سلام خوشحالم از اینکه میتونم باری از مشکلات شما دوستان رو بردارم
دوست عزیز من جی پی اس گوشی اصلا ربطی به اپراتور سیمکارت فیلترینگ اینترنت و مشابه اینا نداره!
اولا باید بگم بخش AGPS که استفاده از اینترنت برای کانکت شدن به ماهواره هاست روشی هستش که در عرض 3 ثانیه به ماهواره وصل میشه و مکان تو رو نشون می ده حالا اگه اینتنت هم نداشته باشی بصورت آف لاین هم این کار انجام میشه ولی یکم با تاخیر مثلا 3 الی 5 دقیقه. باید بگم که اینترنت در این روش آن لاین فقط تو اول کار واسه نشون دادن مشخصات و پوزیشنت مورد استفاده قرار می گیره ولاغیر مکان یابی ربطی به اینترن نداره. در مورد نمایش آب و هوا و این جور قضایا فکر کنم باید اینترنت داشته باشی دیگه اینا به جی پی اس ربطی نخواهد داشت که گاهی هم اختلالات جی پی آر اس جلوی این کار رو میگیره. قسمت ovi store که تو کشور ما فعال نیست و کار نمی کنه و کلا نیاز به وایرلس هم احساس میشه. برای این کار به ویییی پییی ان نصب شده تو گوشیت داری اگه از جی پی آر اس استفاده می کنی!
جزئیات مای پوزیشنت رو که می فرمایی تو گوشی من کامل نیست و گوشی دوستم کامله اینم ربطی به آپ دیت گوشیت ناره شما باید برنامه map loader گوشیتو جدیدشو کپی کن که ورژن 3.04 هستش و با اضافه اون نقشهه ای جدید نوکیا رو تو گوشیت توسط ovi suite بریزی که در این حال جزئیات بهتر رو خواهی دید. البته 6 کلان شهر و راههای اصلی کشور رو فعلا ساپورت داره. برای بعضی شهرها نیز نقشه ماهواره ای هم هستش که میتونی ازش استفاده کنی و بریزی تو گوشیت و حالشو ببری. توضیحات اینارو یه 50 صفحه قبل برگردی من کامل نوشتم که اگه پیداش کردم میزارم واست.
برای اینکه بفهمی آخرین فریم ویرت چنده به اینجا سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت خود نوکیاست میری رو مربع کنار اسم گوشیت که ایکس 6 باشه کلیک می کنی و گزینه get url for selected model رو بزن(البته بسته به آر ام گوشیت باید Rm559 رو انتخاب بکنی) اونجا می بینی آخرین فریم ویر ریلیز شده چنده که من واست این کارو کردم و دیدم که آخریش 21.0.4 هستش. بهترین راه آپ دیت که دوستان پیشنهاد دادن و همیشه این کار رو می کنیم استفاده از ovi suite یا nokia updater هستش که گوشیتو وصل می کنی به کامیپتر و از طریق کامیپوتر آپ دیت می کنی. در مودرو ایرلس یا ایرانسل صدردصد وایرلس هم سرعتش بیشتره و هم قابل اعتماد تره. ولی صلاحت همون کامیپتره. درضمن تو همین سایت دوستان گفتن از داخل گوشی آپ دیت نکنین البته مشکلی نداره ها ولی میگن خیلی ها دچار مشکل شدن همون کامیپتر بهتره