تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 370 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

1-من هیچوقت نگفتم سونی قراره لپتاپ ها رو جمع کنه در این مورد من گفتم:

پست شماره 1963
    اول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!
    سونی گفت: آپدید کنید مشکل حله. بعدش کاشف به عمل اومد که بعد ار آپدیت کردن هر وقت لپتاپ گرم میشه برای جلوگیری از بروز مشکل سرعت میار پایین

2-میشه بگید منبع این خبر کجاست (مدرک معتبر که برای خودتون قابل استناد باشه هم می پذیرم)

3-حالا شما که انگلیسیت خوبه به من بگو ببینم معنی این چی میشه
    In rare instances, these notebook computers may overheat due to a potential malfunction of the internal temperature management system, resulting in deformation of the product's keyboard or external casing, and a potential burn hazard to consumers.

بجای معذرت خاهی از دیگران دست از لجبازی بردارید.
    اولا از بقیه معذرت می خوام به یخاطر اینکه وقتشون رو با بحث های بیهوده می گیرم ولی مجبورم
    ثانیاشما قبلا گفته بودید:ول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!و جواب دید که مگر شما در سونی نفوذ دارید که از سیاست هاش خیر دارید،تازه هیچ وقت خبری رسمی بر جمع آوری نبوده و چند تا سایت که بالاخره مثل شما در همه جا هست دیگه این خبر رو دادن،که سونی تکذیب کرد
    در مورد پایین اومدن سرعت هم بگم،من کردم،هیچ فرقی بین الانبا قبل از آپدیت نیست،شما نمی دونم چه جوری کشف کردی،شاید ذهنی!!
    اون خبر رو هم مثل شما از سایت های غیر رسمی دیده بودم

و اما در مورد انگلیسی:

من معنی این جمله رو In rare instances, these notebook computers may overheat due to a potential malfunction of the internal temperature management system, resulting in deformation of the product's keyboard or external casing, and a potential burn hazard to consumers.در خلاصه فکر کنم این باشه:
    که به دلیل بالا رفتن دما امکان تغییر قیافه کیبورد و حتی امکان سوختگی هم هست این چه ربطی به جلوگیری از سوختگی داره!!؟؟؟
    حالا اگه شما معنی این جمله رو جلوگیری از سوختگی میدونی می فهم که واقعا داشتم وقتم رو با حرف زدن با شما تلف می کردم.چون شما گفتید که سونی آپدیت رو واسه جلوگیری از سوختگی گذاشته و نه بالا رفتن دما که ما گشتیم و چیزی پیدا نکردیم،شاید واقعا از سیاست های سونی خبر دارید!!
    به قول فردوسی پور بگردید دوباره یه چیزی واسه مغالطه کردن پیدا کنید!!!
    من که دیگه جواب شما رو نمی دم چون تابلو شده قصدتون!!
    از Pami و بقیه هم معذرت می خوام که فروم داره به هم میریزه!!!
    Last edited by mamsana; 31-07-2010 at 08:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من تا سال دیگه

اونم با اومدن فلش های یو اس بی 3 و هارد های اکسترنال و گرافیک های اکسترنال .

بعضی از دوستان هم اعتقاد دارند که تا چند سال اینده مثلا 3 الی 4 سال رایج نمیشه ولی به نظر من تا سال آینده . ( نظر شخصی )
    موفق باشید
    پس چرا الان تقریباً هیچ کدوم از لپ تاپ ها USB 3 را ساپورت نمیکنند؟
    بخاطر این میپرسم که میخوام یه لپ تاپ بخرم که تا چند سال جوابگوی نیازهام باشه.

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

پس چرا الان تقریباً هیچ کدوم از لپ تاپ ها USB 3 را ساپورت نمیکنند؟
    بخاطر این میپرسم که میخوام یه لپ تاپ بخرم که تا چند سال جوابگوی نیازهام باشه.

بودجتون چقدره؟

در حال حاظر تو این تاپیک بهترین انتخاب n61jq هست از ایسوز که یو اس بی 3 هم داره و بلو ری هم داره.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بودجتون چقدره؟

در حال حاظر تو این تاپیک بهترین انتخاب n61jq هست از ایسوز که یو اس بی 3 هم داره و بلو ری هم داره.

موفق باشید
    بودجه حدود 2 تومن
    چیزی که الان مد نظر خودمه Vaio F127 هست که میشه گفت از همه نظر کامله.
    میخوام Full HD و 16 اینچ باشه.که مثل اینکه مدلی که شما معرفی کردید Full HD نیست.

مدل دیگه ای با این مشخصات هست؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بودجتون چقدره؟

موفق باشید

من تا 3 ماه پیش ایسوس داشتم ، تکنولوژی ساخت بردش رو سرچ کنی مبینی که تکنولوژی PC
    داغ میکنه که کولر اسپسلیت نمیتونه خنکش کنه
    تو سایت notebook review هم در رابطش می تونی بخونی
    از هرتعمیرکار لپ تاپ هم بپرسی بت میگن خیلی کیفیت نداره
    چون اسوس سودش و ریبیت خوبه فرونده ها میرن دنبالش

به نظر من اچ پی توشیبا یا سونی رو بگیر

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

بودجه حدود 2 تومن
    میخوام Full HD و 16 اینچ باشه.که مثل اینکه مدلی که شما معرفی کردید Full HD نیست.

ممنون.

F127 مگه تو ایران اومده ، مانیتورش FULL HD va RGB Adobe 100% کانفیگش خیلی خداست مجهز به بلوری رایتر است ،
    تو سایت گیمودزو نوشته بور سونی تو سری جدید سونی بجای چیپ شمالی از یک سو پیو دیگه استفاده کرده که سرعت خیلی خیلی بالا میبره

الته این مدل از 127 خوبه

VPC-F127HG/B

Specs: Core i7 1.73GHz (quad-core) processor; 8GB RAM; 16.4-inch display; Nvidia GeForce GT 330M graphics; 640GB HDD; Blu-ray writer; Windows 7 Ultimate
    : 16.4" wide (Full HD: 1920 x 1080) TFT color display (VAIO Display Premium + Full HD 1080, Adobe RGB 100% coverage)
    Last edited by hasansoft; 31-07-2010 at 00:02.

داره خودمونی میشه cybamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

كسي مشخصاتي چيزي از VAIO EB 1 CTO داره؟؟ Reviewاي چيزي نيست ازش؟ باتريش چطوريه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

بودجه حدود 2 تومن

ممنون.
    نه فول اچ دی نیست
    این 127 هم هم انتخابی خوبی هست.

من خیلی وقته زیاد پیگیر نبودم به خاطر کنکور . به همین دلیل بهتره از بقیه دوستان بپرسید

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

من تا 3 ماه پیش ایسوس داشتم ، تکنولوژی ساخت بردش رو سرچ کنی مبینی که تکنولوژی PC
    داغ میکنه که کولر اسپسلیت نمیتونه خنکش کنه
    تو سایت notebook review هم در رابطش می تونی بخونی
    از هرتعمیرکار لپ تاپ هم بپرسی بت میگن خیلی کیفیت نداره
    چون اسوس سودش و ریبیت خوبه فرونده ها میرن دنبالش
    این لینکشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایسوز تا اونجایی که من میدونم به مادربرداش معروفه و در مورد گرما نمیدونم اولین بارمه میشنوم

ایسوز بی کیفیت نیست. دوست عزیز جنس بی کیفیت امار خرابیش زیاده و ایسوز تو یک مقایسه که یک سایت انجام داده بود به همراه توشیبا کمترین آمار خرابی رو داشتن و سونی بیشترین

بیشتر توضیح بدید لطفا. میخوام بدونم

راستی در مورد دما میشه شما تستی از 127 بزارید من میخوام بدونم دما این دو لپ تاپ چقدر فاصله دارند با هم

آخه تا اونجایی که من میدونم گرمای ان 61 ایسوز از اف 115 کمتر بود . ( فکر نکنم زیاد تغییری کرده باشه . فکر میکنم )

لطفا اون جایی که این مطالب رو خوندید رو لینک کنید . موفق باشید
    Last edited by zooghi; 31-07-2010 at 00:15.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این لینک که گذاشتید به زبان لهستانی است دوست عزیز
    در رابطه با مادربرد عادی نیز ممکنه حرف شما درست باشد ولی تکنولوژی تولید و معماری سخت افزار مادربرد لپ تا پ با کامیوتر شخصی فرق می کند در کامپیوتر مادبرد 3 لایه و در لپ تاپ حداقل با توجه به مدل، سایز و برند از 5 لایه شروع می شود
    در ارتباط با آمار آرسال به گارانتی معمولا این اطلاعات محرمانه بوده لطفا لینک منبع خود را نام ببرید

در مورد f127 نیز با توجه به اینکه از لحاظ پردازنده این دوستگاه با یکدیگر تفاوت دارند نمی توان قیاس صحیح انجام داد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ,

تاریخ تولید 720 سه ماهه سوم 2009 و تاریخ تولید 740 سه ماهه سوم سال 2010 می باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بودجه حدود 2 تومن

ممنون.
    سلام
    شما میتونید به Asus G73 فکر کنید با کانفیگ های متنوعی که داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •