تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 318 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mntkal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    عجیبه!

پيش فرض

sسرور zcatch nemizani?
    خوب من میگم اصلا جای fng بزنی چون مثل همن ولی این فرد محور تره!میخواستم تنوع شه!میخوای نشه نشه ولی مشکل سرورا بخصوص ddrace مپ هاشن که یا طولانین یا سختن و 90% بچه ها 90% مپ هارو نمیتونن برن بعدش پراکنده میشن یا شروع میکنن چت کردن!!
    Last edited by mntkal; 24-07-2011 at 14:49. دليل: هان؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

Teeworlds برا خيلياي ما يه نوع چت رومه آخه!!!من خودم هرزگاهي ميام برا بازي نيست بيشتر برا چت كردنه!!!

3. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rex123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

sسرور zcatch nemizani?
    خوب من میگم اصلا جای fng بزنی چون مثل همن ولی این فرد محور تره!میخواستم تنوع شه!میخوای نشه نشه ولی مشکل سرورا بخصوص ddrace مپ هاشن که یا طولانین یا سختن و 90% بچه ها 90% مپ هارو نمیتونن برن بعدش پراکنده میشن یا شروع میکنن چت کردن!!
    من که امیدورام این سرور zcatch هیچ وقت زده نشه! مشکلش همین فرد محور بودنشه یکی اگه ببینه رنگش عوض شده باشه و کس دیگه ای رنگ اصلی خودش رو داره مخصوصی اون رو نمیزنه و میزاره خودشو بزنه تا رنگ خودش درست بشه! این بنظرم بدترین کار ممکن هست و خراب کردن بازی باسه بردنه! مخصوصا اگه افراد ایرانی هم باشن دیگه نور در الی نور میشه! همین fng که فکرش هم کسی نمیکرد چی شده! چه برسه zcatch
    نظر من اینه که بریم اعتراض توی سایت اصلیش و بگیم این چه مودها و مپ هایی هست و یک مود بسازن که مربعی باشه و توش هیچی نباشه و افرادم نه hook داشته باشن و نه hammer ! فقط یک چت باشه بشه حرف زد! اگه باز بی جنبه بازی در نیاریم و حرف زشت نزنیم! اصلا چت هم نداشته باشه! فقط شکلک باشه! اووه اونم که خطریه! اصلا این ایرانیا خطرناکن اگه همه این ها رو بازم ور داریم باز ایرانیا میان سرورو -- میکنن پس مجبوریم همین جوری سر کنیم و حرف نزنیم!
    نیازمند تذکرات جدی مدیر می باشم!
    با تشکر یک حرف زن مفت!

5. این کاربر از rex123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yuri 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اتاق بغلی

6

من که امیدورام این سرور zcatch هیچ وقت زده نشه! مشکلش همین فرد محور بودنشه یکی اگه ببینه رنگش عوض شده باشه و کس دیگه ای رنگ اصلی خودش رو داره مخصوصی اون رو نمیزنه و میزاره خودشو بزنه تا رنگ خودش درست بشه! این بنظرم بدترین کار ممکن هست و خراب کردن بازی باسه بردنه! مخصوصا اگه افراد ایرانی هم باشن دیگه نور در الی نور میشه! همین fng که فکرش هم کسی نمیکرد چی شده! چه برسه zcatch
    نظر من اینه که بریم اعتراض توی سایت اصلیش و بگیم این چه مودها و مپ هایی هست و یک مود بسازن که مربعی باشه و توش هیچی نباشه و افرادم نه hook داشته باشن و نه hammer ! فقط یک چت باشه بشه حرف زد! اگه باز بی جنبه بازی در نیاریم و حرف زشت نزنیم! اصلا چت هم نداشته باشه! فقط شکلک باشه! اووه اونم که خطریه! اصلا این ایرانیا خطرناکن اگه همه این ها رو بازم ور داریم باز ایرانیا میان سرورو -- میکنن پس مجبوریم همین جوری سر کنیم و حرف نزنیم!
    نیازمند تذکرات جدی مدیر می باشم!
    با تشکر یک حرف زن مفت!
    smikh این پستت اسپم بودا واسه همین خواستم اخطار رو بزنم ولی هر چی گشتم دکمشو پیدا نکردم
    سجاد من که می دونم چرا این کارارو می کنی ( یعنی نمی دونما )] ولی این از اون روزی شروع شد که منو تو سرور fng با استفاده از حقوق ادمین بودنت بن کردی تازه بدون دلیل دلیل بگو قبول کنم از اون موقع می خواستی حالمو بگیری بعد یه سوال دیگه میشه بگی تو این فروم اصلا میشه پست مفید زد اصلا الان کل تی ورلز و سرورای ایرانیش اسپم شده همش فحش کاریه به نظر من بهتر بری تو تی ورلز دکمه ی رو فشار بدی تا کل بازی تی ورلدز رو از دنیا حذف کنن اول برو ببین تو هر فروم اسپم چیه بعد بگو اسپم دادی این جا جز این حرف ها حرف دیگه ای نیسسسسسسسسست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ps3amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    اومدم خدا حافظی کنم و برم چون دیگه نمیام.
    مشکل هم اینه که باید حتما کامپیوتر را کم کنم و تقریبا بازی نکنم.چون دیگه مشکل چشم هام داره جدی میشه و نمره 2.5 را رد کرده.
    البته فعلا تا فردا هستم و یه سری میام ولی از فردا دیگه نمیام(اینترنتم تموم میشه تمدید نمیکنم).
    پس بدرود تا آینده

همیشه موفق و پیروز باشید

8. 6 کاربر از ps3amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30sezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

امیرجان امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی
    گاهی اوقات یه سری بزن اگه ببینیمت خوشحال میشیم

من که خیلی مباحث تی ورلدز را پی سی ورلد دنبال نمی کنم و اصلاً نمیدونم چی شد که سرور Magical دیگه بازی نشد و همه سراغ Persian رفتن و اینکه این سرورهای جدید از کجا اومدن؟ ولی اینو از من قبول کنید :

هیچ وقت نگید ایرانی ها فلانند و بسانند مگه خودت کی هستی؟ خارجی.....!!
    جالبتر اینه که از 20 نفری که داخل بازی هستند اگه بپرسی همشون میگن همه ایرانی ها بی جنبه اند!!
    یعنی چی؟
    منطقی اینه که دست از چت کردن بردارید و اگر کسی اشتباه کرد و یا خواست کاری را به غلط انجام دهد این اجازه را شما به او بدهید همین.....

راستی من هم مشکل امیر رو دارم خیلی کمتر میتونم بیام
    مخلص همه
    ..::Magic Tee::..

10. 3 کاربر از p30sezar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

منم یه خداحافظی کنم پستم تشکر بگیره
    میخوام یه دمو از fng بازی کردنم بزارم ببینم کی حریفه :>

12. این کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

امیرجان امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی
    گاهی اوقات یه سری بزن اگه ببینیمت خوشحال میشیم

من که خیلی مباحث تی ورلدز را پی سی ورلد دنبال نمی کنم و اصلاً نمیدونم چی شد که سرور Magical دیگه بازی نشد و همه سراغ Persian رفتن و اینکه این سرورهای جدید از کجا اومدن؟ ولی اینو از من قبول کنید :

هیچ وقت نگید ایرانی ها فلانند و بسانند مگه خودت کی هستی؟ خارجی.....!!
    جالبتر اینه که از 20 نفری که داخل بازی هستند اگه بپرسی همشون میگن همه ایرانی ها بی جنبه اند!!
    یعنی چی؟
    منطقی اینه که دست از چت کردن بردارید و اگر کسی اشتباه کرد و یا خواست کاری را به غلط انجام دهد این اجازه را شما به او بدهید همین.....

راستی من هم مشکل امیر رو دارم خیلی کمتر میتونم بیام
    مخلص همه
    ..::Magic Tee::..
    پس من تو اون 20 نفر نبودم که شما پرسیدی

که اینم نمیشه چون من همیشه هستم پس تو اون بیست نفر هم هستم و نظرم اینه همه جا خوب و بد داره

که بازم نمیشه چون سرور 16 نفر جا میگیره

که اگه از 16 نفر بپرسی بازم نمیشه چون 16 نفر سرور پره چه جوری میخوای وارد سرور شی

که اگه وارد شی بازم نمیشه چون حتما از 16 نفر کمتره که اون حرفه بالا میره زیر سوال

که اگه بگیم از 15 نفر پرسیدی که بازم نمیشه چون من همیشه هستم و نظرم اینه همه جا خوب و بد داره

که بازم نمیشه چون توی 16 نفر چند نفرش به تو جواب میدن

که اگه 2 جواب بدن جواب میدم که بازم نمیشه چون من همیشه هستم و نظرم اینه همه جا خوب و بد داره

که اگه هم 2 نفر جواب بدن خواستن پیش دستی کنن که بگن ما بی جنبه نیستیم دیگران هستن

که بازم نمیشه چون من همیشه هستم و نظرم اینه همه جا خوب و بد داره

که بازم نمیشه مگه اینکه منظورت اینه که من بی جنبه ام ؟؟

به من توهین میکنی بی جنبه ؟

من به تو چیزی گفتم ؟

خوشت میاد منم به تو توهین کنم ؟

بی جنبه ایرانی بی چنبه

مخلص همه
    ..::narotu Tee::..
    Last edited by narotu; 25-07-2011 at 20:12.

14. 3 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همتون برید دسته جمعی دخیل شید بلکه شفا بگیرید اگه جواب داد بگید منم بیام
    چرا افراد مشکل ساز رو آی پی بن نمیکنی ؟! همین الان تو سرور بلاک یکی اومده بود داشت خانوادشو معرفی میکزد ...
    مشخص هم هستش یه چند نفری هم بیشتر نیستن . امثال اون alex gb ...

16. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

پس من تو اون 20 نفر نبودم که شما پرسیدی

که اینم نمیشه چون من همیشه هستم پس تو اون بیست نفر هم هستم و نظرم اینه همه جا خوب و بد داره

که بازم نمیشه چون سرور 16 نفر جا میگیره

که اگه از 16 نفر بپرسی بازم نمیشه چون 16 نفر سرور پره چه جوری میخوای وارد سرور شی

که اگه وارد شی بازم نمیشه چون حتما از 16 نفر کمتره که اون حرفه بالا میره زیر سوال

که اگه بگیم از 15 نفر پرسیدی که بازم نمیشه چون من همیشه هستم و نظرم اینه همه جا خوب و بد داره

که بازم نمیشه چون توی 16 نفر چند نفرش به تو جواب میدن

که اگه 2 جواب بدن جواب میدم که بازم نمیشه چون من همیشه هستم و نظرم اینه همه جا خوب و بد داره

که اگه هم 2 نفر جواب بدن خواستن پیش دستی کنن که بگن ما بی جنبه نیستیم دیگران هستن

که بازم نمیشه چون من همیشه هستم و نظرم اینه همه جا خوب و بد داره

که بازم نمیشه مگه اینکه منظورت اینه که من بی جنبه ام ؟؟

به من توهین میکنی بی جنبه ؟

من به تو چیزی گفتم ؟

خوشت میاد منم به تو توهین کنم ؟

بی جنبه ایرانی بی چنبه

مخلص همه
    ..::narotu Tee::..
    این گم نشه این همه نوشتم

همتون برید دسته جمعی دخیل شید بلکه شفا بگیرید اگه جواب داد بگید منم بیام
    چرا افراد مشکل ساز رو آی پی بن نمیکنی ؟! همین الان تو سرور بلاک یکی اومده بود داشت خانوادشو معرفی میکزد ...
    مشخص هم هستش یه چند نفری هم بیشتر نیستن . امثال اون alex gb ...
    هر کی توهین کرد یا فش داد یا الکی کیک کرد
    عکس بگیرید بدید
    تا مدتی دسترسی فرد رو قط میکنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •