اگه آنلاك فاكتوري باشه كه عاليه.
من امروز 8گيگ رو 628تومن از ديجي كالا سفارش دادم.يه كم قيمتش بالاست ولي خوب امكانش نبود بيام تهران.
جاااان؛ما هم گرفتيم بالاخره:دي
اگه آنلاك فاكتوري باشه كه عاليه.
من امروز 8گيگ رو 628تومن از ديجي كالا سفارش دادم.يه كم قيمتش بالاست ولي خوب امكانش نبود بيام تهران.
جاااان؛ما هم گرفتيم بالاخره:دي
سلام
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ویدئو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امین جان رنگ سفیدش تو اسپانیا میخواست رلیز بشه شد یا نه ؟
سلام سروش عزیز
هنوز خبری در این مورد ندیدم.
چشم خبری دیدم میزارم![]()
سفیدش فکر نکنم بیرون کره پیدا بشه
دوستان کسی کارکرده گلکسی داره برای فروش داره پ.خ بده
فوری
خبرش بود که واسه اروپا هم میادسفیدش فکر نکنم بیرون کره پیدا بشه
اولین جا هم اسپانیا بود .![]()
آقا امروز رفته بودم علاالدین.
توی باجه سامسونگ یه نمونه از گالکسی تب آورده بود.
کار باهاش خیلی خوب بود. اما یه سری مشکلات هم داشت. مثلا دوربینش یهو هنگ میکرد و کار نمیکرد یا گاهی تاچش کار نمیکرد.
خوب بود، اما به نظرم تا زمانی که آندرویید مثل سیمبین نتونه مستقیم فلش یا اتصال یو اس بی رو ساپورت کنه فایده ای نداره.
سلام
من حدود یک هفته است که این گوشی رو خریدم
حالا باهاش دو تا مشکل دارم
1.گوشی سایلنت نمیشه.یعنی وقتی میزارم رو سایلنت اگه گوشی زنگ بخوره از سایلنت در میاد و اهنگ میزنه
2.باطری گوشی یه روزه خالی میشه
میخواستم بدونم اگه گوشی رو هر شب که میخوام بخوابم تا صبح تو شارژ بزنم واسه باطریش ضرر نداره؟
اگه میتونین یه بار با استفاده از widget ها گوشی رو روی سایلینت بذارین ببینین جواب میده؟ چون این مشکل بعضی مواقع واسه قسمتهای دیگه مثل gprs هم هست . دو نمونه از این widget ها رو میذارم واستون. میتونین از آندروید مارکت هم برنامه ی silencer رو دانلود و تست کنین :.گوشی سایلنت نمیشه.یعنی وقتی میزارم رو سایلنت اگه گوشی زنگ بخوره از سایلنت در میاد و اهنگ میزنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی گوشی کامل شارژ بشه دیگه قطع میکنه و هیچ فرقی نداره حالا توی شارژ باشه یا نه. به نظر من دنبال روشی واسه بهینه کردن شارژ باشین. مثل تنظیم اتوماتیک از طریق برنامه های task killer برای بستن برنامه هایی که در بک گراند هستن با برنامه هایی نظیر :اطری گوشی یه روزه خالی میشه
میخواستم بدونم اگه گوشی رو هر شب که میخوام بخوابم تا صبح تو شارژ بزنم واسه باطریش ضرر نداره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا مدیریت مصرف باتری با برنامه های power manager ی مثل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)