دوستان برای امنیت بیشتر حتما پسوردشون را عوض کنند!
در مورد حجم اضافی و نداشتن ریزکارکرد هم از طریق زیر شکایت کنید حداقل بفهمند ناراضی هستیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان برای امنیت بیشتر حتما پسوردشون را عوض کنند!
در مورد حجم اضافی و نداشتن ریزکارکرد هم از طریق زیر شکایت کنید حداقل بفهمند ناراضی هستیم:
منم یه اعتراض نوشتم .
این چند روزه ترافیکم رو زیر نظر داشتم و بالای 1 گیگ نرفته اما الان رفتم ببینم چقدر مصرف کردم دیدم که دو گیگ استفاده کردم!
خیلی مسخره ست، نمیدونم اگه با پشتیبانی تماس بگیرم درستش میکنن یا نه
ما هم یه شکایت مینویسیم ببینم چه گهی میخورن.
من فکر کنم کار کرد کلی مثل همون ریز کارکرد( خدا بیامرز ) هستش . یعنی کارکردی که الان میده واسه یه هفته قبل هست .
برین خدارو شکر کنین که سرعت ها همینه فرضآ گه شبی 10 گیگ میتونستین دان کنید و در ماه یکی دو بار همچین مشکلاتی پیش میومد هر سری 50-60 تومن ناقابل پیاده میشدین![]()
سرعت وب گردی بعد غروب خیلی بد میشه . اما لامصب 7 صبح واقعا عالیه میشه .
یعنی اعصابم را مخابرات خورد کرده معلوم نیست گزارشش بروز هست یا نه من توی مدت زمان حجم مصرفی را اندازه گرفتم 15 مگ هم نشد نزدیک 40 مگ حساب کرده. هر کس هرجوری می تونه اعتراض کنه.
واقعا چه جوری هزینه می اندازه ؟ حالا من مطمئنم 20 روز کامیپوتر قطع باشه الکی هزینه می اندازه !باید چه جوری اعتراض کنم ؟
فرم شکایت بازرسی، 2020 تلفن و ایمیل آقایی به نام ترابی که قبلا شکایت کرده بودم شمارش را دادن:
امروز عجيب سرعتم اومده پائين ... قبلا تا 160 دانلود ميكردم الان ماكزيمم 40 تا . كسي مشكل داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)