تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 275 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من حدود یه هفته ای هست که این گوشی رو خریدم اما مصرف بالای باتریش اعصابم رو خورد کرده. تقریبا هر 12 ساعت باید شارژ بشه اونم برای زمانهایی که فقط بخوام به عنوان موبایل و ارسال sms استفاده کنم. البته زمان مکالمه من هم خیلی کمه. اینو بگم که بار اول باتریشو نذاشتم 8 ساعت شارژ بشه. همه دوستان این مشکل رو دارن یا فقط مال من اینطوری از آب درومده؟ اگه بخوام از امکانات دیگه گوشی مثل WiFi یا BlueTooth یا غیره هم استفاده کنم که کلا باتری رو می بلعه! چیکار باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من حدود یه هفته ای هست که این گوشی رو خریدم اما مصرف بالای باتریش اعصابم رو خورد کرده. تقریبا هر 12 ساعت باید شارژ بشه اونم برای زمانهایی که فقط بخوام به عنوان موبایل و ارسال sms استفاده کنم. البته زمان مکالمه من هم خیلی کمه. اینو بگم که بار اول باتریشو نذاشتم 8 ساعت شارژ بشه. همه دوستان این مشکل رو دارن یا فقط مال من اینطوری از آب درومده؟ اگه بخوام از امکانات دیگه گوشی مثل WiFi یا BlueTooth یا غیره هم استفاده کنم که کلا باتری رو می بلعه! چیکار باید بکنم؟
    نه این طوری نیست.روزای اول که خیلی باهاش کار می کردم.مرتب بازی و فیلم و موسیقی ،تقریبا اول صبح که می بردم سرکار ساعت 11-10 شب تموم می کرد.

اون موقع مصرفم زیاد بود ولی الان در حد روزی نیم ساعت تا 40 دقیقه مکالمه و sms به جای خود.حدود نیم ساعت هم بازی.اگه بازی نکنم تا 1.5 روز رو میره.

اگه تازه خریدی یه ذره مدارا کن درست میشه.تجربه خود من میگه که بزاری تا 5 درصد خالی شه و بعد تا 100 درصد شارژ کنی.اگه کمتر از 100 درصد شارژ کنی زودتر تموم میشه

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

یه سئوال میپرسم نخندید ها.چون من با گوشی بیشتر کارها ی تجاری و بازی انجام میدم نمی دونم باس این رو چی کار کنم.

من گوشی رو با کم کردن صدا تو صفحه اصلی silent می کنم.نمی دونم درسته؟

مشکلی که هست اینه که در این صورت صدای موسیقی و صدای زنگ آلارم ساعت کوک شده هم silent میشه!

به من بی سواد کمک کنید.

مخلصا ً جمیعا ً

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه های hd2 دار یکی این سوال مار و هم جواب بده بار سوم میپرسم
    دوستان میخوام بدونم خرید این گوشی بدون گارانتی به درد بخور هست؟
    یعنی انقدر مطمئن هست که مثل نوکیا بشه بدون گارانتی خرید و مشکل نداشته باشه؟
    الان دیگه دوربینش مشکل نداره؟
    برای خرید بدون گارانتی باید به چی دقت کنیم یعنی چیارو امتحان کنیم که تو درد سر نیفتیم بعدا؟؟؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

بچه های hd2 دار یکی این سوال مار و هم جواب بده بار سوم میپرسم
    دوستان میخوام بدونم خرید این گوشی بدون گارانتی به درد بخور هست؟
    یعنی انقدر مطمئن هست که مثل نوکیا بشه بدون گارانتی خرید و مشکل نداشته باشه؟
    الان دیگه دوربینش مشکل نداره؟
    برای خرید بدون گارانتی باید به چی دقت کنیم یعنی چیارو امتحان کنیم که تو درد سر نیفتیم بعدا؟؟؟
    بدون گارانتی یه ریسک خیلی بزرگه.ممکنه فرداش خراب بشه،ممکنه تا آخر عمر سالم کار کنه واست.اگه بدون گارانتی خریده باشی و خراب بشه تا نصف پولی که واسه گوشی دادی پیادت میکنن.تصور کن صفحه و سیستم تاچ گوشی خراب بشه و نیاز به تعویض داشته باشه،اون وقت کلی هزینه و ازاین حرفا...پس بستگی به خودت داره.

دوربینش تو سری جدید مشکل نداره.

سیستم تاچ و مشکل دار نبودن صفحه+دوربین+سیستم صوتی و پخش صدا+سیستم مخابراتی+...
    در کل گوشی سالم،چه با گارانتی و چه بدون گارانتی بخری باز هم احتمال خراب شدنش (هرچند احتمالش خیلی خیلی ضعیف باشه) باز هم هست.

5. 3 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

یه سئوال میپرسم نخندید ها.چون من با گوشی بیشتر کارها ی تجاری و بازی انجام میدم نمی دونم باس این رو چی کار کنم.

من گوشی رو با کم کردن صدا تو صفحه اصلی silent می کنم.نمی دونم درسته؟

مشکلی که هست اینه که در این صورت صدای موسیقی و صدای زنگ آلارم ساعت کوک شده هم silent میشه!

به من بی سواد کمک کنید.

مخلصا ً جمیعا ً
    سلام.

من الان گوشی دستم نیست واسه همین ذهنی می گم.

تب آخر(ستینگ) تو قسمت سوند اند دیسپلی اون جایی که رینگتون رو کم و زیاد می کنی جلوش یه سوئیچ آن و آف داره اونو تغییر بدی ولومت به دو قسمت رینگ و سیستم تبدیل میشه که می تونی هر کدوم رو جداگونه کم و زیاد کنی.

امیدوارم درست گفته باشم.

7. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.

من الان گوشی دستم نیست واسه همین ذهنی می گم.

تب آخر(ستینگ) تو قسمت سوند اند دیسپلی اون جایی که رینگتون رو کم و زیاد می کنی جلوش یه سوئیچ آن و آف داره اونو تغییر بدی ولومت به دو قسمت رینگ و سیستم تبدیل میشه که می تونی هر کدوم رو جداگونه کم و زیاد کنی.

امیدوارم درست گفته باشم.
    آقا مهدی دست مریزاد.کاملا صحیح است.(من دکمه تشکرم غیبیده مثل اینکه)

9. این کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من به شدت قصد خرید این گوشیو دارم ولی نمیدونم مشکل رجیستر و آنتن ندادن حل شده یا نه؟؟؟؟
    مشکل دوربین چی اون حل شده؟
    الان رام رسمی یا غیر رسمی اومده براش؟چه امکاناتی اضافه شده؟
    این مشکل باطری هنوز پا برجاست؟
    یعنی الان من با 0912 کاملا انتن دارم و بی مشکل؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من به شدت قصد خرید این گوشیو دارم ولی نمیدونم مشکل رجیستر و آنتن ندادن حل شده یا نه؟؟؟؟
    مشکل دوربین چی اون حل شده؟
    الان رام رسمی یا غیر رسمی اومده براش؟چه امکاناتی اضافه شده؟
    این مشکل باطری هنوز پا برجاست؟
    یعنی الان من با 0912 کاملا انتن دارم و بی مشکل؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید

همه حل شده داداش.رام رسمیاش روونتر شده و هنگ کمتر داره.

مشکل باتری نداریم منتها گوشی پر مصرفه.غولیه برا خودش."هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد"

12. 3 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا مهدی دست مریزاد.کاملا صحیح است.(من دکمه تشکرم غیبیده مثل اینکه)
    میشه هر موقع گوشی پیشتون بود یه چکی بکنید.من این گزینه رو فعال کردم و دو تا ولووم میاره برا تنظیم صدا ولی در عمل همون وظعیته.مثلا زنگ رو سایلنت می کنم و صدا رو زیاد .می رم تو موسیقی صدا قطعه! همون جا صدای پلیر رو که زیاد می کنم گوشی از سایلنت در میاد

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میشه هر موقع گوشی پیشتون بود یه چکی بکنید.من این گزینه رو فعال کردم و دو تا ولووم میاره برا تنظیم صدا ولی در عمل همون وظعیته.مثلا زنگ رو سایلنت می کنم و صدا رو زیاد .می رم تو موسیقی صدا قطعه! همون جا صدای پلیر رو که زیاد می کنم گوشی از سایلنت در میاد
    نه گوشی دیگه دستم نمیاد

می دونم می خوای چی کار کنی..می خوای وقتی موزیک گوش می کنی ..گوشیت زنگ نخوره ...ویبره بزنه.

شما یه بار ولوم رو بزن حالا یا آپ یا داون...بعد بین رینگ و سیستم با انگشت سلکت کن و ولومشو با تاچ کم کن نه با کلید ولوم..یعنی سیستم رو زیاد کن رینگ رو کم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •