تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 428 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه pro 3d game studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در ضمن اگه ایران حق کپی رایت رو امضا کنه(که بزودی میکنه)میدونستین دیگه تو ایران هم نمیشه با UDK بازی تجاری داد بیرون؟؟؟

این جمله آخر رو نگفتم بچه ها رو پشیمون کنم بلکه گفتم بدونن اگه برای آینده میخوان بیان سمتش به جایی نمیرسن مگر اینکه nدلار بدن انجین اصلی رو بخرن چون تو لایسنس UDK گفته شده حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید./ولی برای تجربه و این حرفا میخوان 100% توصیه میکنم بیان و از دستش ندن.

این صحبت های آقا پیام هست !
    به نظر شما چقدر این گفته ها میتونه درست باشه در مورد این اینجین؟
    کلا نطرتون چیه؟آیا واقعا برای توزیع بازی ، حتما بایستی لایسنس رو خرید؟
    ممنون

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در ضمن اگه ایران حق کپی رایت رو امضا کنه(که بزودی میکنه)میدونستین دیگه تو ایران هم نمیشه با UDK بازی تجاری داد بیرون؟؟؟

این جمله آخر رو نگفتم بچه ها رو پشیمون کنم بلکه گفتم بدونن اگه برای آینده میخوان بیان سمتش به جایی نمیرسن مگر اینکه nدلار بدن انجین اصلی رو بخرن چون تو لایسنس UDK گفته شده حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید./ولی برای تجربه و این حرفا میخوان 100% توصیه میکنم بیان و از دستش ندن.

ممنون
    این اطلاعات قدیمیه . الان UDK لایسنس جدیدی داره که سازنده ها میتونند بعد از ساخت بازی و عرضه بازی حق استفاده از موتور رو به اپیک بدن ...

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون
    کاملا غلط.

من نمی دونم ایشون که نقل قول کردی، چقدر از بازی سازی اطلاع داره، ولی کاملا مشخصه ایشون از UDK چیزی نمی دونه.

این صفحه ی لایسنس UDK که از زمانی که UDK اومده ثابت بوده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای بازی رایگان نیاز به هیچ پیگیری نیست. حتی یه میل ساده هم نیاز نداری. برای بازی تجاری هم لایسنس به صورت Royalty (به قول ما درصدی) هست. حتی اینارم که ندونین، بهتر بود قبلش یه نگاه به تاپیک می نداختین. همین صفحه ی قبل خبر اولین بازی کاملا تجاری با UDK رو دادم.

25 در صد از فروش رو اپیک ازتون می گیره، البته به جز 5000 دلار اول. یعنی مثلا اگه بازیتون تو سه ماه اول 10 میلیون فروخت، 1.250 میلیون میدین به اپیک. اونم بعد اینکه پول به دستتون رسید. منظورم اینه مثل انجین های دیگه نیست که اول باید پول رو بدین، بعدش ممکنه بازیتون حتی فروش هم نره.

فقط می مونه مسئله ی تحریم که لازمه براش از روشهایی مثل خرید به عنوان یه خارجی استفاده کنید.

دوست عزیز می دونی قیمت لایسنس فول سورس این انجین چقدره؟ بین 400 میلیون تا 1 میلیارد و 300 میلیون تومن. چه جوری یه بازی ساز (حتی اگه شرکت باشه) تو ایران می تونه این انجین رو بخره. البته اونم UDK نیست، UE3 هست.

پس مشخصه این همه آدم که دارن باهاش کار می کنن یه لایسنس دیگه ای براشون وجود داره.

متاسفانه ایشون که ازشون نقل قول کردی، اولین نفری نیست تو ایران که بدون هیچ اطلاعاتی میاد یه سری مطلب اشتباه می ده به جامعه ی بازی ساز. بدتر از اون اینکه یه سری از بچه ها به راحتی با این صحبتها گمراه می شن.

البته اینو هم بگم، با توجه به اخلاقی که ایرانی ها دارن، طی چند سال آینده بازیهای زیادی رو می بینی توی بازار ایران که با UDK ساخته شده ولی اپیک روحشم خبر نداره.

در مورد کپی رایت هم خودمونی بهت بگم، به اجرای کپی رایت تو ایران امید نبند، حداقل نه تا سال 1400.

این اطلاعات قدیمیه . الان UDK لایسنس جدیدی داره که سازنده ها میتونند بعد از ساخت بازی و عرضه بازی حق استفاده از موتور رو به اپیک بدن ...
    لایسنس UDK از همون زمانی که UDK پابلیش بود، ثابت بوده، و تغییری نکرده، هموناس که تو صفحه ی لایسنسش می بینین.

بای.
    Last edited by tovamohammad; 08-11-2010 at 16:24.

4. 8 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول بابا چه حالی از این پیام گرفتین.

خب مرد حسابی اونم یجورایی گفته باید پول بدی عرضه بشه بازی دیگه برای چی انحراف ایجاد میکنید بحث الان 200 صفحه شده فکر کنم 120 صفحش سر این دعواهای الکیه.
    حالا اینکه حق کپی رو امضا میکنن یا نه من نمیدونم ولی خودمم یه چیزایی دربارش شنیدم که سر این که شرکت های داخلی اعتراض کردن که ما بازی و نرم افزار با کلی زحمت می سازیم مردم میرن یه مجموعه میخرن چندصد تا نرم افزار داره اونوقت نگاه هم به مال ما نمیندازن.

در کل من کاری با این چیزا ندارم مهم اینه که اومدید گفتید این پیام اشتباه گفته بعد پشت بندش 80% حرف هاش رو تایید کردید.
    احتمالاً ایشون اوّل صفحه لایسنس رو دیدن که گفته حق بازی تجاری بیرون دادن ندارین باهاش بعد بقیش رو بیخیال شده چون من خودمم الان دیدم گفته پول بدین حدس میزنم اونم مثل من شده باشه.

ویرایش :تازه همون صفحه لایسنس سمت راست زده خریداری لایسنس.
    Last edited by Hotsun; 08-11-2010 at 23:51.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ایول بابا چه حالی از این پیام گرفتین.
    اول سلام

خب من نمی دونم چیکار کردم که همچین آتیش خشم شما رو برانگیختم (چه ادبی شد). خلاصه نمی دونم شایدم کاری کردم و نمی دونم.

ولی در هر صورتی توقع دارم زمانی که به بنده گیر می دی حداقل کاری که می کنی این باشه که منطقی صحبت کنی، فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه، درست نمی گم؟

به عنوان دلیل موارد رو تک تک جواب دادم.

خب مرد حسابی اونم یجورایی گفته باید پول بدی عرضه بشه بازی دیگه
    من همچین جمله ای نمی بینم، میشه شما که می بینی به ما هم نشون بدی؟؟

خیر، اتفاقا برعکس، ایشون گفته "حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید".

بحث الان 200 صفحه شده فکر کنم 120 صفحش سر این دعواهای الکیه.
    اتفاقا من خیلی خوشحالم که اکثر غریب به اتفاق پست های این تاپیک صرفا فنی هست و دوستان نذاشتن بحث از موضوع خارج بشه.

از این 200 صفحه ای که شما می گی تا جایی که من می دونم 2 صفحه هم روی این مسئله نیس.

حالا اینکه حق کپی رو امضا میکنن یا نه من نمیدونم ولی خودمم یه چیزایی دربارش شنیدم که سر این که شرکت های داخلی اعتراض کردن که ما بازی و نرم افزار با کلی زحمت می سازیم مردم میرن یه مجموعه میخرن چندصد تا نرم افزار داره اونوقت نگاه هم به مال ما نمیندازن.
    ممکنه بیان مثل الان یه قانونی تو مجلس برای خودشون تصویب کنن، مثل جرایم رایانه ای که الان هست ولی مسلما حداقل تا 8-7 ، 10 سال حرفی از کپی رایت نخواهد بود. به دلایل متعدد. از جمله اینکه با اجرای کپی رایت فقط و فقط سه قوه از جمله دولت نیاز به چند صد میلیارد تومن لایسنس دارن، با توجه به ابزار هایی که استفاده می کنن.

در کل من کاری با این چیزا ندارم مهم اینه که اومدید گفتید این پیام اشتباه گفته بعد پشت بندش 80% حرف هاش رو تایید کردید.
    بازم من موردی که تایید کرده باشم تو پستم نمی بینم، بی زحمت شما که می بینی اون 80 درصد رو به ما نشون بده.

من در این مورد فقط این دو جمله رو از ایشون می بینم:

1 مگر اینکه nدلار بدن انجین اصلی رو بخرن

2 تو لایسنس UDK گفته شده حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید
    که هر دو همون طور که گفتم کاملا غلطه. اولی رو که قیمت انجین اصلیرو بهتون گفتم، در ضمن اصلن تو سایت UDK حرفی از لایسنس فول سورس وجود نداره. دومی هم که خب، صفحه لایسنی به عنوان مدرک، اگه هنوز فک می کنید اشتباه می گم توش این جمله رو نشونم بدین.

احتمالاً ایشون اوّل صفحه لایسنس رو دیدن که گفته حق بازی تجاری بیرون دادن ندارین باهاش بعد بقیش رو بیخیال شده چون من خودمم الان دیدم گفته پول بدین حدس میزنم اونم مثل من شده باشه.
    دوست عزیز من کم کم دارم شک می کنم. نکنه شما چشم بصیرت داری که هی یه چیزایی می بینی که بقیه نمی تونن ببینن؟

کجای صفحه ی لایسنس گفته "حق بازی تجاری بیرون دادن ندارین"؟ من که نه اولش همچین چیزی می بینم، نه وسطش نه آخرش.

ویرایش :تازه همون صفحه لایسنس سمت راست زده خریداری لایسنس.
    کاملا درسته. خب که چی؟

---------------

دوست عزیز اینو بدون، من با این آقای پیام دشمنی که ندارم، من حتی نمی دونم ایشون کی هست، شاید حتی 10 برابر بنده تجربه تو این صنعت داشته باشه، من باتوجه به جمله ای که از ایشون نقل قول شده حرفامو زدم، جاییشم به نظرم نمیاد اشتباه کرده باشم.

از این به بعد بی زحمت شما اول یه مقدار روی موضوع تامل کن بعد یه نفر رو بکوب. ممنون.

بای.

7. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من که وکیل مدافع پیام نیستم ولی میگم:
    اوّلش گفته در راه آموزش مجانیه و تو خط چهارمش کلفت نوشته شده The UDK is also FREE for non-commercial use ولی نگفتن Commercial یعنی نمیشه تجاری بیرون داد دیگه البته میدونم پایین تر قوانین تجاری بیرون دادنش رو گفته.

اصلاً ببین خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش پرسیده آیا باید لایسنس رو خرید حتماً و این یعنی حالا هر جا که صحبتش بوده(من که تو این انجمن ندیدم شاید مال جای دیگست)منظور لایسنس بوده.
    بگذریم من دیدم پیامی مجود نداره گفتم حالا جاش یکم ازش دفاع کنم این جور فکر نکنین دربارش.راستی خط اوّل رو من جدی نگفتم که با خط دومم میخوندیش میدیدی که قضیه حال گیری وجود نداره

در ضمن یه بازی با UDK دو نفری ساخته بودن بعد پی پیدا کردن عرضه میگفتن یکی میخواد مجانی بگیرش یکی میخواد یه ذره پول بده حالا فکر کن 5000$ و یک چهارم سودش هم بدن البته بازیش هم بازیه هاااا کیفیت تکسچرها بالا و Shader هایی که توش میبینی خیلی باحالن حالا چرا ازشون درست و حسابی نمیخرن من نمیدونم.اسمشم پسر ماجراجو هست/گفتم چون هر جا دیدین بازی رو بدونین کارشون درسته/

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما برداشتت از جمله The UDK is also FREE for non-commercial use خیلی باحاله. قربان اینا میگن برای استفاده غیر تجاری میتونی از UDK به صورت مجانی استفاده کنی. و هیچ لایسنسی احتیاج ندارین. معنیش این نیست که نمیشه باهاش نرم افزار یا بازی تجاری ساخت.

بعد از این 5 خطی که شما اشاره کردی ، یه صفحه کامل برای شیوه های مختلف استفاده تجاری توضیح داده(با مثال) . تازه علاوه بر این یه بخش پرسش و پاسخ هم هست که توش مباحث بیشتری وجود داره.

خواهشا اول کل مطلب رو بخونین بعد با اطمینان پست بدین. اینجوری 4 نفر دیگه که هنوز آشنایی با این نرم افزار رو ندارن و میخوان بین گزینه های مختلف انتخاب کنن به اشتباه میندازین.

10. این کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pro 3d game studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من میخوام 200صفحه این تاپیک رو مطالعه کنم. آیا روشی هست که بشه فقط و فقط ، این 200 صفحه رو یکجا دانلود کنم و سر فرصت به صورت آفلاین بخونم؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بازم دعوا شروع شد . اقایون چرا قبل از اینکه بیاین اینجا الکی جر و بحث کنین اولین نمیرین یه تحقیق بکنین بخدا کلی از سوالاتتون با یه تحقیق کوچیک بدست می اد .

13. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان علاقه مند به یادگیری انریل اسکریپت یه سایت مفید پیدا کردم حیفمم اومد به شما هم معرفیش نکنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی این سایت می تونید اونواع سوالات رو بپرسین در ضمن بعضی موضوهات رو با لینک زدن به فروم های اپیک جواب داده

15. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •