تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 451 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا من که فکر می کنم بهتره آدم صادقانه بگه مشکل چیه هم زمان تعمیر کاهش پیدا میکنه و هم احتمال آسیب زدن به قسمت های دیگه از بین میره . چون از اول بدونن مشکل کجاست سریع ردیفش میکنن در ضمن گارانتی اگر بخواد بازی دربیاره و پول بگیره هزار و یک بهانه میاره و پول رو میگیره چه شما بگی چی شده چه نه! تازه اونجوری دستشون رو باز میگذاری که بعدش هر چرندی رو نحویلت بدن.
    حالا باید دید چی مگین به علیرضا. آقا چند روزه الان تحویل دادی؟ من هفته ی دیگه دارم میام تهران که اینو بیارم گارانتی امیدوارم تا قبلش خبر کار شما دربیاد.

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

بایوس منم 212 هست

امروز اورست رو اجرا کردم بعد رفتم cod mw2 بازی کردم
    یه ساعتی که گذشت بازی رو دادم پایین و این عکس رو گرفتم

البته خیلی دقیق نیست چون دمای لحطه ای رو نشون میده نه حداکثر
    اتاق (اطاق؟) هم کاملا خنک بود
    مشکوکه؟؟؟!!! تمام تنظیمات روی حداکثر بود؟لپ تاپ روی چه حالتی بود.Entertiment?روی باطری سیوینگ که نبود؟چون تو این حالت دما خیلی کم میشه.من خودم این بازی را تموم کردم و دما حدود 90 بود!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز . بلاخره تصمیم گرفتم که n61jq بخرم و فردا دارم میرم برش دارم . گارانتی vista قیمت 1430 ( شانس ما تو شیراز گیر نمیاد )
    حالا می خواستم ببینم موقعی که بازش کنه به چه چیزایی نگاه کنم
    بعد تو سری n61 بالاترین کانفیگ مربوط به jq هست
    هارد 640 با 7400 rpm هم داریم ؟
    با تشکر

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من اگر دنبال 500 با 7200 هستی من ادرسشو تو شیراز دارم اما تضمین نمیکنم مثل مال من نباشه!
    دوستان گارانتی من ویستا هست اما طرف گفت باید بره تهران تا اگه بردش موجوده عوض کننن اگر نه که باید واستم تازه میگفت باید مشخص بشه چرا اینطوری شده ! نکنه یهو بگن شامل گارانتی نمیشه؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آقا من که فکر می کنم بهتره آدم صادقانه بگه مشکل چیه هم زمان تعمیر کاهش پیدا میکنه و هم احتمال آسیب زدن به قسمت های دیگه از بین میره . چون از اول بدونن مشکل کجاست سریع ردیفش میکنن در ضمن گارانتی اگر بخواد بازی دربیاره و پول بگیره هزار و یک بهانه میاره و پول رو میگیره چه شما بگی چی شده چه نه! تازه اونجوری دستشون رو باز میگذاری که بعدش هر چرندی رو نحویلت بدن.
    حالا باید دید چی مگین به علیرضا. آقا چند روزه الان تحویل دادی؟ من هفته ی دیگه دارم میام تهران که اینو بیارم گارانتی امیدوارم تا قبلش خبر کار شما دربیاد.
    من شنبه صبح دادم. یکشنبه زنگ میزنم ببینم چی میگن. در مورد بایوس هم فکر کنم حق با شما باشه. می گفتم بهتر بود. بدونن مشکل اونه شاید زودتر درستش کنن. تازه میفهمن که آدم میدونه مشکل کجاست و نمیتونن بهانه های عجیب بیارن.

به هر حال واسه محکم کاری گفتم که یا بار مشکل صدا داشته و با آپدیت بایوسش مشکل حل شده. راستی ندیدم کسی تو فروم مشکل صدا داشته باشه. عجیبه یه خوره ...
    اولین بار که نه ... دومین بار که روشنش کرده بودم همون کلیپ تبلیغاتی ایسوس رو گذاشتم پخش شه و صدا رو هم واسه بررسی کیفیتش تا ته بردم بالا. یهو صفحه قفل شد و صدا به شکل پشت سر هم تکرار شد. ترسیدم خاموش کنم وولی صداش تا آخر بود نتونستم طاقت بیارم و خاموش کردم. بعدا هم دو سه بار با آهنگ صوتی و کلیپ های دیگه بررسی کردم هر جا صدا زیاد بود احتمال هنگ داشت و در نهایت آپدیت کردم حل شد.
    البته ویندوز هم عوض کردم گفتم شاید از ویندوزش باشه ولی مشکل همون بایوس بود و بس.

یکشنبه خبرش رو میدم بهتون. حالا چرا تهران میاین؟ مگه نمایندگی نداره تو شهرستانهای مختلف ؟ تو سایتش که چند تا زده بود. مگه نه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوست من اگر دنبال 500 با 7200 هستی من ادرسشو تو شیراز دارم اما تضمین نمیکنم مثل مال من نباشه!
    دوستان گارانتی من ویستا هست اما طرف گفت باید بره تهران تا اگه بردش موجوده عوض کننن اگر نه که باید واستم تازه میگفت باید مشخص بشه چرا اینطوری شده ! نکنه یهو بگن شامل گارانتی نمیشه؟
    به نظر من خودت بیاری تهران بدی گارانتی بهتره
    چون شاید اینا بخوان این وسط یه پولی ازت بگیرن

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

bebakhshid alan to startup khode laptope farsi nadare
    vaghti windows ro mikham biayram windows starting ro miare vali badesh dige safhe siyah mishe hichi nemiare!!!!

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من شنبه صبح دادم. یکشنبه زنگ میزنم ببینم چی میگن. در مورد بایوس هم فکر کنم حق با شما باشه. می گفتم بهتر بود. بدونن مشکل اونه شاید زودتر درستش کنن. تازه میفهمن که آدم میدونه مشکل کجاست و نمیتونن بهانه های عجیب بیارن.

به هر حال واسه محکم کاری گفتم که یا بار مشکل صدا داشته و با آپدیت بایوسش مشکل حل شده. راستی ندیدم کسی تو فروم مشکل صدا داشته باشه. عجیبه یه خوره ...
    اولین بار که نه ... دومین بار که روشنش کرده بودم همون کلیپ تبلیغاتی ایسوس رو گذاشتم پخش شه و صدا رو هم واسه بررسی کیفیتش تا ته بردم بالا. یهو صفحه قفل شد و صدا به شکل پشت سر هم تکرار شد. ترسیدم خاموش کنم وولی صداش تا آخر بود نتونستم طاقت بیارم و خاموش کردم. بعدا هم دو سه بار با آهنگ صوتی و کلیپ های دیگه بررسی کردم هر جا صدا زیاد بود احتمال هنگ داشت و در نهایت آپدیت کردم حل شد.
    البته ویندوز هم عوض کردم گفتم شاید از ویندوزش باشه ولی مشکل همون بایوس بود و بس.

یکشنبه خبرش رو میدم بهتون. حالا چرا تهران میاین؟ مگه نمایندگی نداره تو شهرستانهای مختلف ؟ تو سایتش که چند تا زده بود. مگه نه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    علیرضا جان آدم کارش رو خودش مستقیم از مرکز پیگیری کنه بهتره! دوستان هم اشاره کردن دیگه! خیلی هم همه چیز درست حسابیه که یه واسطه هم بتراشیم این وسط! بازم دفتر مرکزی نمایندگی گارانتی حرف آدم رو بهتر می فهمن و آدم راحت تر میتونه باهاشون کنار بیاد.
    امیدوارم که خبر شما تا یک شنبه که من دارم میام تهران دربیاد که با آگاهی بیشتری برم سراغ گارانتی .
    این مشکل واقعا کوچیکه و فکر نکنم واقعا نیاز به این همه طول کشیدن داشته باشه .
    امیدوارم سازگار نخواد اینجوری سر بدوونه ما رو. 

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیرضا جان آدم کارش رو خودش مستقیم از مرکز پیگیری کنه بهتره! دوستان هم اشاره کردن دیگه! خیلی هم همه چیز درست حسابیه که یه واسطه هم بتراشیم این وسط! بازم دفتر مرکزی نمایندگی گارانتی حرف آدم رو بهتر می فهمن و آدم راحت تر میتونه باهاشون کنار بیاد.
    امیدوارم که خبر شما تا یک شنبه که من دارم میام تهران دربیاد که با آگاهی بیشتری برم سراغ گارانتی .
    این مشکل واقعا کوچیکه و فکر نکنم واقعا نیاز به این همه طول کشیدن داشته باشه .
    امیدوارم سازگار نخواد اینجوری سر بدوونه ما رو.
    حالا اگه یه شنبه هم نشد یکی دو روز صبر کن که من نتیجه رو دقیق بفهمم به شما هم بگم.
    شاید زود تر هم بازش کنن و مشکلش حل بشه ولی تا جایی که من میدونم هی قضیه رو کش میدن که آدم تشنه بشه و هر چی گفتن قبول کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

bebakhshid alan to startup khode laptope farsi nadare
    vaghti windows ro mikham biayram windows starting ro miare vali badesh dige safhe siyah mishe hichi nemiare!!!!
    من تو دستاپم یه بار این مشکل رو داشتم. خوب یادم نیست مال چه نرمافزاری بود ولی هاردش چشمک میزد میفهمیدم میخواد یه چیزی رو لود کنه و بیچاره نمیتونه. بعد آناینستال و اینا کردم ردیف شد ولی خوب یادم نیست چی بود قصه.

شما یه کاری کن. ببین هاردت چشمک میزنه یا نه ؟ همین چراغ هارد رو میگم که بالاش عکس استوانه داره فکر کنم.
    اگه دیدی صفحه سیاه میشه باز داره هارد کار میکنه مشکل یه برنامه ای درایوری چیزیه که نصب کردی.

برای آن اینستال هم با سیف مود میتونی بری تو ویندوزت.

اصلا همین کار رو هم تست کن. هم چراغ هارد رو بررسی کن و هم وقتی لپ تاپ رو روشن کردی هی تند تند بزن اف 8 که آپشنای استارت آپ ویندوز بیاد. گزینه ی سیف مود هم که دیگه میدونی کدومه. اگه با سیف مود بره تو معلومه مشکل درایوری هست. ممکنه نرمافزار خاصی هم باشه. دیگه اینش کار خودته که بررسی کنی ببینی کدوم برنامه مشکل داره یا کدوم درایور رو جدیدا ریختی گیر کرده.

زیان فارسی رو نگرفتم مشکلش چیه ؟؟؟؟ اگه زبان فارسی ویندوز نداری که تو کنترل پنل میشه اضافه کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •