تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 500 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

9

سلام دوستان
    کسی از قیمت های جدید خبر داره؟ انگار صعود کرده حسابی!
    من امروز از تبریز میخواستم 374 بگیرم،فروشنده با هرکجا که تماس گرفت(الماس،نقش،...) همه گفتن تموم کردیم!
    بعضی جاهای نه چندان معتبر هم که داشتن قیمت ها بالاتر از اون چیزی بود که دوستان اینجا میگفتن!

داره خودمونی میشه schakiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Windows OS - nonce Macintosh OS - soon

13

سلام دوستان
    کسی از قیمت های جدید خبر داره؟ انگار صعود کرده حسابی!
    من امروز از تبریز میخواستم 374 بگیرم،فروشنده با هرکجا که تماس گرفت(الماس،نقش،...) همه گفتن تموم کردیم!
    بعضی جاهای نه چندان معتبر هم که داشتن قیمت ها بالاتر از اون چیزی بود که دوستان اینجا میگفتن!
    سلام دوست عزیز

قیمت امروز (1389.05.23) MC374LL/A نقش : 14.900.000

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از schakiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    ممنوم از راهنمایی شما
    ولی من تماس گرفتم گفتن که هر وقت بخوای واست رم ارتقا میدیم ( اینجوری هم گفت : 4تا پیچ دیگه )
    حالا نمیدونم چطور مطمئن بشم

راستی این اطلاعات رو از سرزمین رایانه گرفتم
    لطفا راهنماییم کنید
    با تشکر
    شما تا حالا آیمک رو باز کردی ؟؟؟؟

- ولی من باز کردم! دردسر داره! هیچ وقت هم مثل اولش بسته نمیشه! و همیشه تابلوه که باز شده!

- من دنبال ماژول های رم 4GB ، بودم میدونی هر ماژولش تقریبا ۴۰۰،۰۰۰ تومن براتون درمیاد!!!!

در ضمن گفت می تونی آپشن های مختلف رو انتخاب کنی یعنی به صورت کاستوم iMac سفارش بدی ولی حدود 800$ بیشتر از قیمت سایت باید پول بدی و چند وقتی هم طول می کشه
    ربطی نداره!

دلیل افزایش قیمت هم گفت واسه اینه که اگه کاستوم بخوای iMac ببندی مالیاتش بیشتر می شه، واقعا اینجوریه؟
    فرقی نمیکنه! همینطوریش هم ، رو آیمک ۸۰۰ ، ۹۰۰ تومن می کشند!

موفق باشید ،

امید

5. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 تفاوت قیمت ، مک بوک و مک بوک پرو با مک مینی ، آیمک و مک پرو ، چرا و برای چی ؟؟؟؟

با سلام به همه ی دوستان و کاربران مکینتاش ،

چرا ، وضع بازار عجیب شده ، تا حالا من اینجوریش رو ندیده بودم!

شما فکر کن ، رو قیمت های مک بوک پرو، مثلا همین MC373LL/A ، کمتر از ۲۰۰ هزار تومن می کشند!

اما رو قیمت ، آی مک و مک پرو ، بین ۸۰۰،۰۰۰ تا ۱۲۰۰،۰۰۰ می کشند!

اول فکر میکردم ، بخاطر حجمشون ، ممکنه قیمت حمل و نقل این چیزا باشه!

اما الان می بینم ، رو قیمت مک مینی هم ۷۰۰،۰۰۰ تومن کشیدن!

وقتی از آرمان خان (Stream) پرسیم :

می ترسم جنساشون ، ریفر باشه! و یا...!!!

به نظر شما چرا اینطوری شده ؟

ایشون گفتند :

هزینه گمرک ایران برای واردات دسکتاپ های آماده (مثل iMac و Mac Pro و Mac Mini) فکر کنم حدود 40 درصده ولی برای لپ تاپ حدود 5-10 درصد. برای همین اختلاف قیمت دسکتاپ ها با قیمت اروپایی و آمریکایی اینقدر زیاده.

فکر نکنم ریفر باشن .. چون جنس های ریفر اپل طرفدار زیاد داره و فقط هم از طریق اپل استور به فروش می رسه، همیشه هم به چند ساعت نکشیده تموم میشن. من خودم یه iPod Touch ریفر دارم وقتی گرفتمش هیچ فرقی با نو نداشت .. کلا کیفیت ریفرهای اپل خیلی خوبه و همون گارانتی جنس های اصلی رو هم دارن.
    ولی ، این موضوع داشت حسابی مخ منو میخورد ، تا اینکه با گمرک تماس گرفتم ،

گمرک دسکتاپ (آیمک ، مک مینی ، مک پرو) بین ۴۰ تا ۵۰ درصد و گمرک لپتاب (مک بوک و مک بوک پرو) بین ۱۰ تا ۱۵ درصده!

دلیلش خیلی جالبه!!!

به خاطر حمایت از تولید کننده های داخلی!

گفتم ، مگه ما تو ایران ، تولید کننده ی داخلی برای کامپیوتر های رو میزی داریم ؟ و ما خبر نداریم!!!

طرف گفت ، بله ، شرکت مادیران الان چند سالی میشه که خودش رو به عنوان تولید کننده با نام تجاری میوا ثبت کرده!!!

گفتم یعنی به خاطر یه مادیران ، که اونم پشتش LG ه! (جالبه ، چون مدیرعامل LG ایرانیه!) ما باید یک دسکتاپ ۲۰۰۰ دلاری رو با ۴۰ درصد گمرک بخریم!!! (تازه ، هزینه ی حمل و نقل و سود فروشنده و وارد کننده بماند!)

خب ، در هر صورت من پنجشنبه مک مینی Unibody رو خریدم ، سؤالی درباره اش بود ، در خدمتم!

موفق باشید ،

امید

7. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام آقا امید.
    میتونید یه توضیح کلی در مورد مک مینی Unibody بدید.
    راستش نرفتم تو سایت اپلو ... از زبون شما مزایاشو بدونم خیلی بهتره.
    ممنون.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بستگی داره چه بازی مد نظر شما باشه من RESIDENT EVIL 5 رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی دارم بازی میکنم . بدون هیچ مشکلی
    من بیشتر برای گیم میخوام
    بازیای روزو راحت اجرا کنه
    قویترین گرافیک درون لپتاپا چیه؟
    به نظرتون اپل برای گیم مناسب نیست؟
    یرم تو فکر همون g51 ایسوز؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 مک مینی از سیر تا پیاز

سلام آقا امید.
    میتونید یه توضیح کلی در مورد مک مینی Unibody بدید.
    راستش نرفتم تو سایت اپلو ... از زبون شما مزایاشو بدونم خیلی بهتره.
    ممنون.
    با سلام به شما دوست عزیز ،

در اين جا شما شاهد مطلبي در مورد کليت مک ميني ( يعني چي هست و چيکار ميکنه ؟ ) به اضافه تشکيلات دروني اين سيستم که توسط ifixit باز و بررسي شده خواهيد بود.
    تعريف : مک ميني را ميتوان يک کيس بسيار کوچک اما با امکانات فوق العاده ناميد که با وصل شدن به يک نمايشگر ( مثلا LCD خانه يا هر نمايشگر ديگر ) تبديل به يک PC فوق العاده قوي ميشود. در ادامه ما کل اطلاعات اين سيستم و تفاوت آن با مک ميني قديمي را به صورت جز به جز براي شما بيان خواهيم نمود.

يک عالمه پورت براي اتصال : اين بار مک ميني براي شما يک عالمه پورت به ارمغان آورده است . شما ميتوانيد يک پورت شبکه , يک پورت HDMI , دو پورت براي ميکروفون و گوشي , يک پورت براي خواندن کارت هاي SD و 4 پورت USB 2.0 , يک پورت FireWire 800 در اختيار داشته باشيد که به وسيله آنها ميتوانيد کيبورد , موس , آي پاد , آيفون , آي پد , دوربين ديجيتال , هارد اکسترنال , پرينتر و هر دستگاه ديگري که از اين پورت ها پشتيباني ميکند را به اين دستگاه متصل کنيد.

يک مجري کوچک عالي : شما با مک ميني صاحب نسل جديد NVIDIA GeForce 320M - سريع ترين پردازنده گرافيکي موجود در بازار - و حافظه DDR3 خواهيد شد. اين پردازنده گرافيکي با 48 هسته پردازنده و 256 مگابايت حافظه گرافيکي به صورت shared , دو بربر سريع تر از نسل قبلي کار ميکند. با NVIDIA GeForce 320M شما لازم نيست سرعت را فداي کيفيت نماييد.

حافظه بيشتر , قدرت بيشتر : با امکان ارتقا حافظه تا 8 گيگابايت , مک ميني دو برابر حافظه نسل قبلي را پشتيباني ميکند. پس در نتيجه شما ميتوانيد همزمان برنامه هاي بيشتري را اجرا نماييد. مک ميني از پردازنده هاي 2.4 و 2.66 گيگاهرتزي اينتل با باس 1066 مگاهرتزي و کش 3 مگابايتي از نوع L2 بهره ميگيرد.

ارتباط آسان : در مک ميني آخرين فناوري بيسيم 802.11n استفاده شده است که با آن ميتوانيد به شبکه Wi-Fi متصل شويد و به وبگردي و پرينت و پخش موزيک هاي خود به صورت بيسيم بپردازيد. بلوتوث دستگاه نيز امکان اتصال به موس و کيبرد و هر وسيله ديگري را که از اين فناوري بهره ميبرد را به شما ميدهد.

هارد ديسک : مک ميني در دو نوع 320 گيگابايتي و 500 گيگابايتي عرضه ميشود. شما همچنين ميتوانيد سي دي ها و دي وي دي هاي خود را با دي وي دي رام فوق سريع آن رايت کنيد. متاسفانه مک ميني هنوز از بلوري پشتيباني نمي کند.

با نمايشگر هاي بزرگ مشکلي نخواهيد داشت : از اين به بعد شما ميتوانيد Mac mini خود را به بزرگترين نمايشگر هاي موجود ( مثلا HDTV ها ) متصل نماييد. تنها کافي است که پورت HDMI را به نمايشگر متصل نموده و از سيستم لذت ببريد.

به راحتي آپگريد کنيد : براي اينکار کافي است در پشتي ( زير ) مک ميني را باز نماييد و با کشيدن دو گيره , حافظه (RAM) سيستم را ارتقا دهيد و يا تعويض نماييد.

سيستم عامل : روي مک ميني سيستم عامل Mac OS X Snow Leopard نصب ميباشد که امکانات فوق العاده اي دارد و بي شک ميتوان آن را رقيبي براي آينده ويندوز عنوان کرد.

حال قطعات داخلی این دستگاه که توسط fixit باز شده است.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید ،

امید

11. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه T@L@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    !!!In your Mind

13 آخرین قیمت ها برای 375

سلام دوست عزیز

بله قیمت برای الماس و بدون گارانتی
    ممنون از راهنماییت محسن جان
    من مي‌خوام يه 375 بخرم. اشاالله...
    زنگ زدم الماس، ايران اپل، پيشرو لپ و چاره
    به يه نتيچه جالب رسيدم كه حيفم اومد نگم:
    قيمت‌ها:
    الماس: 1720( راه مياد)
    چاره: 1660(خريد غير حضوري)
    پيشرو لپ: 1710( تا حدي راه مياد)
    اپل ايران: گفت برات ایمل می کنم قیمت ها رو( موجود نداشت)
    خريد از چاره منطقي نيست. الماس طوري گفت تا 1660 هم راه مياد (بدون گارانتي) و پيشرو لپ هم هم گفت تا حدي راه مياد.
    قيمت‌375 نسبت به اوايل مرداد حدود 100 تومن كم شده
    يه سئوال داشتم ممكنه بازم قيمت‌ها كمتر بشه؟

داره خودمونی میشه T@L@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    !!!In your Mind

پيش فرض

همین الان دیدم که اپل ایران قیمت ها رو برام ارسال کرده قیمت 375 رو داده بود: 1750 قیمت 374 و 371و372و373 و ... رو هم داده بود اگه می [واین بزارم براتون.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

يه سئوال داشتم ممكنه بازم قيمت‌ها كمتر بشه؟
    بعید به نظر میرسه

15. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •