تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 384 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3834

نام تاپيک: Translation

در آغاز فعالیت yasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    جایی در آسمان

10 معادل کلمه (کفش دوزک)رو به انگلیسی

سلام دوستان می شه لطف کنید و معادل کلمه (کفش دوزک)رو به انگلیسی بدید
    با تشکر از شما دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

hi
    i think it is called :
    lady bird

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

hi
    there is also an other word for that:
    lady beetle

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اون کلمه "though" هست نه"through" .....معنیشم همون "اگرچه" میشه...... که من اینجا نوشتم "با این وجود".......

Key اینجا یعنی "مهم"، "کلیدی"......."Challenge" هم میشه همون "چالش"! توضیحش تو دیکشنری:
    difficult and stimulating task
    اینجا حق با شماست و ترجمتون صحیحه...... من جمله ی آخر رو سوالی خوندم و فکر کردم منظور اینه که "گوشی چه قابلیت هایی رو کم داره(یعنی پیشنهاد بدن)"........به هر حال عذر میخوام

منظور از جمله ی آخر اینه: و چالش اصلی ارتباط بر قرار کردن با مصرف کنندگان در باره ی این توانایی ها و اینکه چه کارهایی را میتوانند با آن انجام دهند، میباشد.(یعنی اطلاع رسانی بشه!)

منظور از ن" همون "گوشی ها"ست که تو جمله های قبلی بهش اشاره شده....... و فرقی نمیکنه که ضمیر (آن) بیاریم جاش یا مرجع ضمیر(گوشی هایمان)! حالا شما اگه دوست داری میتونی بگی چه کارهایی را با گوشی هایمان انجام دهند!

ممنون امین جان از توجهت

He confirmed that there would definitely be a PlayStation handset and it would be released before Christmas "... but exactly which Christmas I can't confirm!"

Mr Ahnegard went on to give his view of what we could expect from SE over the next two years in terms of phone hardware:

Equivalent to a Pentium 2.1 GHz
    60 Gb storage
    More 3D hardware acceleration with dual purpose chipsets
    UMTS as a basic feature
    خوب اینم ترجمهی خودم که بازم روان نیست!
    او تایید کرد که یقینا تمایل وجود دارد به پلی استیشن فون!!! و اینکه ای کاش تا قبل از کریسمس منتشر و تولید انبوه میشد…."اما بدرستی این کریسمس؟من نمی تونم تایید کنم"
    اقای ahengard دیدش را میخواهد بدهد که چه ما میتوانیم از se میتوانیم انتظار داشته باشیم بعد 2 سال در ....سخت افزار گوشی ها:
    معادل یک پنتیوم2.1 ghz
    60 gb حافظه
    یه سوال به نظر شما این 3d چیه؟می تونه مخفف 3بعدی باشه؟
    ........شتاب دهندهی سخت افزار با چیپست های 2 منظوره
    ……..
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ladybird
    have fun

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

But I've heared Ladybug

پروفشنال Alone_In_Hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

Hi
    Lady bird =BrE
    Lady bug =AmE

پروفشنال love-to-learn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز هم مرسی ، این هم آخریش :

There are mysteries, secret zones in each individual.

The films should be influenced by the individual commandments to the same degree that the commandments influence our daily lives.

I wanted to describe the world at the same time, through image, express what I felt. It was the time of the great documentary filmmakers: Richard Leacock, Joris Ivens. Today, television has put an end to this type of filmmaking.

To tell you the truth, in my work, love is always in opposition to the elements. It creates dilemmas. It brings in suffering. We can't live with it, and we can't live without it. You'll rarely find a happy ending in my work.
    سلام

در درون هر فردي بخشهاي مرموز و ناشناخته اي وجود دارد.

فيلمها بايد به همان اندازه كه زندگي روزمره ما تحت تاثير احكام ده گانه خدا است‏‏ تحت تاثير تك تك اين احكام قرار گرفته باشند.

مي خواستم جهان را توصيف كنم و در عين حال آنچه خودم حس مي كردم را نيز با تصاوير بيان كنم. اين مسئله به زمان مستند سازان بزرگ مثل Richard Leacock, Joris Ivens برميگردد. امروزه تلوزيون به اين نوع فيلم سازي پايان داده است(به اين نوع فيلم سازي نمي پردازد).

اگر واقعيت را بگويم در كارهاي من هميشه عشق نقطه ي مقابل عناصر فيلم است. عشق باعث بوجود آمدن شرايط دشوار براي انتخاب ميشود(عشق بر سر دوراهي قرارمان مي دهد). عشق رنج و عذاب با خود به همراه مي آورد. نمي توانيم با عشق زندگي كنيم و بدون آن هم نمي توانيم زنده بمانيم. به ندرت خواهيد توانست در كارهاي من كاري با پاياني خوش بيابيد.

دوست عزيز بايد بگم كه من بعضي قسمتها (چه در اين آخرين قسمت چه در جمله هاي قبلي) رو معنائي ترجمه كردم. چون نميدونم اينا رو براي چه كاري لازم دارين‏‏ بنابراين لازم ديدم كه اينو بهتون بگم تا شما هم اين مسئله رو مد نظر داشته باشين.

موفق باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون امین جان از توجهت

He confirmed that there would definitely be a PlayStation handset and it would be released before Christmas "... but exactly which Christmas I can't confirm!"

Mr Ahnegard went on to give his view of what we could expect from SE over the next two years in terms of phone hardware:

60 Gb storage
    UMTS as a basic feature
    خوب اینم ترجمهی خودم که بازم روان نیست!
    او تایید کرد که یقینا تمایل وجود دارد به پلی استیشن فون!!! و اینکه ای کاش تا قبل از کریسمس منتشر و تولید انبوه میشد…."اما بدرستی این کریسمس؟من نمی تونم تایید کنم"
    اقای ahengard دیدش را میخواهد بدهد که چه ما میتوانیم از se میتوانیم انتظار داشته باشیم بعد 2 سال در ....سخت افزار گوشی ها:
    معادل یک پنتیوم2.1 ghz
    60 gb حافظه
    یه سوال به نظر شما این 3d چیه؟می تونه مخفف 3بعدی باشه؟
    ........شتاب دهندهی سخت افزار با چیپست های 2 منظوره
    ……..
    مرسی
    یعنی اگه امین نباشه دیگه کسی جوابگو نیستیه نگاهی به این متن بندازید لطفا

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

یعنی اگه امین نباشه دیگه کسی جوابگو نیستیه نگاهی به این متن بندازید لطفا
    3d مخفف سه بعدی است ... 3dimentional

60 Gb storage
    UMTS as a basic feature
    او تایید کرد که بدون شک هندست برای پلی استیشن وجود دارد و تا قبل از کریسمس تولید می شود، ولی دقیقا کدام کریسمس؟؟؟؟ من نمی دانم !

آقای نظرش را ادامه داد در مورد اینکه ما چه انتظاراتی می تونیم از SE در طول 2 سال آینده به عنوان یک سخت افزار گوشی داشته باشیم
    معادل پنتیوم 2.1 گیگا هرتز:
    60گیگ هارد
    سخت افزارهای سه بعدی سرعت دهنده بیشتر با چیپست های دو کاره
    UMTS به عنوان یک وسیله اولیه

من انقدر از کامپیوتر و بازی سر در نمیارم امیدوارم که به دردتون بخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •