تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 472 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه SNOOP DOGG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Windows 7

پيش فرض

سلام
    ببخشید میخواستم بدونم
    1-واشرسرسیلندر مدل 4/89 آلمانی هستش ؟
    2-بهترین لنت جلو برای ef7 چه مارکیه و چنده ؟
    3-الان جدیدا وقتی ترمز میزنم یه چراغ نارنجی رنگ سمت راست چراغ چک که یک دایره هستش و چندتا نقطه دورش هست چشمک میزنه میخواستم بدونم مشکل از چیه آیا لنت تموم شده (این چراغ موقع زدن ترمز چشمک میزنه )
    با تشکر
    Last edited by SNOOP DOGG; 13-05-2013 at 12:10.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    ببخشید میخواستم بدونم
    1-واشرسرسیلندر مدل 4/89 آلمانی هستش ؟
    2-بهترین لنت جلو برای ef7 چه مارکیه و چنده ؟
    3-الان جدیدا وقتی ترمز میزنم یه چراغ نارنجی رنگ سمت راست چراغ چک که یک دایره هستش و چندتا نقطه دورش هست چشمک میزنه میخواستم بدونم مشکل از چیه آیا لنت تموم شده (این چراغ موقع زدن ترمز چشمک میزنه )
    با تشکر
    سلام
    جواب سوالات شما به ترتیب:

1. واشر سرسیلندر های مدل 89 اصلی آلمانی هستن
    2. بهرتین لنت جلو برای EF7 ها مارک Textar هست حدودا جفتی 90 هزار تومان
    3. اون چراغی هم که گفتی بله برای هشدار تعویض لنت هستش.

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان ما امروز کل نمایندگی های شیراز رفتیم که یه سمند پایه گازسوز بخریم جز 2تا نمایندگی همه از ای اف 7 بد میگفتن!
    آخر ما نفهمدیم چی به چیه
    خداییش یه پولی میخوایم بدیم هیچکس نیست مارو راهنمایی کنه
    یکی میگه کلا سمند بعد یه سال اتاقش به سروصدا میوفته
    یکی میگه ای اف 7 شانسی هستش. هیچ تضمینی وجود نداره احتمال تعمیرگاه اومدنت زیاده
    یکی میگه سمند فقط اس ای!×! میگه موتور اون دست نخورده!
    توروخدا یکی این قضیه رو واسه ما مشخص کنه

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان ما امروز کل نمایندگی های شیراز رفتیم که یه سمند پایه گازسوز بخریم جز 2تا نمایندگی همه از ای اف 7 بد میگفتن!
    آخر ما نفهمدیم چی به چیه
    من کاری به شایعات ندارم. می خوام تجربه شخصی خودمو بگم. من تا حالا 3 تا ماشین ef7 داشتم. برای سالهای مختلف. الان هم سورن Elx موتور ملی دارم. تو هیچ کدومش کوچکترین مشکلی ندیدم. مخصوصا از نظر موتوری. خرج ماشین هم فقط تعویض روغن و لنت و ... بوده. (بجز مواردی که تصادف داشتم که خرجهای دیگه هم داشته برام) حقیقتش تو هیچ کدوم از این ماشینایی که داشتم مشکلاتی که پشت ef7 می گفتن رو ندیدم. حالا شاید شانس من اینقدر خوبه که 3 بار ماشینم عالی در اومده. ماشینای دیگه هم داشتم مثل 405 ، پارس یا 206 تیپ 5. ولی ef7 هام از همه برام جذابتر و بهتر بوده. مخصوصا سورنی که الان دارم از همه بهتره.

6. 4 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من چند روزی هست ef7 پایه گاز سوز گرفتم یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین.
    توی دفترچه راهنمای ماشین نوشته ماشین روی بنزین استارت میخوره و بعد اتوماتیک میره روی حالت گاز سوز ولی اگه بخواین میتونین زمانی که سوییچ روشن هست، کلید CNG رو 5 ثانیه نگه دارین تا چراغ CNG روشن بشه و بعد استارت بزنین. در این صورت روی گاز استارت میخوره.
    از این میشه نتیجه گرفت که پس در حالت عادی موقعی که سوییچ روشن هست چراغ CNG باید خاموش باشه و بعد از استارت که ماشین میره روی حالت گاز باید چراغش روشن بشه ولی هم ماشین من و هم ماشین دوستم که اون هم ef7 داره هر دو در زمانی که سوییچ روشن هست چراغ CNG هم روشنه!
    میخواستم بدونم در حالت عادی و زمانی که سوییچ روشن هست چراغ CNG آخرش باید روشن باشه یا نه؟ و آیا دفترچه راهنما اشتباه نوشته؟ و اگه در حالت عادی چراغ CNG روشنه پس زمانی که میخوایم روی گاز استارت بخوره چطوری متوجه میشیم. یعنی بعد از 5 ثانیه فشار دادن کلید CNG چراغی روشن میشه یا نه؟
    Last edited by werooz; 17-05-2013 at 10:39.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    من چند روزی هست ef7 پایه گاز سوز گرفتم یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین.
    توی دفترچه راهنمای ماشین نوشته ماشین روی بنزین استارت میخوره و بعد اتوماتیک میره روی حالت گاز سوز ولی اگه بخواین میتونین زمانی که سوییچ روشن هست، کلید CNG رو 5 ثانیه نگه دارین تا چراغ CNG روشن بشه و بعد استارت بزنین. در این صورت روی گاز استارت میخوره.
    از این میشه نتیجه گرفت که پس در حالت عادی موقعی که سوییچ روشن هست چراغ CNG باید خاموش باشه و بعد از استارت که ماشین میره روی حالت گاز باید چراغش روشن بشه ولی هم ماشین من و هم ماشین دوستم که اون هم ef7 داره هر دو در زمانی که سوییچ روشن هست چراغ CNG هم روشنه!
    میخواستم بدونم در حالت عادی و زمانی که سوییچ روشن هست چراغ CNG آخرش باید روشن باشه یا نه؟ و آیا دفترچه راهنما اشتباه نوشته؟ و اگه در حالت عادی چراغ CNG روشنه پس زمانی که میخوایم روی گاز استارت بخوره چطوری متوجه میشیم. یعنی بعد از 5 ثانیه فشار دادن کلید CNG چراغی روشن میشه یا نه؟
    ماشین روی بنزین استارت میخوره
    ef7 بهینه شده برای گاز هست نه اینکه بخواد با گاز روشن بشه
    توصیه میکنم به هیچ وجه اون کارو انجام ندید .این مورد برای مواقع اضطراری است
    این که اتوماتیک یه ماشین بره روی گاز و یکی مثه پژو های گازسوز به صورت دستی ببری روی گاز
    بستگی به نوع و مدل ecu خودرو داره
    که تمامی ecu سمند های ef7 به صورت اتوماتیک روی گاز میبرند.
    خیلی کم پیش میاد که مشکل بنزین نداشتن و در عوض گاز داشتن پیدا کنید
    برای اون مواقع شما دکمه cng نگه دارید و استارت بزنید ماشین روشن میشه البته با سختی و یکم بد کار کردن در ابتدای روشن شدن
    کاری هم به روشن بودن و نبودن چراغ cng برای این کار نداشته باشید.

اگر هم خواستید با بنزین رانندگی کنید و اتوماتیک روی گاز نره قبل از استارت یکبار روی دکمه cng بزنید

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    آخر ما نفهمدیم چی به چیه
    اگه سوالی در مورد
    هر کدوم از مدل های ef7 و مشکلات احتمالی هر کدوم داشتید
    پخ کنید .
    سوالات و جواب های از این قبیل باعث انحراف تاپیک و پست های متعصبانه میشه

10. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من قبلا پارس داشتم و به نحوه و کیفیت رانندگی با اون آشنا هستم اما با سمند تا بحال رانندگی نکردم .
    دوستانی که تجربه رانندگی با هردو ماشین رو دارن میشه مقایسه ای بین کیفیت رانندگی و راحتی و باقی فاکتورها ارائه بدن.
    راستش میخوام سمند ای اف 7 بنزینی بگیرم اما بعضی از آشنایان که سمند دارن درمورد راحت نبودن رانندگی با اون مخصوصا توی شهر گلایه میکنن . خودم با پارس بشخصه هیچ مشکلی با این قضیه تو شهر نداشتم . میخوام بدونم برای سمند چطوره.
    ممنون میشم از دوستان اگه نظری دارن ابنجا اعلام کنن تا استفاده کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماشین روی بنزین استارت میخوره
    ef7 بهینه شده برای گاز هست نه اینکه بخواد با گاز روشن بشه
    توصیه میکنم به هیچ وجه اون کارو انجام ندید .این مورد برای مواقع اضطراری است
    این که اتوماتیک یه ماشین بره روی گاز و یکی مثه پژو های گازسوز به صورت دستی ببری روی گاز
    بستگی به نوع و مدل ecu خودرو داره
    که تمامی ecu سمند های ef7 به صورت اتوماتیک روی گاز میبرند.
    خیلی کم پیش میاد که مشکل بنزین نداشتن و در عوض گاز داشتن پیدا کنید
    برای اون مواقع شما دکمه cng نگه دارید و استارت بزنید ماشین روشن میشه البته با سختی و یکم بد کار کردن در ابتدای روشن شدن
    کاری هم به روشن بودن و نبودن چراغ cng برای این کار نداشته باشید.

اگر هم خواستید با بنزین رانندگی کنید و اتوماتیک روی گاز نره قبل از استارت یکبار روی دکمه cng بزنید
    ممنون
    البته من نمیخواستم روی گاز استارت بزنم چون میدونم به ماشین فشار میاد صرفا برای این پرسیدم که مطمئن بشم سیستمش درست داره کار میکنه. که اینطور که شما گفتید گویا درسته.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان من قبلا پارس داشتم و به نحوه و کیفیت رانندگی با اون آشنا هستم اما با سمند تا بحال رانندگی نکردم .
    دوستانی که تجربه رانندگی با هردو ماشین رو دارن میشه مقایسه ای بین کیفیت رانندگی و راحتی و باقی فاکتورها ارائه بدن.
    راستش میخوام سمند ای اف 7 بنزینی بگیرم اما بعضی از آشنایان که سمند دارن درمورد راحت نبودن رانندگی با اون مخصوصا توی شهر گلایه میکنن . خودم با پارس بشخصه هیچ مشکلی با این قضیه تو شهر نداشتم . میخوام بدونم برای سمند چطوره.
    ممنون میشم از دوستان اگه نظری دارن ابنجا اعلام کنن تا استفاده کنیم.
    اگر با سمند قبلا رانندگی نکرده باشید
    یه چیز خیلی اذیتتون میکنه
    ستون جلو سمت راننده و ستون عقب سمت شاگرد

شما مثل پژو که کاملا روی اطراف مخصوصا پهلوهای ماشن تسلط دارید رو با سمند نمیتونید داشته باشید
    ولی به هیچ وجه راحتی و نرمی که توی پیچ ها و هندلینگ خوب که از سمند توی جاده تجربه میکنید را با پژو تجربه نمیکنید

14. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •