براي منم nederland ه. راستي چرا اين طوريه؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
براي منم nederland ه. راستي چرا اين طوريه؟
برای منم همینطوریه ولی چه فرقی می کنه؟؟؟
آقا ببخشید اینجا سوال میکنم :
من بار اولمه میخوام adsl بگیرم زیاد وارد نیستم این مراحل نصب مودم رو تو تاپیک همساده خوندم ولی یک قسمتش رو متوجه نشدم:
اونجا نوشته که به پشت کیس وصل کنیديكي جاي وصل شدن آداپتور و تغذيه مودم هست كه فكر نمي كنم نصبش توضيح بخواد
پورت بعدي و كوچكتر مخصوص كابل تلفن هست
پورت بزرگ تر ،مخصوص كابل شبكه هست ،كابل شبكه در بسته بندي مودم موجود هست ، و جزو تجهيزات هست ، الكي بابت خريدش پول نديد يك وقت !!! - يك سر كابل را به پشت مودم وصل كنيد - سر ديگر كابل را به پشت كيس و به كارت شبكه وصل كنيد ! همين !!!!
برخي مودم ها دكمه خاموش/روشن دارند ، خب معطل نكنيد مودم را روشن كنيد - برخي ها هم كه دكمه ندارند همين طوري روشن مي شوند
روي مودم چند تا LED يا همون لامپ كوچولو هست - روشن شدن اينها يعني نصب كامل مودم
چراغ power كه همون تغذيه و آدابتور هست - چراغ Link همون اتصال كارت شبكه هست - چراغ act يا adsl هم ،همون اتصال خط تلفن هست
اگر يكي از اينها خاموش بود ، كابل ها را چك كنيد
همين !!! مودم شما نصب شد و نيازي به مهندس موقشنگ نبود !!
کارت شبکه از کجا باید بیارم ؟ اصلا چی هست؟ لازمه؟
منظور همون پورت شبکه روی مادربورده که پشت کیسه..... (کارت شبکه برای سیتمهای قدیمیه که کارت شبکه آن بورد نداشتن)
تایید میشه.
واسه منم همینطوره.(256 مخابرات)
زبونش هلنديه !
من که به خاطر اپلود افتضاح دارم با مخابرات خداحافظی میکنم...درخواست 256 هم دادم ولی میگن اپلودش رو 64 میشه...منم اصلا نمیتونم با اپلود پایین کار کنم...جال اینجاست اپلود همراه اول الان اینجا شده 190 ...پس میرم همراه اول...
من 128 دارم سرعت اپلودم 2 کیلوبایته دانلودم 14 . واقعا افتضاحه . کدوم کشور سرعت اپلودش 2 کیلوبایته . برای دیال اپ 4 کیلوبایته . من با جی پی ار اس همراه اول 9 کیلوبایت اپلود میکنم. ولی من فردا 512 فعال میشه با کارت جانبازی بابام گرفتم. سرعت اپلودش 128 =16 کیلوبایته![]()
512 رو به همه نمی دن؟ 256 چطور؟
من الان آسیاتک دارم 512 ولی چون محدودیت حجم داره خیلی به صرفه نیست .. فرت و فورت باید حجم بخرم ارزش داره یه 256 مخابرات بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)