تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 674 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

گرافیکم که دقیقا مثل نسخه 2009 شده
    کجا گرافیک عین 2009 شده من هر دو بازی فیفا و پس رو دان کردم به نظرم پس گرافیکش شاختره
    فقط انیمیشن های فیفا و صداگزاریش بهتر بود که در مورد انیمیشن ها میشه گفت بعد چند بازی تکراری میشه اما صداگزاری فیفا از پس یه سروگردن بالاتره
    گیم پلی فیفا هم آدمو یاد پس های قدیمی میندازه که ورمیداشتی میدوئیدی هیچ کس حریفت نبود
    یه نکته مثبت در پس که بعضی ها نقطه ضعفش میدونن اما من اونو نقطه قوت حساب میکنم اینه که سرعت بازیکن پا به توپ کمتر از بازیکن بدون توپه که در واقعیت هم همینه و همین باعث میشه راحت نشه پا به توپ بود

2. 2 کاربر از karnavaleroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه ایراد اساسی که میشه از گیم پلی دمو pes 2011 گرفت اینه که قدرت شوتها مثل نسخه قبلی بسیار بالاست ، از هر زاویه و هر موقعیتی که شوت میکنی چه از راه دور و چه نزدیک اکثر توپها یا به گل تبدیل میشه یا به یک موقعیت بسیار خطرناک تبدیل میشه ، پارسال باحسین عزیز (4039 ) با استفاده از نرم افزار pes edit قدرت شوتها رو کم کردیم و دیگه هر توپی با شتاب فوق العاده زیاد از راه دور به سمت دروازه نمیامد ، فکر میکنم امسال هم با استفاده ازهمین نرم افزار باید قدرت شوتها رو پایین بیاریم ، تا نشه از فواصل دور دروازه هارو باز کرد .

باز هم در آخر میگم در بعضی مواقع شتاب پاسها زیاده و گهگداری ( البته نه همیشه ) توپ حالت پینگ پنگی پیدا میکنه ، البته این مورد به هیچ وجه آزار دهنده نیست
    وحید جان ببین دوستمون میګه که سرعت شوتا خیلی بالاست و اکثرا موقعیت خطرناک میشه!!!ولی واسه من که اینطور نبوده تا الان و شوت هام اکثرا ګل نمیشه پس این برمیګرده به توانایی ګیمر و نقطه ضعف بازی نیستش

اره پدرام جان 2011 رو دان زدم

والا نمی دونم شاید چون هنوز زیاد عادت نکردم به این نوع گیم پلی برام کمی غریب میاد

ولی انصافا دیگه زمان پاسخ دهی خیلی کمه مخصوصا وقتی می خواد پشت محوطه جریمه پاس یا شوت بزنه

دروازه بان هم قربونش برم چند بارعجیب سوتی داده که منجر به گل خوردنم شده

راستی شوت زدن هم خیلی سخت شده یعنی هر جور ضربه میزنی میره بالای دروازه

در کل امیدوارم کونامی ایراداتی رو که بهشون اعلام می کنند بررف کنه برای نسخه نهایی

راستی پدرام جان برای مقایسه هم شده دمو فیفا رو هم بازی کن به نظرم اونم بازی خوبی هستش بعد چند تا بازی

که انجام دادم .
    دروازبانها مثل بازیکنها هستن و صد در صد سوتی میدن حتی در واقعیت
    وحید جان امروز صبح دانلود دموی فیفا ۱۱ کنسول 360 م تموم شده باید رایتش کنم روی دی وی دی بعد که بازی کردم میام نظرم رو میګم
    ولی این فیفا که الان شما روی PC دارید رو من یک سال پیش روی کنسول بازی کردم ولی بعد از یک هفته کاملا خسته کننده میشه و هیچ لذتی واستون نداره
    من یک سال ګذشته کل بازی های فوتبالی که انجام دادم به ۲۰۰ تا نرسید چون نه PES و نه FIFA واسم جذابییت نداشت ولی امسال وضع متفاوته تا الان که دموی PES رو انجام دادم از بابت حداقل داشتن یک عنوان خوب واسه یکسال خیالم راحته حالا ببینم فیفا چطوره فقط امیدوارم که عنصر جذابیت رو داشته باشه که خیلی مهمتر از انیمیشن و لایسنس و ګرافیک و ..... هستش

4. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

فقط امیدوارم که عنصر جذابیت رو داشته باشه که خیلی مهمتر از انیمیشن و لایسنس و ګرافیک و ..... هستش
    نداره من که باحاش حال نکردم

6. این کاربر از karnavaleroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

عملکرد دروازه بانها با نسخه پارسال چندان تفاوتی نکرده و اگه کسی نظری غیر از این داره مطمئنا فقط میخواد سر خودشو کلاه بزاره . به نظر من موتور فعلی بازی دیگه بیشتر از این جا نداره و کونامی تمام سعی خودشو کرده تا از حداکثر قابلیتش استفاده کنه . این موارد فقط گوشه ای از ضعف شدید دروازه بان رو نشون میده :

اینجا ببینید یک شوت نه چندان محکم از یک متری دروازه بان رد میشه و یکی از بهترین دروازه بانهای دنیا نمیتونه توپو بگیره حتی نمیتونه دفعش کنه :

اینجا دروازه بان با مدافعین قاطی میکنه و یک گل به خودی به ثمر میرسه در صورتیکه اصلا موقعیت خطرناکی نبود اینهمه مدافع معلوم نیست اینجا چیکار میکنن:

یک توپ نه چندان محکم از نیم متری دروازه بان وارد دروازه میشه و دروازه بان وقتی توپ به نیم متریش میرسه تازه تصمیم میگیره واکنش نشون بده و جالب اینجاست که حتی نمیتونه توپو لمس کنه از این فاصله کم در صورتیکه حتی اگه پاشو دراز کرده بود میتونست جلوی توپو بگیره :

اینجام که کار دروازه بان با یک لایی از این زاویه و فاصله دور تکمیل میشه :

تازه اینا فقط مربوط به یک بازی و یا نهایتا دو تا بازی میشه .
    Last edited by 4039; 17-09-2010 at 15:37.

8. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

متاسفانه مثله چند سال گذشته کونامی فقط وعده های بزرگ داده بود . بازی قطعا بهتر از سال پیش هست اما این دلیلی بر خوب بودن بازی نیست چون نسخه 2010 یک شکست کامل بود !
    در کل من به عنوان گیمر و نه کسی که فقط فوتبال نسلو بازی می کنه می تونم به شما اطمینان بدم تا پایان این نسل هیچ پیشرفت بزرگی از سمت کونامی رخ نخواهد داد پس اگه از نسخه 2010 بازی خوشتون اومده نسخه های بعدی هم براتون جذاب خواهند بود اما اگه نسخه 2010 رو ناامید کننده دیدین مطمئن باشین تا انتهای این نسل با تحولی عظیم روبرو نخواهید شد ( البته این بازی به اندازه ای که برای کونامی لازمه فروش خواهد کرد و مثل هر سال بازار بیشتر کشور های شرقی رو در دست خواهد داشت اما با توجه به حضور بازی هایی مثله castelvania و یا MGS در لیست عرضه امسال کونامی بدیهی بود که سرمایه گزاری عظیمی هم روی این نسخه انجام نشه )
    Last edited by amin 2010; 17-09-2010 at 15:51.

10. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با سلام.
    من هم نظر اقا پدرام (pedramgolchin) رو قبول دارم.
    تو این نسخه شوت زدن خیلی سخته . من اصول بازیم شوت هستش یعنی در مواقع حمله 80 درصد از شوت استفاده میکنم ولی تا حالا
    شاید سه یا چهار تا گل در 10-12 بازی با شوت پشت محوطه به ثمر رسوندم .
    من طی مقایسه ای که با فیفا داشتم متوجه شدم که کنامی داره یه چیزایی از فیفا تقلید میکنه البته اینو بگم که تقلید از بزرگان یه نوع پیشرفت حساب میشه.
    در آخر هم یه سوال از اقا حسین داشتم.
    من احساس میکنم که یه تعداد کارتهای مهارتی دیگه ای هم در این نسخه گنجونده شده که همت اقا حسین رو می طلبه که پیگیری کنه و این حقیر رو بنده نوازی کنه.
    سپاسگذارم.

12. 2 کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من تصمیم دارم از اینجا به بعد واقعیتهای موجود در دو بازی PES و فیفا رو توی تاپیکهای خودشون بنویسم و با تصویر , ویدئو , آمار و هر چیز دیگه ای که میتونه سندیت داشته باشه حرفهای خودمو ثابت کنم , لطفا کسی نه اینجا و نه توی تاپیک فیفا از نوشته های من ناراحت نشه . این چیزیه که باید اتفاق بیفته تا حقایق روشن بشه قوانین سایت این اجازه رو به همه میده که انتقادات و نظرات خودشونو بدون توهین کردن به کسی توی تاپیک تخصصی هر بازی قرار بدن .
    اگر کسی هم مخالف صحبتهای منه خوشحال میشم بصورت منطقی دلایل خودشو بگه . ما اینجا خاله بازی نمیخوایم بکنیم که همه چیز با تعریف و به به و چه چه کردن خوب و بی نقص جلوه داده بشه ماشالا اینجا همه هم بالغ و عاقل هستن .

14. 14 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

باز که این دروازبانا شاس میزنن :
    421 کیلوبایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش از این پایینتر نیومد دیگه . می خواستم کاری کنم دایل آپی ها هم ببینن . شرمنده .

دوستان مود excellent رو براش پچی اومده یا نه ؟ و اینکه چه پچ هایی برای اضافه کردن تیمها به صورت رسمی اومده . آرمین جان پست 2 رو آپ کن دیگه . فقط بارسا و بایرن ؟

عملکرد دروازه بانها با نسخه پارسال چندان تفاوتی نکرده و اگه کسی نظری غیر از این داره مطمئنا فقط میخواد سر خودشو کلاه بزاره . به نظر من موتور فعلی بازی دیگه بیشتر از این جا نداره و کونامی تمام سعی خودشو کرده تا از حداکثر قابلیتش استفاده کنه . این موارد فقط گوشه ای از ضعف شدید دروازه بان رو نشون میده :

اینجا ببینید یک شوت نه چندان محکم از یک متری دروازه بان رد میشه و یکی از بهترین دروازه بانهای دنیا نمیتونه توپو بگیره حتی نمیتونه دفعش کنه :

اینجا دروازه بان با مدافعین قاطی میکنه و یک گل به خودی به ثمر میرسه در صورتیکه اصلا موقعیت خطرناکی نبود اینهمه مدافع معلوم نیست اینجا چیکار میکنن:

یک توپ نه چندان محکم از نیم متری دروازه بان وارد دروازه میشه و دروازه بان وقتی توپ به نیم متریش میرسه تازه تصمیم میگیره واکنش نشون بده و جالب اینجاست که حتی نمیتونه توپو لمس کنه از این فاصله کم در صورتیکه حتی اگه پاشو دراز کرده بود میتونست جلوی توپو بگیره :

اینجام که کار دروازه بان با یک لایی از این زاویه و فاصله دور تکمیل میشه :

تازه اینا فقط مربوط به یک بازی و یا نهایتا دو تا بازی میشه .
    اینم بگم والدز خیلی منگله شاید دروازبانای دیگه بهتر باشن .

16. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من تصمیم دارم از اینجا به بعد واقعیتهای موجود در دو بازی PES و فیفا رو توی تاپیکهای خودشون بنویسم و با تصویر , ویدئو , آمار و هر چیز دیگه ای که میتونه سندیت داشته باشه حرفهای خودمو ثابت کنم , لطفا کسی نه اینجا و نه توی تاپیک فیفا از نوشته های من ناراحت نشه . این چیزیه که باید اتفاق بیفته تا حقایق روشن بشه قوانین سایت این اجازه رو به همه میده که انتقادات و نظرات خودشونو بدون توهین کردن به کسی توی تاپیک تخصصی هر بازی قرار بدن .
    اگر کسی هم مخالف صحبتهای منه خوشحال میشم بصورت منطقی دلایل خودشو بگه . ما اینجا خاله بازی نمیخوایم بکنیم که همه چیز با تعریف و به به و چه چه کردن خوب و بی نقص جلوه داده بشه ماشالا اینجا همه هم بالغ و عاقل هستن .
    حسین جان دروازبانهای فیفا 10 کنسول هم خیلی راحت ګل میخوردن مخصوصا با اون چیپ های مسخره که راحت ګل میشد حتی توی فیفا ورلد کاب هم این ضعف دروازبانی بودش
    الان دارم دموی فیفا xbox360 2011 رو رایت میکنم تا بازی کنم ببینم چجوری شده امسال
    تا چند ساعت دیګه یه نقد کامل میزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

وای چه حالی کردیم امروز بالاخره هر دوتا فوتبال به دستم رسید و 3 ساعت دارم بازی میکنم چقدر این pes تغییر اساسی کرده

نورپردازی بازی و گرافیکش خیلی بهتر شده چمن خیلی طبیعی تر شده از همه مهمتر که منو متجب کرد گیم پلی روان بازی بود دیگه حداقل اون حرکات رباتیک تو بازی به چشم نمیومد چه حالی میکنم وقتی پاس تو عمق میندازم لامسب تا حال این جرکت 360 درجه کجا بود کلا جذابیتش خیلی بیشتر شده فقط دوربین کاش بشه تو نسخه نهای بشه واید انتخاب کرد چون اینجوری یکم گیچ کننده هستش شایدم چون اولشه عادت نداریم ولی من واید رو دوس دارم

خوب بعد رفتم سراغ فیفا نصب کنم بازی کنم

تا بازی شروع شد اینجوی شدم واقعا کفم برید چقدر شناور چقدر نرم حال میکردی فقط پاس تک ضرب بدی یاد بارسا میفتادم چند دست بازی کردم تا بازی دستم بیاد میتونم بگم بهترین مزیت فیفا گیم پلی راونش هستش که اینم بخاطر موشن کپچر هاش هستش اگه اینا رو pes کامل کنه مطمئن باشید فیفا خواهد مرد

گرافیک Pes و چمن هاش خدائی از fifa سرتر هستش کلا شفافیت خاصی داره pes
    شوت زدن و سانتر کردن تو فیفا اصلا حال نمیده یکجوریه توپ سبکه به نظرم خیلی کات میگیره نمیدونم بقیه هم همین نظر رو دارن
    گزارشگری فیفا واقعا دیوانه کننده هستش کاش این روی pes بود چی میشد

در کل امسال 2 تا بازی عالیه چون با هر دوتا شوکه شدم ولی بازم گرافیک و جذابیت بازی pes فک کنم کمتر بزاره طرف فیفا برم اخه اصلا تو فیفا حال نکردم با شوت زدن

19. 3 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •