اگه به چشم عقابیت بزنی میبینی که به خوبی نشون داده چطور نقشه زمین رو بچینی خیلی راحته.
اگه به چشم عقابیت بزنی میبینی که به خوبی نشون داده چطور نقشه زمین رو بچینی خیلی راحته.
سلام دوستان
خوشحالم که تونستم این بازی رو نصب کنم و دوباره به جمع شما بپیوندم.
اگر راهنمایی های دوست خوبمون Beny-Nvidia نبود شاید حالا حالا ها تو کف نصب کردن این بازی میموندم.
خدا را شکر.
تو مرحله ی آغازین بازی، زمانی که وارد دستگاه میشیم و برمیگردیم به گذشته، افراد من با یه گروه دیگه درگیر میشن و وقتی که درگیری تموم شد، یک علامت دست مشت کرده میاد رو صفحه و موندم که چکار باید بکنم. تقریبا همه دکمه ها رو هم امتحان کردم.
از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی های لازم را متذکر شوند.
یه چیز دیگه: خوشحالم از اینکه گرافیک GTS 8600 من با 256 مگابایت حافظه DDR3 این بازی رو با 100 درصد تنظیمات گرافیکی البته با رزولیشن 1280*1024 روی مانبتور 17 به راحتی اجرا میکنه.
مثل اینکه هنوز وقت دور انداختنش نشده!
Last edited by saman_k2; 17-04-2010 at 01:15.
خواهش ميكنم...
خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد...
لطفا به دوستاني كه همين كشكل رو دارن ادرس همين پست رو بدين تا اونام بازي كنن و تاپيك بهتر باشه...![]()
دوست عزیز دکمه shhft رو نگه دار بالای سر هر کدوم از جنازه ها تا لباسشون رو بگرده و بعد حل میشه
بازم مشکلی بود بگو در خدمتم
بالاخره بازی تمام شد.ولی چقدر طولانی بود.تا حالا بازی اینقد طولانی ندیده بودم.دوستان اخر بازی نوید قسمت 3 میده .؟نظر شما چیه
برای بعضی ها که اررور میده حالا می خوای شما هم یه امتحان کن شاید نصب شد....
بزودی : داستان بازی و مقدمه ای درباره ی سری " اساسینز کرید " برای اونایی که نسخه 1 رو بازی نکردند یا از دیالوگها سر در نمی آرند.
سلام
دوستان سیو بازی دانلود کردم کجا باید ذخیرش کنم؟
اینجا :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWFya29zbGF2\4
برای شما شاید اسم این پوشه (bWFya29zbGF2) فرق کنه ولی داخلش یه پوشه به نام 4 هست بنداز اونجا
بچه ها توی مرحله آخر چه اتفاقی می افته
سلام
من تازه بازیو شروع کردم.اون اول اولشم. وقتی که حالت فیلمی میشهصدای حرف زدنشون خیلی ضعیفه انگار از ته چاه می اد .هیچی متوجه نمیشم چی میگن. این طبیعیه یا مشکل داره یه جا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)