تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 323 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بله..قسمته آبو هوارو از طریقه سیم کارت نشون نمیده همینطور ovi store رو!! ولی my position رو میاره!
    اما با wi fi که وصل میشم همگی نشون داده میشه!!!! اگه مربوطه به فیلترینگه ایرانه که در هر دو حال نباید نشون بده..که مسلما اینطور نیست چون my position رو میاره!!در ضمن جزئیات در my position تو گوشیه من به جاده های اطرافه شهر ختم میشه اما با 5530 دوستم کوچه هارو هم نشون میداد...علت جیه؟آیا از ورژنه 21.0004 جدید تر هم اومده؟با چی آپیدیت کنم بهتره؟wirlesslan یا ایرانسل؟
    ممنون از جواب هاتون
    سلام خوشحالم از اینکه میتونم باری از مشکلات شما دوستان رو بردارم
    دوست عزیز من جی پی اس گوشی اصلا ربطی به اپراتور سیمکارت فیلترینگ اینترنت و مشابه اینا نداره!
    اولا باید بگم بخش AGPS که استفاده از اینترنت برای کانکت شدن به ماهواره هاست روشی هستش که در عرض 3 ثانیه به ماهواره وصل میشه و مکان تو رو نشون می ده حالا اگه اینتنت هم نداشته باشی بصورت آف لاین هم این کار انجام میشه ولی یکم با تاخیر مثلا 3 الی 5 دقیقه. باید بگم که اینترنت در این روش آن لاین فقط تو اول کار واسه نشون دادن مشخصات و پوزیشنت مورد استفاده قرار می گیره ولاغیر مکان یابی ربطی به اینترن نداره. در مورد نمایش آب و هوا و این جور قضایا فکر کنم باید اینترنت داشته باشی دیگه اینا به جی پی اس ربطی نخواهد داشت که گاهی هم اختلالات جی پی آر اس جلوی این کار رو میگیره. قسمت ovi store که تو کشور ما فعال نیست و کار نمی کنه و کلا نیاز به وایرلس هم احساس میشه. برای این کار به ویییی پییی ان نصب شده تو گوشیت داری اگه از جی پی آر اس استفاده می کنی!
    جزئیات مای پوزیشنت رو که می فرمایی تو گوشی من کامل نیست و گوشی دوستم کامله اینم ربطی به آپ دیت گوشیت ناره شما باید برنامه map loader گوشیتو جدیدشو کپی کن که ورژن 3.04 هستش و با اضافه اون نقشهه ای جدید نوکیا رو تو گوشیت توسط ovi suite بریزی که در این حال جزئیات بهتر رو خواهی دید. البته 6 کلان شهر و راههای اصلی کشور رو فعلا ساپورت داره. برای بعضی شهرها نیز نقشه ماهواره ای هم هستش که میتونی ازش استفاده کنی و بریزی تو گوشیت و حالشو ببری. توضیحات اینارو یه 50 صفحه قبل برگردی من کامل نوشتم که اگه پیداش کردم میزارم واست.
    برای اینکه بفهمی آخرین فریم ویرت چنده به اینجا سر بزن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت خود نوکیاست میری رو مربع کنار اسم گوشیت که ایکس 6 باشه کلیک می کنی و گزینه get url for selected model رو بزن(البته بسته به آر ام گوشیت باید Rm559 رو انتخاب بکنی) اونجا می بینی آخرین فریم ویر ریلیز شده چنده که من واست این کارو کردم و دیدم که آخریش 21.0.4 هستش. بهترین راه آپ دیت که دوستان پیشنهاد دادن و همیشه این کار رو می کنیم استفاده از ovi suite یا nokia updater هستش که گوشیتو وصل می کنی به کامیپتر و از طریق کامیپوتر آپ دیت می کنی. در مودرو ایرلس یا ایرانسل صدردصد وایرلس هم سرعتش بیشتره و هم قابل اعتماد تره. ولی صلاحت همون کامیپتره. درضمن تو همین سایت دوستان گفتن از داخل گوشی آپ دیت نکنین البته مشکلی نداره ها ولی میگن خیلی ها دچار مشکل شدن همون کامیپتر بهتره

2. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چجوری ویبره کلیکو بردارم، هر کلیکی که میکنم میلرزه و باعث مصرف شارژ میشه،
    در ضمن لطفا از توضیحی از تمام کارایی قسمتهای این گوشی بدین، مث قضیه ماشین حسابم نشه(با ماشین حساب الجبرا رفتم سره کلاس نقشه برداری و بلد نبودم حاصل جمع ها رو بریزم تویه حافظه موقت مثلا A,B,.. و اونجا از خجالت آب شدم، یه حسی بهم دس داد مث آدمایی که فقط پول میدن و هیچی حالیشون نیس بودن)
    پس اگه چیزه خاصی میدونین و ما نیدونیم دریغ نفرمایید
    سپاسگذارم
    عجب یوزی واسه خودت انتخاب کردی! اسپانسر همراه اولی؟

فدات شم مصرف باتری رو زیاد نمی کنه بیخیال بابا این حرفا چیه من خودم هر سه و رو نیم یا 4 روز یکبار به شارژ می زدم چه مصرف باتری منو کم نکرد؟! اتفاقا هم خیلی خوشایند وقتی ضربه می زنه متوجه می شی که گوشی ریسپانس داده بهت! ولی خوب اگه خواستی خاموشش کنی برو قسمت setting و بخش profile ها و اونجا general رو سفارشی یا personalize کن بعد اونجا فکر کنم گزینه ای به اسم touch vibre یا چیزی شیبیه اینه که سه تا level داره هر کدوم رو خواستی واسه قدرت بیشتر ویبره انتخاب کن یا کلا off کن

حاصل جمع ها رو از M+ استفاده می کنن و رو هم می کنن! این مشکل خودته که بلد نبودی ربطی به گوشی نداره اینو تو دوران راهنمایی ما بلد بودیم! و فراخوانیش هم از طریق RM یا Read memory خواهد بود

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

14

دوست عزیز خرید از این جور سایت ها مطمئن نیست
    فردا اگه خدای ناکرده مشکل پیش بیاد دستت به جایی بند نیست

ببین برو از تو سایت نوکیا ادرس نمیاندگی هاشو بگیر برو از اونجا خریدکن

خيلي ممنون از راهنماييتون. ببخشين من تازه واردم خواستم از پستتون تشكر كنم اما هنوز خوب با قوانين انجمن آشنا نشدم. فعلا تشكرم رو اينجوري اعلام مي كنم تا بعد كه ياد بگيرم.

راستي من امروز رفتم و به خيلي از مغازه ها سر زدم. در حال حاضر ايكس شش فقط رنگ نقره اي و مشكي، آبي و مشكي و تمام مشكي داره. من رنگ صورتي روي مشكي رو خيلي دوست دارم اما انگار از اول وارد بازار ايران نشده. اگه كسي اين رنگ گوشي رو داره اعلام كنه ممنون ميشم.
    به نظرتون گوشي رو بخرم يا باز هم صبر كنم كه رنگي كه مي خوام بياد؟ قيمت هايي كه امروز گرفتم از 380 هزار تومن بود تا 390. يكي از فروشنده ها امروز بهم گفت كه تا چند روز بعد باز هم گرون تر ميشه و بهتره گوشي رو زودتر بخرم. نظر شما چيه؟
    راستي اين هم درسته كه عوض كردن قاب گوشي باعث ضعيف شدن آنتن دهي ميشه؟
    پيشاپيش از توجهتون ممنونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من تم دانلود کردم ولی نمیدونم کجا باید بریزم اصلا قسمت تم نداره

7. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

1. چون 8گیگ چینی تحت لیسانس فنلاند و با گارانتی نوکیا فقط ارغوانی بود و 16 گیگ مشکی، مجبور شدم ارغوانی بخرم297 ، حالا قاب فابریک مشکیش هست تو بازار و ارزشش رو داره!؟
    2. خروجی تلویزیون رو هم ساپورت میکنه ولی مثل اینکه تو یه هیچ کدوم از پک هاش موجود نیس، این هم تویه بازار هست و قیمتش!

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

دوست گرامی GPS که ربطی به فیلترینگ نداره! دستگاه GPS شما به ماهواره قفل می شه و مکانت را با توجه به نقشه ای که تو دستگاهت دانلود کردی نشون می ده
    و اما آب و هوا هم نیازمند وصل شدن به دیتا بیس هستش که فقط از طریق اینترنت این اطلاعات آب و هوایی براتون نشون داده می شه
    و در مورد آپدیت هم 100% وایرلس لن خوبه چون سرعت بیشتری داره !
    موفق باشی
    ممنون از راهنماییتون.منم همینو گفتم اما دقت کرده باشین گفتم که به هیچ عنوان باز نمیشه...نگفتم با سرعته پایین.اررورش اینه..conection time out
    دقت کردم اصلا بعضی از نر افزار های هواشناسیم وصل نمیشه البته بصورته جدا.منظورم اینه برنامه weatherbug که از طریقه hiplogic ( هوم اسکرینو تغییر میده) وصل میشه به اینترنت اما اونو جدا گانه دانلود کردم و ریختم تو گوشی باز کانکت نمیشه و همون اروره بالا رو میده..اعصابم به ریخته
    کمک کنین لطفا..

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    این کابل خروجی TV توی بازار هست؟
    قیمتش چقدره؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سامبولیک!
    سلام بچه ها من تم دانلود کردم ولی نمیدونم کجا باید بریزم اصلا قسمت تم نداره
    اصلا نیازی نیست شما زحمت ریختنش رو بکشین شازده خانوم . کافیه رویش کلیک کنی و مانند یه برنامه نصبش کنی. خودش می ره توی بخش مضمون ها ( تم ها )

1. چون 8گیگ چینی تحت لیسانس فنلاند و با گارانتی نوکیا فقط ارغوانی بود و 16 گیگ مشکی، مجبور شدم ارغوانی بخرم297 ، حالا قاب فابریک مشکیش هست تو بازار و ارزشش رو داره!؟
    2. خروجی تلویزیون رو هم ساپورت میکنه ولی مثل اینکه تو یه هیچ کدوم از پک هاش موجود نیس، این هم تویه بازار هست و قیمتش!
    1. مبارکت باشه. ارغوانیش خیلی خوشگله... نیازی نیست قاب اصل بخری. آخه یه 80 هزار تومانی قیمتشه!!! شما یه قاب های کپی بگیر خیلی باشه 10 هزار تومانه! فقط باید بلد باشی عوضش کنی... چون خطر شکستن صفحه نمایش هست!
    2. کابلش هست و قیمت هم 2500 تومن ناقابل! اصراری نداشته باش که حتما کابل X6 باشه، چون ظاهرا کابلش با مال 5800، N82، N78، N79 و... (تقریبا همه گوشی های تازه نوکیا) یکیه!

سلام
    این کابل خروجی TV توی بازار هست؟
    قیمتش چقدره؟
    البته که هست
    2500 تومان ( توضیحات در بالای نقل قول پست خودت )

شاد باشین

12. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خيلي ممنون از راهنماييتون. ببخشين من تازه واردم خواستم از پستتون تشكر كنم اما هنوز خوب با قوانين انجمن آشنا نشدم. فعلا تشكرم رو اينجوري اعلام مي كنم تا بعد كه ياد بگيرم.

راستي من امروز رفتم و به خيلي از مغازه ها سر زدم. در حال حاضر ايكس شش فقط رنگ نقره اي و مشكي، آبي و مشكي و تمام مشكي داره. من رنگ صورتي روي مشكي رو خيلي دوست دارم اما انگار از اول وارد بازار ايران نشده. اگه كسي اين رنگ گوشي رو داره اعلام كنه ممنون ميشم.
    به نظرتون گوشي رو بخرم يا باز هم صبر كنم كه رنگي كه مي خوام بياد؟ قيمت هايي كه امروز گرفتم از 380 هزار تومن بود تا 390. يكي از فروشنده ها امروز بهم گفت كه تا چند روز بعد باز هم گرون تر ميشه و بهتره گوشي رو زودتر بخرم. نظر شما چيه؟
    راستي اين هم درسته كه عوض كردن قاب گوشي باعث ضعيف شدن آنتن دهي ميشه؟
    پيشاپيش از توجهتون ممنونم.
    ببخشید چند گیگ 380 هزار تومان ؟

خیر اگر قاب اصلی را درست با تمام امکانات بندازید

در صورتی که چسبی چیزی نداشته باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

14. 2 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

ببخشید چند گیگ 380 هزار تومان ؟

خیر اگر قاب اصلی را درست با تمام امکانات بندازید

در صورتی که چسبی چیزی نداشته باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
    16 گيگ رو پرسيدم كه حدود 380 هزار تومن بود.

خيلي خيلي ممنون از راهنمايتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •