هنگ که مشکل دوستان ایرانسلی هستش
مگه از بچه های مبین نت هم کسی مشکل هنگ داره ؟
هنگ که مشکل دوستان ایرانسلی هستش
مگه از بچه های مبین نت هم کسی مشکل هنگ داره ؟
با این فریم ور مشکل ریست بر طرف شد ؟
دوست عزیز یه دفعه که برات توضیح دادم این اکانت تا 128 مگابایت حجم دانلود داره(نه 128 کیلوبایت) و تا زمانی که سرویس اصلی شما فعال بشه میتونید ازش ااستفاده کنید.(یعنی حدود 24 ال 48 ساعت تا زمان راه اندازی سرویس اصلی شما)
کسی در بندرعباس از وایمکس مبین نت استفاده کرده ؟
با تشکر
اصلاً مودم ریست نمیشد.در واقع اینترنت قطع میشد. احتمالاً مشکل از شبکه اینترنته و ربطی به مودم ها نداره.
ممنون، البته فراموش کرده بودم که قبلا پست مشابهی داده بودم، این شد که تکراری شدتو توضیحات نوشته بود حاوی 128Kbps سرویس رایگان با سرعت 1 مگابایت جهت نصب می باشد.که شاید منظورشان 128 مگابایت بود و اشتباه تایپی بوده!، از طرفی نصاب چیزای عجیبی می گفت که امکان هیچ دانلودی نیست اگر چیزی دانلود بشه تا پایان 48 ساعت اینترنت شما قطع خواهد بود که منطقی نبود
ایا میشه اعتبار این اکانت تستو تو سایت مبین نت، قسمت مشترکین چک کرد؟ من که موفق نشدم بنظر میاد اکانت من هنوز فعال نیست
![]()
از مبین نت برام sms اومده که تا 24 ساعت آینده کپی کارت ملی،کپی شناسنامه،کارت دانشجویی،جواز ثبت شرکت،قبض آب یا برق رو ایمیل کنم.
نوشتن در صورت عدم ارسال اینترنت رو قطع میکنن.
این کارا دیگه چیه؟
مگه موقع ثبت نام مدارک مورد نیازشون رو نداده بودید ؟
اونوقت هم کارت دانشجویی هم جواز ثبت ؟
مگه از چند طریق اقدام کردید برای گرفتن سرعت بالای 128 ؟
هم دانشجویی هم شرکتی ؟!![]()
هیچکدوم
اتفاقا بشون گفتم کارت دانشجویی نمیخواید؟گفتن احتیاجی به این مدارک نیست.
512 دارم.
جالبیش اینجاست ساعت 9 شب به من اولتیماتوم 24 ساعته دادن.آخه دیوانه ها جمعه کجا بازه که این مدارک رو اسکن کنم؟
جالبه که فقط در مورد شما چنین موضوعی رخ داده!! احساس می کنم چون هیچ مدرکی بهشون ندادید باهاتون اینطوری برخورد کردن. من که همون اول مدارک رو براشون با پیک خودشون فرستادم چنین پیامک کوتاهی دریافت نکردم. امیدوار هستم که جنین sms ای برای من نفرستن ،که چون خیلی حرکت زشت و خزیه! بنظر من در مورد شما هم که هیچی بقول خودتون براشون نفرستادید ،اشتباه کردن از اون اول سرویستون رو راه اندازی کردند تا مجبور بشن حالا اقدام کنند (اونم موقعی که مشتریاشوون رو جمع کردن) و بخوان ضد حال بزنن بهتون.
مبین نت تو رو خدا نکن اینکارارو ! ماها از مشتریهای قدیمیت هستیم! خداییش خدارو خوش نمیاد با کاربرات اینقدر بد برخورد کنی.
نامحدود رو بکنی محدود...طرح های ویژت رو گند بزنی بهش ... و بعد که سریس رو راه اندازی کردی بگی اگه مدرک ندی سرویست قطع میشه.
اون موقع که می خواستی مشتری جذب کنی هم اینکارارو می کردی!!؟؟ نه!!
پس بیا و حداقل با قدیمیات خوب باش!
Last edited by h.yazdani67; 30-12-2010 at 23:07.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)