تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 200 از 224 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خداوکیلی یکی به من بگه تاکتیک تیم دیشب برا گرفتن پارک چی بود؟با استرس بازی کردیم با احتیاط با شل بودن بازیکنامون خوب معلومه مالدیوم باششه میبره
    تاكتيك ديروز اين بود كه با ترس بريم كف دست رو ببينيم!! و از دفاع توپ رو بكشيم زيرش بندازيم به غلامرضا رضايي و اون هم توپ رو لو بده !! و تاكتيك زيباي ما كه يكي از هيجان انگيزترين تاكتيك هاي مدرن روز دنياست اينه كه دو بازيكن تاپ و خوش استيلمون رو يعني نكونام و شجاعي رو بزاريم تو زمين و اون ها هم به بهترين نوع بازي خودشون توپ رو تقديم بازيكنان باعقل و سرحال كره جنوبي كنن . و يكي از بازيكنان موثر ما پژمان نوري بود كه اگر فقط و اگر نبود در بازي ديروز ، وسط ميدان خالي مي بود!!!!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم کره قهرمان بشه حداقل میتونیم اونوقت دلمونو به این خوش کنیم که قهرمان ما رو حذف کرد
    این آخه شد دل خوشی؟!
    ژاپن که به نظر من کره رو می بره

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اصلا انتظار همچین بازی ضعیفی رو از ایران نداشتم تیم خیلی افتضاح بود شجاعی .... احمق احمق هم که افتضاح بود من بعد از بازی با عراق گفتم ارش افشین خیلی بهتر از شجاعی هست ولی حیف که مربی جرات ریسک نداشت و فقط بازیکن ها رو به خاطر اسمشون دعوت کرد.
    نکونام هم دیشب افتضاح بود با اون وضع بازی مردنش قطبی هم که یک ترکیب عجیب شروع کرد و یک هافبک بازی ساز تو زمین نزاشت به جاش اون 2 تا کله خر رو گذاشت هافبک دفاعی.
    البته من فکر کنم تو نظر سنجی زدم حذف تو 1/4(درست یادم نیست) اما قبل از بازی با عراق به این تیم امید نداشتم اما بعد از بازی با عراق خیلی به تیم امیدوار شدم اما .
    دیشب بابام از نیمه دوم فوتبال رو میدید از نیمه دوم تا اخر به شجاعی و نکونام وهر از گاهی هم به چندتای دیگه فش میداد از من می پرسید اسم فلان شماره چیه منم می گفتم. خلاصه دیشب داستانی داشتیم در اخر هم بابام گفت باید همشون رو شلاق بزنن به غیر از تیموریان.

دیشب ناراحت شدم ولی نه به اندازی باختن هلند به اسپانیا

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شاید بهتر باشه واسه مدتی این فوتبال رو اصلا نگاه نکنم !! بعضی وقت ها در عین علاقه میگم این عمرمون که پای این فوتبال داره هدر میره !!!
    خسته شدیم واقعا ! این از تیم ملی ! اون از فدراسیون ! اون از رسانه ها ! اونم از اوضاع لیگ و داوری و ... !

" خداحافظ امپراطور وعده ها !! " چقدر از این تیتر متنفرم ! چقدر ناراحت شدم وقتی دیدمش !! چقدر این جو فوتبال مسمومه !!
    امیدوارم هیچ مربی درست و حسابی تا وقتی امثال آقایان به ظاهر دلسوز فوتبال هستند پاش رو اینجا نذاره !!

با این شرایط بعید می دونم نوه من هم قهرمانی ایران رو تویه جام ملت ها ببینه !! اینجا با یک گل بهار میشه، با یک برگ خزان !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

این آخه شد دل خوشی؟!
    دیگه باید خودمونو گول بزنیم دیگه×××

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گزارش روز:اشک های کرمانی مقدم در تلویزیون قطر!/کفاشیان: تقصیرات را گردن قطبی نمی اندازیم!
    کفاشیان بعد از شنیدن سئوال می گوید: «صد در صد مسئول است! قطبی سه بازی را برده بود و برای بردن کره جنوبی هم انگیزه داشت. به هر حال او هم زحمت کشیده و الان نمی شود باخت را گردن قطبی انداخت! البته آقای قطبی هم مسئول است اما نمی شود همه تقصیرات را گردن وی انداخت!» گزارشگر هاج و واج می ماند و ترجیح می دهد با کفاشیان خداحافظی کند.

سایت گل- کفاشیان بعد از شنیدن سئوال می گوید: «صد در صد مسئول است! قطبی سه بازی را برده بود و برای بردن کره جنوبی هم انگیزه داشت. به هر حال او هم زحمت کشیده و الان نمی شود باخت را گردن قطبی انداخت! البته آقای قطبی هم مسئول است اما نمی شود همه تقصیرات را گردن وی انداخت!» گزارشگر هاج و واج می ماند و ترجیح می دهد با کفاشیان خداحافظی کند.
    1. زمان زیادی طول نمی کشد تا تماشاگران حاضر در کم تماشاگرترین بازی مرحله یک چهارم نهایی، ورزشگاه سحیم بن حمد و خیابان «الاستقلال» در منطقه الخویر دوحه را ترک کنند. طبق معمول شب های گذشته، بعد از پایان هر بازی در مستطیل سبز نوبت به شبکه های تلویزیونی منطقه می رسد تا با پخش برنامه های زنده به بررسی حواشی مسابقات بپردازند.

2. ساعت نزدیک به 11 شب است که خالد جاسم مجری برنامه المجلس شبکه الکأس قطر از برقراری ارتباط با شهر سئول خبر می دهد. دور یک میز در یک رستوران، چند کره ای نشسته و به زبان خودشان سرود پیروزی می خوانند و کف می زنند. گزارشگر این شبکه در کره جنوبی اعلام می کند که آنجا ساعت حوالی 5 صبح است و حاضران در محل چند روزنامه نگار کره ای هستند که از ساعت 1:30 بامداد به وقت محلی به تماشای مسابقه نشسته و قید خواب را زده اند. خبرنگاران کره ای به تمجید از تیم خودشان می پردازند و یک خانم میانسال بیش از دیگران پیروزی کره را به رخ ایرانی ها می کشد.
    3. دوربین به تهران منتقل می شود. علی الپاشا گزارشگر شبکه الکأس در دفتر باشگاه داماش حضور دارد و چهره های نام آشنایی مثل امیر عابدینی، محمد پنجعلی، مرتضی فنونی زاده، ادموند بزیک، مرتضی کرمانی مقدم، اسماعیل حلالی و فرشاد فلاحت زاده دور میز کنفرانس نشسته اند. عابدینی به رسم کسوت شروع می کند: «علت باخت خیلی ساده است؛ روز خوب فوتبال ما نبود و در 90 دقیقه بیش از 75 دقیقه تحت فشار کره جنوبی بودیم. در وقت اضافی نیز خیلی دیر فهمیدیم که یا باید پیروز شویم یا خداحافظی کنیم؛ برای تماشاگران ایرانی ناراحتم و کادر فنی خصوصا سرمربی را مسئول حذف تیم ایران می دانم.»
    4. محمد پنجعلی و مرتضی فنونی زاده نیز به ترتیب درباره علت حذف ایران و عملکرد تیم صحبت می کنند و نظراتشان را می گویند تا نوبت به مرتضی کرمانی مقدم می رسد. دوربین روی قطرات اشک بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی زوم می کند؛ این اشک ها البته نه از ناراحتی حذف تیم ملی بلکه از شوق دیدن تصویر همبازیان و دوستان قدیمی اش در استودیوی برنامه المجلس سرازیر می شود! کرمانی مقدم از خاطرات 4 سال حضورش در فوتبال قطر و خونگرمی و مهمان نوازی قطری ها می گوید؛ همان نکته هایی که پنجعلی نیز به آن ها اشاره کرده بود تا بالاخره بحث تیم ملی شروع می شود: «افشین قطبی تیم ایران را برای مساوی و ضربات پنالتی که شانس پیروزی 50-50 است به زمین فرستاده بود؛ من صد در صد سرمربی تیم را مقصر می دانم و طبیعی است که وقتی تیم نتیجه نگیرد، سرمربی باید پاسخگو باشد.»
    5. نوبت رئیس فدراسیون فوتبال ایران است تا در هتل شرایتون دوحه پاسخگوی سئوالات تلویزیون قطر باشد. عبدالعزیز الیوسف که به زبان فارسی تسلط دارد، برای بینندگان توضیح می دهد که می خواهم نظر رئیس فدراسیون فوتبال ایران را درباره انتقاد کارشناسان ایرانی از افشین قطبی بپرسم و از وی سئوال کنم که آیا با آنان هم عقیده است یا خیر. کفاشیان که شال گردن منقش به پرچم ایران را روی گردن انداخته، قبل از اینکه گزارشگر قطری سئوال را به فارسی ترجمه کند می گوید: «متوجه سئوالتان شدم؛ افشین قطبی از همین جا خداحافظی می کند و می رود ژاپن برای مربیگری در یک تیم ژاپنی! از فردا که رفتیم ایران، برای سرمربی جدید صحبت می کنیم.»
    6. گزارشگر به کفاشیان توضیح می دهد سئوالش چیز دیگری بوده است. کفاشیان بعد از شنیدن سئوال می گوید: «صد در صد مسئول است! قطبی سه بازی را برده بود و برای بردن کره جنوبی هم انگیزه داشت. به هر حال او هم زحمت کشیده و الان نمی شود باخت را گردن قطبی انداخت! البته آقای قطبی هم مسئول است اما نمی شود همه تقصیرات را گردن وی انداخت!» گزارشگر هاج و واج می ماند و ترجیح می دهد با کفاشیان خداحافظی کند.

7. ایران و عراق از گردونه مسابقات خارج شده اند؛ همان طور که امارات و کره شمالی بدون گل زده با مسابقات وداع کردند. گروه چهارم که کمترین تعداد تماشاگر را در مرحله گروهی داشت، تنها گروهی است که هیچ نماینده ای در نیمه نهایی ندارد. این همان گروهی است که کارشناسان مجله ویژه جام ملت های آسیا در خاتمه مرحله گروهی فقط 3 بازیکن آن را در بین 22 بازیکن منتخب مرحله گروهی قرار دادند. این ها شاید سرنخ هایی باشد برای شروع تجزیه و تحلیل عملکرد تیمی که هنگام پیروزی های مرحله گروهی، سرمربی و بازیکنانش را به عرش بردیم و حالا با یک شکست آن ها را به فرش آورده ایم. همان طور که در روزهای گذشته با گسترش دادن توهم توطئه کشورهای منطقه علیه فوتبال ایران، دشمنان فرضی را در ذهن فوتبالدوستان ایرانی ترسیم کردیم تا توپ را در زمین دیگرانی بیندازیم که جز تحلیل فنی و نقد و تعریف بدون افراط و تفریط و البته احترام به تیم ملی ایران و هوادارانش، چیز دیگری در صفحات روزنامه هایشان دیده نمی شد. صفحاتی که مکتوب هستند و موجود!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Iran's midfielder Andranik Teymourian li

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کفاشیان زده زیر حرفش گفته سرمربیمون حتما خارجی نیست به احتمال زیاد ایرانیه
    باتوجه به دعوته امیر خانو ابراهیم زاده به قطر
    به احتماله بسسسسیار زیاد مربیانه تیم ملی قلعه نویی-ابراهیم زاده
    باتمامه احترامی که بره امیرخان قائلم ولی اشتباهه خیلیم اشتباهه (در تواناییه این دو شکی نیست بهترین گزینه داخلین ولی تجربه موفقه بین المللی ندارن)
    بازم بازی با اسما...مارادونا...اریکسون.....
    کفاشیان حیا کن صندلیو رها کن(که تاج بیاد یکی بدتر از تو)
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-01-2011 at 11:59.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فردا که برگردن احتمالا میگن ما همش ماکارونی میخوردیو اشپز ذائقه مارو میدونست که گند زدیم

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اينو هميشه بدونين كه دموكراسي با پيشرفت رابطه مستقيم داره.
    حالا اگر نخواهيم خيلي كلي در اين مورد بحث كنيم حداقل در ورزش بايد دموكراسي به طور اصولي برقرار باشه (هرچند كساني دموكراسي را درست پياده ميكنند كه در همه ابعاد اجتماعي دموكراسي را پياده كرده اند). اون از وضع انتخابات رياست فدراسيون فوتبال كه فقط يك كانديدا داشت (عين انتخابات رياست جمهوري مصر و سوريه و امثالهم) و اون هم از طرز پاسخ دادن رئيس منتخب (بخونين منتسب) فدراسيون مربوطه كه در مورد اخراج دايي گفته بود اصلاً هيچ اختياري در آوردن يا بردن دايي نداشته.

فوتبال مملكت داره كج دار و مريز پيش ميره و فقط ميخواهيم بگيم فوتبال داريم مثل ساير صنايعمون كه بيمار گونه و بسيار پراشتباه و كم كيفيت چرخ صنعت رو ميچرخونن و دلمون خوشه كه چرخ صنعت داره ميچرخه!

فوتبال هم از اين قاعده مستثني نيست. تمام تيم ها فراز و نشيب دارن اما اون زماني كه ستاره داشتيم بايد فكر اين روزها رو ميكرديم و فقط به علت نتيجه گيري در كوتاه مدت دلمون خوش بود كه پيشرفت كرديم اما آينده سازي نداشتيم و حالا هم به اين روز در اومديم.

البته من آنچان اوضاع رو سياه نميبينم. همونطور كه بعضي از دوستان نوشتن عقل حكم ميكرد كه ايران در همين مرحله كارش در جام ملت ها خاتمه پيدا ميكنه اما واقعاً فكر نميكردم كه با اين كيفيت به دور دوم صعود كنيم و همين شد كه انتظاراتمون زياد شد و با اين بازي بسته ادامه تلاش براي تصاحب جام رو از دست داديم.

هميشه اينو يادتون باشه كه كره ايها اگر اشتباه نكنم 8 دوره هستش كه در جام جهاني حضور داره گرچه اوايل براي اكثر تيمها زنگ تفريح بود اما از 2002 به اينطرف سير صعودي قابل توجه داشته و يادتون نره كه در همين جام جهاني 2010 به چه شكلي مقابل اروگوئه بازي كرد و تقريباً پاياپاي باهاش پيش رفت ولي در وقت اضافه بازي رو واگذار كرد. در همين جام ملتها هم با كيفيتي مشابه همون بازي ها به ميدان رفت و منطقاً پيروزيش در مقابل ايران محتمل بود اما ما فكر ميكرديم ميتونيم با تك موقعيت جلوي اين تيم رو بگيريم.

تفاوت يكي كه راه گل زدنو بلده با كسي كه منتظر ميمونه يكي اشتباه كنه و بعد گل بزنه در اين مواقع مشخص ميشه. هرچند معتقدم ديروز روز بد فوتبال ما بود و شايد اگر از لحاظ روحي در وضع ديگري بوديم موفق تر بازي ميكرديم. الله اعلم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

خب ظاهراً تیم جمهوری اسلامی ایران هم حذف شده
    چقدر این تاپیک پست میخوره مگه شما به وضعیت این تیم و کلاً فوتبال ایران عادت نکردین هنوز؟!

کفاشیان حیا کن صندلیو رها کن(که تاج بیاد یکی بدتر از تو)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •