البته موضوع دیگه ای که هست اینه که iPad 2 فقط سطح اطراف صفحه سفید شده و نه کل بدنه ، و به همین دلیل زیاد جنجال به پا نکرد. ولی آیفون 4 سفید هم بدنه پشتی و هم جلویی سفید شدن و بخاطر همین هم هست که زیباتر است.
البته موضوع دیگه ای که هست اینه که iPad 2 فقط سطح اطراف صفحه سفید شده و نه کل بدنه ، و به همین دلیل زیاد جنجال به پا نکرد. ولی آیفون 4 سفید هم بدنه پشتی و هم جلویی سفید شدن و بخاطر همین هم هست که زیباتر است.
سلام
۲ تا سوال از خدمت دوستان دارم
۱. اگه من یه کارت هدیه ۱۰۰ یورویی یا ۱۰۰ دلاری بخرم ، تابستون وقتی که ایران باشم از طریقه اینترنت ای پی ایران اجازه ی دانلود ها رو بدون مشکل دارم یا اینکه نه ؟
۲. اگه جواب اره باشه ، اونوقت دیگه نیازی به cydia و این بند و بساط ها نیست دیگه ، درسته ؟
مرسی
با آی پی ایران خیر
بله نیازی به جیلبریک و سیدیا نیست۲. اگه جواب اره باشه ، اونوقت دیگه نیازی به cydia و این بند و بساط ها نیست دیگه ، درسته ؟
مرسی![]()
ببین ، دوست عزیز ،
فکر شما عالیه ، که با داشتن یک چیز P ان خوب ، کاملا عملی ه!
اما ، شما می تونی قید دلیوری و.... که فقط با سیدیا قابل نصب هست رو بزنی ؟!
سلام
منظورت رو کامل نفهمیدم ، میشه یکم کامل تر توضیح بدی
مرسی
وقتی جیلبریک میکنید میتونید از طریق اضافه کردن یه سری سایت های سورس به سیدیا نرم افزارهایی مثل msg delivery یا مثلا id caller رو نصب کنید.
در حالت عادی وقتی با آیفون پیغامی بفرستید قابلیت دلیوری وجود نداره.
کسی می تونه امورش کامل برای اپدیت ۴.۳.۲ به ۴.۳.۳ بنویسه منظورم اینه چطوری اونهمه اپ رو جابجا کنیم ؟
xbackup رو برای بک آپ گیری از برنامه ها نصب میکنی و بعدش هم دانلود فرمور و ریستور ...
اگه جیلبریکی نیستی که کلا مشکلی نداری.
سلام بجه ها
منم امروز بالاخره دل رو زدم به دريا و يه ايفون ٤ انلاك فكتوري با ضمانت كامتل خريدم
١٦ سياه ٩٤٠ تومن
بجه ها كوشي رو روشن كرد و زد ايتونز و اكتيو شد
خيالم راحت باشه كه انلاك هست؟
ورزن فيرموير هم ٤.٣.١ هست
جيلبريك ميشه؟
ميشه كلا واسه نصب برنامه راحنمايم كنيد؟
راستي الانم با خود ايفونم بست ميزارم
جقدر كار كردن باهاش لذت بخش هست
Part no : MC603ZP/A
ايا انلاكه؟ رجيستر كدوم كشور هست؟
بيشابيش ممنون از راهنماييتون
راستي امكانش هست كيبورد فارسي به جا عربي روش نصب كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)