اين برنامه رو ميشه فارسيش رو بدين ؟
fingerkeyboard
edited
mer30
اين برنامه رو ميشه فارسيش رو بدين ؟
fingerkeyboard
edited
mer30
Last edited by SAMCRO; 28-05-2010 at 19:18.
درود
سافت ریست چیه؟ همون خاموش روشنه؟
هارد ریست همون فرمت مموریه؟ یعنی هر چی دارم میپره؟
در ضمن اگه بگید آموزش GPS تو کدوم صفحه بود ممنون میشم.
سافت ریست همون خاموش و روشن کردنه ، برنامه هایی هم هستند که سافت ریست رو راحت تر می کنند و می تونید خیلی سریع گوشی رو سافت ریست کنید
هارد ریست باعث پاک شدن فایل های موجود در storage نمیشه ,درست مثل اینه که دوباره ویندوز نصب کنید ، تمام برنامه ها پاک میشن
برای هارد ریست کردن گوشی رو خاموش کن ، دکمه های volume up و lock و call رو فشار بده و نگه دار و بدون اینکه این دکمه ها رو رها کنی دکمه End Call هم نگه دار ، 3 ثانیه صبر کن و دکمه ها رو رها کن ، بعد گوشی روشن میشه و میگه برای فرمت کردن دکمه call و برای کنسل کردن دکمه end call رو بزنید
منظور از آموزش gps رو هم نفهمیدم ! احتمالا منظورتون آموزش نصب برنامه گارمین هست که می تونید تو همین تاپیک سرچ کنید تا پیداش کنید
اگر هم منظورتون آموزش تنظیمات gps برای سریع تر شده هست نمی دونم تو این تاپیک وجود داره یا نه !
اقا سعيد سلام
من رام je3 را از سايت موداكو دانلود كردم حجم فايلش هم زيادبود 420 مگ ام با يه مشكل اساسي برخورد كردم وقتي فايل را از زيپ خارج كردم همه فايلها را مشه در OCTANS Downloader v2.14 استفاده كرد بجز فايل pda حجم اين فايل هم بعد از ان زيپ كردن 486مگ است اسم فايل هم كه تعويض كردم نشد لطفا بگو بايد چه كاري انجام بدم
با تشكر وسپاس
موقع تصبش ازتو سوال میکنه چه زبانهایی میخواید اضافه بشه. شما en , fa رو انتخاب کنید. حالشو ببرید
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
آموزش gps صفحه 184 پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
عزیز دلم رام سنگین ( رسمی ) به درد نمیخوره. فقط رامهای سبک و کوک شده نصب کنید. این رام هم من نمیدونم چه جوریه فقط میدونم که شما فقط فایلهای nb0 csc phone eboot رو لازم دارید.
سلام منم این گوشی رو 1 هفته است که گرفتم مموریش ناپدید شده باید ببرم گارنتی ولی یه مشکل برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
خیلی از فایلهای من با پسوند mp3 و exe تبدیل شدند به .menc حالا این فایلها رو چطوری به حات اول برشون گردونم؟
کسی تیست جواب بده؟
F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1
خبیک دقیقه نیست حدود 3 ثانیه که زیاد به چشم نمیاد. اصلی ترین خطر تعویض رام به نظر من اینه که شما رام رو بد از اینترنت دانلود کرده باشید و فایلتون خراب باشه!
رام خوب من در صفحات قبل گذاشتم همون GC_JE2_LITE خوبه.
رام خودتون رو لازم نیست استخراج کنید چون رام عربی مایکروتل هم گذاشتم. میتونید استخراج کنید ولی یه کم زحمت داره.
سوال من اینه که اگه مثلا قسمت ای بوت کاملا عوض بشه
ولی مثلا یکی از قسمت های دیگه مشکلی براش پیش بیاد
اون وقت چی میشه؟؟
بره استخراج رام فعلیم چیکار باید بکنم؟
سلام آقا سعید می خواست بگم که من این رو GC_JE1_Lite گرفتم و می خواستم بدونم فایل برای فلش این رام فقط همین فایل PDA لازم هست (ویندوزم 6.5 هست و حافه داخلی 16 gb)و اینکه باید این فایل رو با page pool و... یه کار هایی روش انجام بدیم ... میشه کامل برام نوضیح بدبد. مرسی
سلام به همگی دوستان.
از همه عزیزان خواهش میکنم تا سوالات و مشکلات خود را در ضمینه تعویض و نصب رام رو در تاپیک زیر مطرح کنید و در اونجا آقا سعید و سایر دوستان پاسخگوی سوالات و مشکلات شما میباشند.
از زدن پست در رابطه با تعویض و نصب رام در این تاپیک خودداری کنید تا این تاپیک بیش از حد شلوغ نشه و در اینجا فقط به بحث و تبادل نظر پیرامون مسایل عمومی این گوشی پرداخته بشه.
آموزش فلش گوشی OMNIA II I8000
با سپاس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام sajjad200333
شما در ویندوز xp می تونید با این روش انجام بدید..... ابتدا واردmy computer بشید در منوی tools قسمت آخر یعنی folder options رو انتخاب کنید سپس سر برگ viw را انتخاب کرده و تیک گزینهhide extensions for known رو بردارید و ok کنید. سپس روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه rename رو انتخاب کنید اسم فایل را تایپ کرده بعد نقطه بگذاریدو پسوند جدید رو هم تایپ کنید بعد enter کنید یک پیغام ظاهر میشه yes رو بزنید پسوند فایل تغییر میکنه.
توضیح:در این روش فقط پسوند فایل عوض می شه نه فرمتش.
در ضمن دوستانی که دنبال رام اورجینال می گردن رام je3 ...رام اورجینال خود سامسونگ هست چون برای یکی از دوستام که مموریش پریده بود ریختم برد نمایندگی درست کردن
هر کس هم مشکل داشت بگه راهنماییش کنم
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
Last edited by topind; 29-05-2010 at 12:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)