برو بچ این مود زامبی هم بسی حال میده ها
پایه این یه تاپیک زده بشه در رابطه با مود زامبی و رکورد شما در این مود
البته یه عنوان بهتر براش می ذاریم.نظرتون چیه؟؟من سرچ نکردم اگه تاپیکش هست بگین.
برو بچ این مود زامبی هم بسی حال میده ها
پایه این یه تاپیک زده بشه در رابطه با مود زامبی و رکورد شما در این مود
البته یه عنوان بهتر براش می ذاریم.نظرتون چیه؟؟من سرچ نکردم اگه تاپیکش هست بگین.
آره بعدش فهمیدم
حالا اگه داستان رو توضیح بدی ممنون می شم، چون انگلیسی بلد نیستم، دوست نداشتم.
این بابا که تو روسیه با این پسره رفیق شده بوده، اول داستان مرد؟ بقیه ش توهمه؟
مود زامبی مگر غیر از خود بازی هست!!!
از اونجا که تاپیک بازی دیگه از تب و تاب اولیش افتاده همین جا در موردش بحث بشه خیلی بهتره...
دوستانی هم که مشکل نصب و اجرا داشتن میتونن به این تاپیک مراجعه کنن :
الان 80 درصد تاپیک pc شده مشکلات نصب و اجرا و باگ!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(کاش دوستانی که بازی رو تموم می کنن حداقل یک نقد کوتاه هم میزاشتن)
تاپیک کنسولی بازی 2 یا 3 صفحه آخرش حسین جان زحمت کشیدن کل داستان رو ترجمه کردن واسه دوستان...حالا اگه داستان رو توضیح بدی ممنون می شم، چون انگلیسی بلد نیستم، دوست نداشتم.![]()
Last edited by B.3.S.T; 21-12-2010 at 15:36.
سلام
من Black Ops رو میخوام با بهترین کیفیت و جزییات بالا بازی کنم مشخصات سیستمم هم اینه ...
core i3----------XFX ATI 5770 -------4GB ram DDR3
grafic setting رو که خیلی بالا بزارم یه ذره سرعت میاد پایین و بعضی صحنه ها پیکسل پیکسل میشه ....اگه نخواسته باشم کارت گرافیکم رو ارتقا بدم چه راههایی هست....
update کردن درایور کارت گرافیک یا مثلا share کردن گرافیک با رم میتونه مشکل رو رفع کنه؟
اگه میتونه در مورد share کردن رم در ویندوز 7 توضیح دهید
کارت من ATI 4890 هست. البته CorssFireX. مشکلی هم نداشتم. Full Game بازی کردم.
سلام به همه
من یه جایی رفتم گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم هر چقدر میکشم تموم نمیشن
اینم عکسشه ممنون میشم راهنماییم کنین
![]()
همونجایی که علامت گذاری شده 2-3 تا بشکه قابل اشتعال هست اون ها رو بنداز تو خندق راه عبورشون بسته میشه.
سلام خوبی باید بری پاین سریع.بعد نقطه بعدی رو میده فقط یک نکته مواظب باش چون ممکنه کشته بشی.روش بالا هم میشه اما من خطر بیشتر رو دوست دارم این جور بهتره چون یک نوع نو اوریه
Last edited by sima_6600; 21-12-2010 at 19:35.
کجا نقطه بعدی رو میده؟!!!
اگه نقطه بعدی رو میداد که مشکلی کسی نداشت.مشکل اینه که بازی هیچی نمیگه میری اون نقطه میبینی بازم همون آش و همون کاسه.
همون تو تصویر نگاه کنی 3تا بشکه متمایز میبینی اون ها رو بنداز پایین یکیش هم وودز کمک میده میندازه.همین!
هـــــــــــــــــی جوونی !!!. ما چه بساطی داشتیم سر این مرحله . چنتا از دوستان و من، توی این مرحله اون بشکه ها رو کشف نکردیم و تا اون پایین با دست خالی رفتیم و قتل عام کردیم. ولی رسما دهن من آسفالت شد تا ردش کردم .
بعدش تازه فهمیدیم که چنتا بشکه ئم اون وسط مسطا بوده.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)