سلام دوستان می شه لطف کنید و معادل کلمه (کفش دوزک)رو به انگلیسی بدید
با تشکر از شما دوستان.![]()
سلام دوستان می شه لطف کنید و معادل کلمه (کفش دوزک)رو به انگلیسی بدید
با تشکر از شما دوستان.![]()
hi
there is also an other word for that:
lady beetle
ممنون امین جان از توجهت
He confirmed that there would definitely be a PlayStation handset and it would be released before Christmas "... but exactly which Christmas I can't confirm!"
Mr Ahnegard went on to give his view of what we could expect from SE over the next two years in terms of phone hardware:
Equivalent to a Pentium 2.1 GHz
60 Gb storage
More 3D hardware acceleration with dual purpose chipsets
UMTS as a basic feature
خوب اینم ترجمهی خودم که بازم روان نیست!
او تایید کرد که یقینا تمایل وجود دارد به پلی استیشن فون!!!و اینکه ای کاش تا قبل از کریسمس منتشر و تولید انبوه میشد…."اما بدرستی این کریسمس؟من نمی تونم تایید کنم"
اقای ahengard دیدش را میخواهد بدهد که چه ما میتوانیم از se میتوانیم انتظار داشته باشیم بعد 2 سال در ....سخت افزار گوشی ها:
معادل یک پنتیوم2.1 ghz
60 gb حافظه
یه سوال به نظر شما این 3d چیه؟می تونه مخفف 3بعدی باشه؟
........شتاب دهندهی سخت افزار با چیپست های 2 منظوره
……..
مرسی![]()
ladybird
have fun
سلام
در درون هر فردي بخشهاي مرموز و ناشناخته اي وجود دارد.
فيلمها بايد به همان اندازه كه زندگي روزمره ما تحت تاثير احكام ده گانه خدا است تحت تاثير تك تك اين احكام قرار گرفته باشند.
مي خواستم جهان را توصيف كنم و در عين حال آنچه خودم حس مي كردم را نيز با تصاوير بيان كنم. اين مسئله به زمان مستند سازان بزرگ مثل Richard Leacock, Joris Ivens برميگردد. امروزه تلوزيون به اين نوع فيلم سازي پايان داده است(به اين نوع فيلم سازي نمي پردازد).
اگر واقعيت را بگويم در كارهاي من هميشه عشق نقطه ي مقابل عناصر فيلم است. عشق باعث بوجود آمدن شرايط دشوار براي انتخاب ميشود(عشق بر سر دوراهي قرارمان مي دهد). عشق رنج و عذاب با خود به همراه مي آورد. نمي توانيم با عشق زندگي كنيم و بدون آن هم نمي توانيم زنده بمانيم. به ندرت خواهيد توانست در كارهاي من كاري با پاياني خوش بيابيد.
دوست عزيز بايد بگم كه من بعضي قسمتها (چه در اين آخرين قسمت چه در جمله هاي قبلي) رو معنائي ترجمه كردم. چون نميدونم اينا رو براي چه كاري لازم دارين بنابراين لازم ديدم كه اينو بهتون بگم تا شما هم اين مسئله رو مد نظر داشته باشين.
موفق باشيد![]()
یعنی اگه امین نباشه دیگه کسی جوابگو نیستیه نگاهی به این متن بندازید لطفا
3d مخفف سه بعدی است ... 3dimentional
He confirmed that there would definitely be a PlayStation handset and it would be released before Christmas "... but exactly which Christmas I can't confirm!"
Mr Ahnegard went on to give his view of what we could expect from SE over the next two years in terms of phone hardware:
Equivalent to a Pentium 2.1 GHz
60 Gb storage
More 3D hardware acceleration with dual purpose chipsets
UMTS as a basic feature
او تایید کرد که بدون شک هندست برای پلی استیشن وجود دارد و تا قبل از کریسمس تولید می شود، ولی دقیقا کدام کریسمس؟؟؟؟ من نمی دانم !
آقای نظرش را ادامه داد در مورد اینکه ما چه انتظاراتی می تونیم از SE در طول 2 سال آینده به عنوان یک سخت افزار گوشی داشته باشیم
معادل پنتیوم 2.1 گیگا هرتز:
60گیگ هارد
سخت افزارهای سه بعدی سرعت دهنده بیشتر با چیپست های دو کاره
UMTS به عنوان یک وسیله اولیه
من انقدر از کامپیوتر و بازی سر در نمیارمامیدوارم که به دردتون بخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)