اگر مشکلاتی که برای n series رو می فرمائید که اون به دلیل اسفاده از درایور نا سازگار یا ویندوز های آشغالی مثل 7 mrt اینهاست
شما لپ تاپ با ویندوز 7 اورج داشتید ؟
اگر مشکلاتی که برای n series رو می فرمائید که اون به دلیل اسفاده از درایور نا سازگار یا ویندوز های آشغالی مثل 7 mrt اینهاست
شما لپ تاپ با ویندوز 7 اورج داشتید ؟
نه من n series داشتم و ویندوز کرک شده ریختم، آپدیت هم کرده بودم ، تمام درایور ها هم از سایت خود دل دانلود و نصب کردم
مشکل از ویندوز نیست ظاهرا ،چون خیلیا تو همون سایت دل نوشتن که n series داشتند و ویندوز اورجینال هم براش نصب کردن اما مشکل برطرف نشد ، حتی با آپدیت بایوس
خود نماییندگی های دل هم به محض تماس و اینکه مشکل رو میشنیدند یا لپتاپو برمیگردوندن و با کانفیگ با گرافیک ati عوض میکردن یا کسیو میفرستادن و مادربورد رو با مادربورد ati دار تعویض میکرد
مشکل ظاهرا تو سری های اولیه تولید تا فوریه 2010بوده
من لپتاپ خودمو رد کردم ، خواستم دوباره 1564 با ati و ویندوز بگیرم اما ترسیدم ، فعلا هم منتظرم ببینم 5010 چطوری در میاد ، همینطور acer 5741g با گرافیک 320M
تو همون تاپیک تجربه خرید 1564 یه دوستی بود که لپتاپش بعد چند ساعت restart میشد ، از نظر دما هم مشکل نداشت
تا جایی که من تحقیق کردم ظاهرا بعضی از مادر بوردهای 1564 با گرافیک اینتل مشکل دارن و آپدیت ورژن درایور گرافیک و همچنین آپدیت بایوس هم کمک نمیکرد ، همین که خود نمایندگیهای دل زود لپتاپو عوض میکنن یا مادربورد تعویض میکنن نشون میده یه سری مشکل دار توشون بوده
والا ما تا حالا یه دونه هم برگشت نداشتیم این داستان هایی که شما گفتید برای دونه از این لپ ها پیش نیموده
برگشتی ؟ خوب سامان جان دارن خیلی ها با مشکلاتش می سازند
هنوز مشکلات حادی نیاورده ولی کلا قوی هم کار نکرده ... چند صفحه گذشته برای دوستان کامل توضیح داده بودم
آخه ممد تو همین تایپ تجربه خرید برو یه گشتی بزن هیچ کس بدش ر نگفته واقعا عجیبه
دوستان الآن تو پایتختDELL 5010 و4010 هست؟
ممنون
اونوقت بعنوان جایگزین 1564 تاییدش می کنید؟خوبه بخرم؟
زیگورات زده760 I3-330.3Gb ram
320hard
3mb cache
intel
Last edited by arian-sr599; 06-06-2010 at 11:58.
والا چی بگم
بسته به نوع کارریت داره
اما خب ATI در این سری بکار رفته از ATI VGA که در 1564 رفته به مراتب قوی تره
با سلام دوستان خوبم تنها یه سوال گذری داشتم ممنون میشم بهم یه امار کلی بدید.
می خواستم یه لپ تاپ تا 900 تومان بخرم بین این سه برند موندم و اگر میشه واسم کمی تحلیل کنید که کدوم بهتره و به چه دلیل ممنون میشم.
این سه برند>>>> Dell Insprion 1564 , Asus K52jr , Acer 5741G core i5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)