شیدا دیگه کیه؟! میشه توضیح بدی؟
سحر جعفری جوزانی؟! ایول خوشم اومد داداشی....
شیدا دیگه کیه؟! میشه توضیح بدی؟
سحر جعفری جوزانی؟! ایول خوشم اومد داداشی....
اولین خواننده آهنگ امشب شب مهتابه
![]()
آقا یه سوال
روشنایی توی مکانایی که داستان سریال توشون اتفاق میفته(توی شب) تا حالا دیدید که با چی تامین میشه؟
چراغ گذاشتن یا 200سال پیش هم برق داشتن؟
من خودم تا حالا دقت نکردم ببینم
من 3 قسمت اول رو دیدم . با احترام خیلی مزخرف بود ! بقیه اش رو به بهبود میره یا همین روند رو طی میکنه ؟
یه نظر من قسمتهای اولش زیاد جالب نیست! بعدش خوب میشه.
خیلی مثل 90 قسمتی های قبلشیه ولی خودش که گفته روی این خیلی بیشتر کار کرده و به نظر منم این یکی بهتر از بقیه س.
امروز توفیق نصیب شد قسمتی از برره رو دیدم. خیلی جالب تر بود! (البته فعلا که قسمت ۲۲ رو دیدم تیکه حرف سی یا عدد ۳۰ بیشتر داشت قوه تلخ)یه نظر من قسمتهای اولش زیاد جالب نیست! بعدش خوب میشه.
خیلی مثل 90 قسمتی های قبلشیه ولی خودش که گفته روی این خیلی بیشتر کار کرده و به نظر منم این یکی بهتر از بقیه س.
وای چقد خندیدم- اونجا که مستشار و اون زندانیه رفتن بیرون بعد اومدن مو هاشون سیخ شده بود شدید حال کردم . چه اهنگیم میزد -
- واقعا این پک هم مثله بقیه شاهکار بود - (با اینکه هنوز 24 رو ندیدم) - اونجا هم که بلد برای اولین بار حرمت شکوند و بهبرزو خانه سپه سالار هم گفت پددر سوخته خیلی حال کردم .
- همونطور که میبینید نقش بلوتوث تازه داره جا میوفته و زیبا میشه - (قابل توجه دوستان کارشناس و پیشگو
)
.
در کل عالی بود![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 17-11-2010 at 23:49.
دوست عزیز اگه با همین طرز فکر و نظر قبلی بخواید بقیه سریال رو ببینید حتما بقیه ی قسمت ها هم براتون همین مزخرفی میشه که دیدید !
پک های یک و دو از نظر طنز زیاد جالب نیستند ، البته کل اینکار از نظر طنز ضعیف شده ولی اون دو پک بیشتر !
به نظر من باید به این سریال بیشتر به عنوان یه کار اجتماعی نگاه کنید تا یه کار طنز ... !
دو کجاش بد بود ؟پک های یک و دو از نظر طنز زیاد جالب نیستند ، البته کل اینکار از نظر طنز ضعیف شده ولی اون دو پک بیشتر !
اونجایی که زلزله اومد خیلی خفن بودکــــــــــیه
![]()
میگم توی قسمت 15 ، اونجایی که جهانگیر با کاترین میان تو که بشینند یه آهنگی میذاره ، کسی میدونه اسم اون آهنگ چیه ؟
همه دیگه اینجورین!!!!من 3 قسمت اول رو دیدم . با احترام خیلی مزخرف بود ! بقیه اش رو به بهبود میره یا همین روند رو طی میکنه ؟
مثلا تو ببره هم یکی دو قسمت اولش همون تو زندان بود که کیاونوش داشت با قاشق زندون رو میکند و اخر سر از اتاق رئیس زندان در اورد!!!
در مورد شیدا هم تحقیق کردم خودم..ایشون نویسنده و تنظیم کننده ی شب مهتاب هم بودن....
حقیقتا من فقط از فروهر شنیده بودمش و این مهران مدیری!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)