کارنامه ترم 2 هم 2 هفته دیر دادن که ما نتونیم اعتراض کنیم و رو 3تا درس نهاییم صد در صد میدونستم اشتباه شده وحشتناک حتی شوال و جوابمو بعد امتحان نگاه کردم کپی کتاب نوشته بودم و مثلاً به جای 19 شده بود 9 که همه میگن امکان نداره اشتباه بشه ولی 2تا از دوستای خودم تو درس ادبیات و دیفرانسیل دقیقاً همینجوری شدن ولی مدرسه دیگه بودن و خود مدیر واسش اعتراض نوشت و از 8 شد 18 !

امیدوارم فهمیده باشین که تقریباً معدل کتبیم شد 10-11 و حتی به استان هم اعتراض کردم و گفتن دیر اقدام کردی و فقط میتونی از مدیر شکایت کنی و اونو اخراج میشه و نمراهات درست نمیشه ( پس بایگانی واسه چیه آخه ؟! )

خلاصه این شد که مدرسه رو نابود کردم و تمام دانش آموزاشو فراری دادم و رفتیم کلاً یه شهر دیگه - اونجا گفتم خودمو ثابت میکنم و پیش معدل کل 18 شدم ( البته میدونم بعضیا میگن خوب نیست ولی واسه کسی که تنها تو یه شهر دیگه هست و خودش خونه داری میکنه با دوستش و با این پایه ضعیف بهتر نمیشه ) ولی کنکور همونطور که گفتم تا عید ترازم همون 4900 تقرباً بود و به 5000 نرسید و کم کم امیدمو از دست دادم و با انرژی منفی اطرافیان تو عید بیخیال شدم و کم کم بیخیال بیخیال و آخر هم شدم 15000 منطقه 2 ولی دوستم مثل من ولی با پایه قوی ولی همون تراز 4900-5000 که بعد عید بیخیال نشد و مدرسه رو بیخیال شد و رفت تو خونه تهنها نشست واسه خوندن و ترازشو یهو به 6500-6700 رسوند و آخر سر هم شد 2000 منطقه 2 که اونم تازه میگفت نرسیدم بقیشو بزنم وگرنه شیمی همشو بلد بودم !

دیگه بسه این چرت و پرتا - خلاصه اینکه وضعیت از من بدتر نیست و دیدین که میتونستم بخونم و عجیب انگیزه ای داشتم هر روز درس ( تفریحام هم کامل - مثل بچه مثبتا نبودم ) ولی یه 2 هفته عید که بیخیال شدم دیگه تا آخز سال بیخیال شدم و نابود شدم

توصیه من اینه که روزی 30دقیقه هم شده بخونین ولی حتی یه روز هم بیخیال نیشن و هر درسی که ضعیفین برنامه بریزین هر روز 1ساعت اون درسو جدا بخونین ( من عربی و دیفرانسیل اویل همش منفی میزدم ولی با این کار بعد از 2-3 ماه تلاش بعد زبان و شیمی بهترین درسام شد ! )

به حرف اطرافیان اصلاً اهمیت ندین به خودن ایمان داشته باش که میتونی یه هدف انتخاب کن که بهش برسی و با کسایی که بیخیال هستن هم زیاد نپر و بهشون اهمیت نده و نلی واقعاً عالی داری میزنی اگه این روند بعد عید نگه داری مطمین باش بین 1-100 هستی ، بعد عید خیلی ها حتی بهترینا هم یهو افت میکنن و عید بهترین موقع برای سبقت گرفتنه

سرتونو درد آوردم شدید - ببخشید دیگه

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

سلام
    فکر کنم یه گام به گام بگیری بهتره.
    گام به گام دروس طلایی گسترش بگیر.

گام به گام خیلی بهش تکیه نکنین ، هیچی مثل کتاب درسی نمیتونه راهنماییت کنه و سعی کن فقط اون یه کم راهنما باشه واست اونم وقتی دیدی واقعاً نمیفهمی و کپی نکن

11. 2 کاربر از ar71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بابا دمت گرم...از این ناراضی هستی ؟

خیلی خوبه که
    با این وضعیت حتما هر جاو هر رشته که بخوای (بجز پزشکی و دندان پزشکی تهران) قبول میشی
    البته نه که تهران نشی ولی 100 درصد نیست

من آزمون اول شدم توی کشور 1150 دومی رو شدم 1600...سومی رو هم 1650
    الان نمی دونم چیکار کنم
    زیست همیشه از 30 تا 29 تاشو می زنم ولی درصدم از 50-60 بالا نمیاد
    چون بعضی سوالهای بین 2 تا گزینه می مونم 90 درصد مواقع هم اون غلطه رو زدم برای همین همیشه بعد آزمون اعصام میریزه بهم
    اما تستهای سنجش این طوری نیست...خیلی آسون تره...حالا دل به اسونهای سنجش ببندم یا هدف رو بزارم غلبه بر تستهای سخت تر گزینه 2 ؟
    کتاب زیست چی می خونی شما ؟ من کلاس هم میرم ولی فعلا همینه اوضام

البته من 2تا مشکل دیگه هم دارم عربی فعلا دارم میرم کلاس و معمولا رو 20 درصدم
    فیزیک هم همیشه وقت کم میارم..حدود 9-10 سوال رو جواب میدم که 3-4 تاش غلطه زدم

اما در کل شما وضعیت شما خیلی خوبه...این قدر هم وسواس به خرج نده با درصدات حال کن
    راستی درصد ریاضی رو بالا زدی همشو..منم همیشه بالای 80 هستم
    شما هم ریاضی بودی اومدی تجربی؟
    من که خودم راضیم آخه این آزمون اصلا میخواستم نرم.حتی مشاورمون هم گفت اگه نمیتونی نرو،یه چند روز شدید مریض شده بودم نتونسته بودم درس بخونم.بعدشم کلا یه چند روزی ناامید شده بودم اصلا درس نمیخوندم.
    این مشاورمون هم خیلی گیر میده،مثلا تو کل شهرمون 330 نفر شرکت میکنن بهم میگه اگه 1و2 نشی تو شهر کلا خوب نیست.مثلا این بار که 5 شدم اصلا نگفت خوبه.هر چند من میدونم که خیلی هم خودش حال کرده.
    در کل از همتون ممنون که انقدر امروز انگیزه دادین به ما...
    اما جواب سوالاتون:
    1-کلا سوالای آزمون سنجش اصلا به درد نمیخوره،چون خیلی راحته.اون آزمونای آخرشم چون جامعه آماری بالایی داره همه شرکت میکنن.پس مسلما هدفت رو غلبه بر تستهای گزینه 2 بذار .
    2-مهمتر از همه چیز واسه زیست کتاب درسیه.نمیدونم الان این حرفی که میزنم باور میکنین یا نه ولی قسم میخورم که حقیقت محضه:واسه این آزمون من زیست رو فقط از کتاب درسی خوندم.اصلا تست نزدم.ولی واقعا کتاب درسی رو خورده بودم.البته اصولا واسه تست از کتاب سبز استفاده میکنم.
    3-آره ریاضی بودم.

13. این کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که خودم راضیم آخه این آزمون اصلا میخواستم نرم.حتی مشاورمون هم گفت اگه نمیتونی نرو،یه چند روز شدید مریض شده بودم نتونسته بودم درس بخونم.بعدشم کلا یه چند روزی ناامید شده بودم اصلا درس نمیخوندم.
    این مشاورمون هم خیلی گیر میده،مثلا تو کل شهرمون 330 نفر شرکت میکنن بهم میگه اگه 1و2 نشی تو شهر کلا خوب نیست.مثلا این بار که 5 شدم اصلا نگفت خوبه.هر چند من میدونم که خیلی هم خودش حال کرده.
    در کل از همتون ممنون که انقدر امروز انگیزه دادین به ما...
    اما جواب سوالاتون:
    1-کلا سوالای آزمون سنجش اصلا به درد نمیخوره،چون خیلی راحته.اون آزمونای آخرشم چون جامعه آماری بالایی داره همه شرکت میکنن.پس مسلما هدفت رو غلبه بر تستهای گزینه 2 بذار .
    2-مهمتر از همه چیز واسه زیست کتاب درسیه.نمیدونم الان این حرفی که میزنم باور میکنین یا نه ولی قسم میخورم که حقیقت محضه:واسه این آزمون من زیست رو فقط از کتاب درسی خوندم.اصلا تست نزدم.ولی واقعا کتاب درسی رو خورده بودم.البته اصولا واسه تست از کتاب سبز استفاده میکنم.
    3-آره ریاضی بودم.
    نیلی خانوم این حرفها رو که میزنی عصابم خورد میشه خیلی تحریکم میکنی که ازت جلو بزنم ولی نمیتونم
    خدایااااااااااااااااااااا اا
    راستی نلی امسال اینشالا تو تلوزیون میبینیمت نفرات برتر
    واسه منم دعا کنید
    من با این حرفها که شما میزنید میفهمم که هوشم خیلی پایین تر از شماست من ازمون قلمچی رو به زور تا 6000 میرم این هفته ازمون داریم کارناممو میزارم ولی تو چرا اینقد با هوش هستی میگی هیچی نخوندی اون وقت ....
    خدااااا

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

نلی خانوم یه سوال دیگه
    شما تیزهوشان میری؟
    یا اینکه نه منظورش از مدرسه چیه؟
    اخه 5 نفر اول شهر تو مدرسه شما هستن؟!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •