تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 598 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

There's some new info's, if its correct then it's good news, however I can't say much as there's not much info about it yet. I'll share my info after CES, need to gather more info.
    هه هه!! خسته نباشه...این گفته منتظر اون برنامه ی ces بشین تا اطلاعات بیشتری بدست بیاریم!!!

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خوب مهم اینه که گفته یه خبری هست.من سعی میکنم خوشبین باشم.شاید عقل اومد به سرشون و یه حالی دادن با 2.2 شایدم 2.3 خفیف..

3. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

لیست برنامه های سیستمی که پاک کردن اونها باعث افزایش حافظه میشه و سرت گوشی رو تا حدی بالا میبره:

برای پاک کردن برنامه های سیستمی هم از برنامه System app remover استفاده کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط با دقت پاک کنید.اشتباه گردن خودتون.

Apps Remove
    *[moxiermail.apk] MOXIER An App for syncing Email,Contacts,Calendar and Exhcnage, Not Needed
    *[Danish_keyboard.apk] Danish Keyboard are you danish? no? remove this.
    *[JapaneseIME.apk] Japan Keyboard are you from tokyo? do you like hello kitty? no? remove this.
    *[SEMCTouchPalKoreanQWERTY.apk] Korean Keyboard Do you like Kim Jun Il? no? remove this
    *[chinesetextinput.apk] Chinese Keyboard Chinese? Communist? no? remove
    *[quadrapop.apk] Quadrapop a really crap game, remove.
    *[EManual.apk] & [usersupport.apk] & [uuserguide.apk] The Help Files Its the User Guide for those users not from Generation Y
    *[wisepilot.apk] Wisepilot Some Gps app, remove it you have GMaps
    *[SEMCSetupWizard.apk] & [SEMCsetupguide.apk] Setup Wizard That program that set up your phone when you first turned it on.
    *[playnowback.apk] & [playnowclient.apk] & [playnowappinstaller.apk] Playnow - this is an internet music service integrated into Mediascape & the SE app store
    *[officesuite.apk] Office Suite A bare bones app for viewing doc, pdf,xml etc files on you phone, ooooooooooooooooo google docs any1?
    *[creatouch.apk] Creatouch Some random SE paint program, Piece of SH!t
    *[PcCompanion.apk] PC Companion the installer that will install the software on your PC upon USB connection, i suggest remove

5. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم این گوشی رو بخرم الان ان86 دارم4تا سوال مهم دارم
    اول-ایا مرور گر ایکس10 فلش رو ساپورت می کنه در حال حاضر با اندروید2.1؟؟؟ اگه بله که خوب ولی اگه نه برنامه مرورگری براش نیومده فلش رو تو اینترنت ساپورت کنه؟ مولتی تاچ نبودن تو اینترنت اذیت نمی کنه؟؟

2-البته این خیلی تخصصی می شه من الان سیم کارت ایرانسل دارم و سرعت اینترنتم با ان86 خیلی خوبه با 25 کیلوبایت دانلود دارم می خواستم بدونم با این گوشی هم می تونم این سرعت دانلود داشته باشم؟؟

3---لطفا چند نمونه عکسی که با این گوشی خودتون گرفتید بزارید و یا فیلم می خوام دانلود کنم ببینم چقدر اختلاف نسبت به ان86 دارن..متاسفانه تو صفحات اولیه حدود صفحه 40 اینا بود ولی لینک ها خراب شده بودن

4---چه برنامه های تاپی داره که مثلا سیمبین اونو نداره؟؟

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

قیمت روزش 462 تومن هافبک

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

4---چه برنامه های تاپی داره که مثلا سیمبین اونو نداره؟؟
    سوال رو باید اینجوری مطرح کرد که سیمبین چه برنامه هایی داره؟!!
    در حقیقت این سیستم عامل،مارکت بزرگی برای خودش داره الان پر استفاده ترینه!!!
    روی تبلت ها،موبایل هعا خیلی عالی داره کار میده و یوزر هاش روز به روز داره بیشتر میشه!!!
    از برنامه گرفتن نبض شما با استفاده از دوربین و شاغول با استفاد از شتاب سنج گرفته تا واقعیت افزوده(لایار) و نویگیشن های ساده و حرفه ای برای جی پی اس و قطب نما....

3---لطفا چند نمونه عکسی که با این گوشی خودتون گرفتید بزارید و یا فیلم می خوام دانلود کنم ببینم چقدر اختلاف نسبت به ان86 دارن..متاسفانه تو صفحات اولیه حدود صفحه 40 اینا بود ولی لینک ها خراب شده بودن
    به شخصه معتقدم که این گوشی بهترین کیفیت عکاسی رو داره...عکس هایی که توی صفحه ی اول هستن،گویای این مسئله هستن!!

2-البته این خیلی تخصصی می شه من الان سیم کارت ایرانسل دارم و سرعت اینترنتم با ان86 خیلی خوبه با 25 کیلوبایت دانلود دارم می خواستم بدونم با این گوشی هم می تونم این سرعت دانلود داشته باشم؟؟
    سرعت جی پی ار اس در این گوشی خوبه...احتمالا مشکلی نخواهید داشت!!این مسائل بته به منطقه هستن و به شخصه گوشیی که شما دارین رو نداشتم قبلا!!برا همینم نمیتونم دقیق راهنمایی کنم...ولی شک نکنین که سرعتش خوب و رضایت بخشه!!

اول-ایا مرور گر ایکس10 فلش رو ساپورت می کنه در حال حاضر با اندروید2.1؟؟؟ اگه بله که خوب ولی اگه نه برنامه مرورگری براش نیومده فلش رو تو اینترنت ساپورت کنه؟ مولتی تاچ نبودن تو اینترنت اذیت نمی کنه؟؟
    راستش مرورگر رو نمیدونم....ولی من ویدیو های خیلی زیادی رو با استفاده از وایرلس از یوتوب تماشا کردم با مدیا اسکیپش!!!گوشی که فلش رو ساپورت میکنه....

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

پیام خصوصی بدین و ایمیلتون رو برام بفرستید.
    نداشتیم دیگه
    بزار همه استفاده کنند

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بلاخره با صدای مکالمه چکار میکنین

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اوکی.میزارم.

فرهونده اونقدرا هم بد نیست.قابل تحمله ولی خیلی کمه.

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

نحوه دسترسی به مارکت:

توی این لینک که گذاشتم 2 تا فایل هست هر دو باید نصب بشه.

بعد به این ترتیب عمل کنید:

اول گوشی رو به حالت آفلاین ببرید.
    بعد برنامه evo.v..p..n رو بازکنید و بزنید connect
    حالا برنامه دوم یعنی market access رو بزنید.برنامه که باز شد تب دوم رو انتخاب کنید و گزینه اول رو بزنید تا سیم کارت دیگه ای به صورت نرم افزاری به سیستم معرفی بشه.
    حالا به مارکت برید و حالش رو ببرید.

اگه گوشی رو آفلاین نکنید مرتب دیسکانکت میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این آموزش از فروم ای آر تی سی گرفته شده و منبعش اوناست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •