شما الان یک جاسوس محسوب میشیبلاخره من نفهمیدم تمرکزه فکرت روی فیفاست یا ساکر ؟
![]()
شما الان یک جاسوس محسوب میشیبلاخره من نفهمیدم تمرکزه فکرت روی فیفاست یا ساکر ؟
![]()
منظور کامل پست رو نگرفتی
ولی من هر2تا رو به یه اندازه بازی می کنم، ولی این روزا فیفا نکست بیشتر می چسبه !
من عضو شدم ولی بازم نمیزاره دانلود کنم
نمی گم خیلی باحالی !!! لینک مستقیمش که برات گذاشتم با حجم 30 مگ ::::::::::::
http://gigagame.ir/dl2/files/pes_2010_1vs1_GamesCom_2009__www.gigagame.ir__low_ quality.avi
یکی از کسانیکه توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشته امروز نظرات خودشو توی سایت WENB گذاشته بود اگه بنظرتون جالبه من ترجمه متن صحبتهاشو توی تاپیک بزارم .
یکی از نکات جالبی که اظهار میکرد این بود که میگفت سرعت بازی خیلی مناسب شده واصلا شباهتی به ویدئوهایی که طی چند روز اخیر از گیم پلی بازی منتشر شده نداره .
اگه زحمتش رو بکشی ممنون میشیم حسین جان....
کف کردیم از بی خبری...
ای خدا کف کرديم از بی خبری
محتوای مخفی:
شرمنده یک کم دیر شد فعلا این قسمتو نوشتم تا اینو میخونید ترجمه چند تا پاراگراف باقی مونده رو هم میذارم .
دوستان
دیروز من به نمایشگاه GC آلمان رفته بودم . دیدن بازی PES 2010 توی نمایشگاه از اولویتهای من بود .
باید اینو بگم که بعد از خوندن پستها و نظرات منفی که کاربران توی سایتهای مختلف ارائه دادن غافلگیر و شگفت زده شدم . من چند تا از ویدئوهایی که گری ( یکی از کاربران ) گذاشته بود رو نگاه کردم . این ویدئوها آدمو به اشتباه میندازن ! توی این ویدئوها سرعت بازی خیلی زیاده اما وقتی شما خودتون بازی میکنید متوجه میشید که اون خیلی آهسته تره . دوستان بلافاصله در برابر حرف من جبهه گیری نکنید .سرعت بازی عالیه ! در مقایسه با PES 2009 نسبتا آروم تره که خوبه .
من 6 تا بازی انجام دادن اونجا ( و تعدادی رو هم تماشاکردم) اجازه بدین برداشت هامو بیان کنم :
- سرعت و آهنگ بازی کاملا مناسبه .کمتر از PES 2009 اما نه به آرومی فیفا 9 .
-گرافیک WOW . بسیار عالی و شگفت انگیز بود .
انیمیشن های توپ بازی : چه پیشرفتی ! به نظر من توی بیشتر اظهار نظرهایی که سایتهای مختلف داشتن حق مطلب رو در این مورد به خوبی ادا نکردن .احساس میشه توپ خیلی به واقعیت نزدیک شده و بسیار آزادانه حرکت میکنه .بعنوان نمونه وقتی که من داشتم در برابر دوستم بازی میکردم توی یک صحنه بازیکنانمون به بهم برخورد کردن درحالیکه توپ بینشون قرار داشت توپ یک خورده به هوا بلند شد این حرکت چیزیه که شما به هیچ وجه قبلا توی سریهای قبلی بازی ندیده بودید . همینطور در زمان حرکت با توپ , توپ خیلی متفاوت از قبل حرکت میکنه و حرکتش بسیار عالی شده .و این آزادی حرکت توپ روی گیم پلی بازی خیلی اثر گذاشته . حرکات توپ بنظر خیلی راضی کننده است .
-انیمیشن ها : مشخصا نسبت به PES 2009 خیلی پیشرفت کرده ! البته هنوز بعضی از انیمیشن های 2009 توی این نسخه هم وجود داره اما اصلا احساس نمیشد که داریم PES 2009 رو بازی میکنیم . فقط این وسط انیمیشن دویدن به نظر بد میومد .انیمیشن های جدید واقعا خوب به نظر میرسیدن بخصوص انیمیشن های شوت و پاس . کفشهای بازیکنان خیلی خوب مناسب طراحی شده بودند .(من توی یکی از ویدئوهایی بازی که چند روز پیش منتشر شده بود گل مسخره آنری که روی سانتر عجیب مسی به ثمر رسید رو دیدم اما توی مدتی که اینجا بودم اینجور باگهایی به چشمم نخورد) . بنابر اظهار نظر کونامی هنوز خیلی از انیمیشن ها توی بازی قرار داده نشده اند .شما میتونید چیزای جدیدی توی بازی پیدا کنید .
درباره تاکتیکهای تیمی : شما میتونید مشخصا گوناگونی رو توی گیم پلی بازی مشاهده کنید.توی کد نمایشگاه فقط 4 تا تیم وجود داشت .اما این 4 تا تیم واقعا احساس میشد از هم متفاوت هستن و با هم فرق میکنن .شما بطور واضح میتونید ببینید دنی آلوز حرکت اورلپ انجام میده بخصوص در بعضی از زمانهای خاص .اون به آرومی تغییر مکان میده بیشتر وبیشتر .عالی بود !یک نگاه گذرا هم به سیستم کارت بازیکنا داشتیم اما مثل بخش تاکتیهای تیمی من همه چیو امتحان نکردم . هویت و شخصیتی مجزا در بازیکنان و تیمها وجود داشت که مشخصا نکته مثبت بزرگی قلمداد میشه .
زمان لودین بازی: اصلا ما زمانی بنام لودینگ تایم نداشتیم که نکته بسیار بزرگی به حساب میاد .
دروازه بانها : شما راحت نمیتونید دروازه بان رو دریبل کنید (دریبل دروازه بان زیاد امکان پذیر نیست ) که نکته مثبت مهمی به حساب میاد ! زمانیکه رفیقم یک فرصت مسلم گل زنی داشت من از کنترل دستی دروازه بان استفاده کردم و یک جهش دستی با دروازه بان انجام دادم ( از طریق فشار دادن دکمه دایره و مثلث ) دروازه بان شوت دوستمو مهار کرد .یکبار هم اتفاق افتاد که دروازه بان توپو خیلی کم پرتاپ کرد در هر صورت توی 6 تا بازی یک باگ یا ارور بزرگ از دروازه بان دیدم . من میخواستم بدونم آیا واقعا میشه از راه دور هم اقدام به شوت زنی کرد به همین خاطر با بابل یک شوت روانه دروازه حریف کردم ( شوت طبیعی به نظر میرسید ) این شوت زیاد قدرتی نداشت ( البته بهترین شوتم نبود) اما با این حال دروازه بان مضحک عمل کرد و هیچ تلاشی برای مهار توپ از خودشو نشون نداد .امیدوارم اون یک باگ باشه !
...
ادامه
من حرکت در 360 درجه رو توی بازی ندیدم اماشاهد تنوع زیاد در حرکت بودم . من حدس میزنم بیشتر شبیه حرکت در 32 جهت بود نه 360 درجه .تغیر مسیر دادن در زمان دویدن یک کم سخت تر شده ( شاید بخاطر آهنگ حرکتی آهسته بازی باشه ) .حرکت بدون نگهداشتن دکمه R1 خیلی ثمر بخش و مفیده . بدون نگهداشتن این دکمه بعضی از بازیکنان مثل ریبری حرکاتی تا حدودی سریع انجام میدن دوباره احساس شد که بازی خیلی با 2009 متفاوت شده ( البته در جهت مثبت ) !-سیستم برخورد فیزیکی بازیکنانن با هم : این سیستم هم بهبود پیدا کرده و به نظر میرسه خیلی طبیعی و واقعی شده .یک پیشرفت بزرگ : وقتی شما حریفو تکل میکنید این امکان وجود داره که بصورت ناخواسته مقداری به هم تیمی خودتون هم که نزدیک حریفه ضربه بزنید .من یک مقداری هم روی بررسی وضعیت بازیکنان وقت گذاشتم ( هرچند که به زیان آلمانی بود ) . استورم آنری 95 بود استورم به معنی حمله هستش البته من حدس زدم .اون هنوز شوتهای خیلی خوبی داره .بنزما و گورکوف هم همینطور .فرناندو تورس توی زمین خیلی خوب کار میکرد واقعا بعضی چیزاش ویژه بود مثل تکلهاش .مسی هم خیلی عالی بود وضعیتش مثل پارسال خیلی خوب به نظر میرسید .آربلوآ وضعیت وحشتناکی داشت وضعیت کلیش 69 بود . من حدس میزنم در عالم واقع هم وضعیت زیاد خوبی نداشته باشه .به نظر با این دمو احساس میشه PES داره دوباره به روزگاران قدیمیش برمیگرده ! اما اگه PES 2010 بخواد عنوان بازگشت پادشاه رو بدست بیاره اون حتما نیاز به تنظیمات و پالایش هایی داره . اما من واقعا به کونامی ایمان دارم اونا تمام باگها رو برطرف میکنن و انیمیشن هایی بیشتری به بازی اضافه میکنن و اینجا بازگشت پادشاه معنی پیدا میکنه .بعد از نمایشگاه من واقعا هیجان زده شده بودم . بالاخره PES نکست جن رو لمس کرد . من مشتاقانه منتظر چیزایی از کونمای هستم که برای ما ذخیره کرده . 23 اکتبر قطعا روز بزرگیه .
Last edited by 4039; 24-08-2009 at 23:07.
آقا من بالاخره موفق شدم اين کليپ بازيه بين ليورپول و بارسا رو ببينم خيلی متعجب شدم چون تفاوتی بين 2010 و 2009 نديدم الا يه چند تا animation جديد يه چند تا چيز خيلی ناراحت کننده بود اول : سره گل اول باز henry کل زمين و طی کرد و... و اينکه zlatan بعد از به دست اوردن توپ اونم به شکل rebound به يه شکل عجيب توپ رو گل کرد و به زمين خورد ، دوم: torres يه شوت زد که valdez باز هم به شکلی احمقانه و دقيقاً مثله 2009 توپ رو برگشت داد تو يه صحنه هم دفاع بارسا به شکل خيلی عجيبی پرتاب شد ، بعد از ديدن اين کليپ خيلی ناراحت شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)