سلام دوستان
یه سوال ؟
اگه مدت زیاد مثلا 1 ساعت گوشی رو به تی وی توسط کابل تی وی وصل کنم به باطری و خود گوشی آسیب نمیرسه ؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
یه سوال ؟
اگه مدت زیاد مثلا 1 ساعت گوشی رو به تی وی توسط کابل تی وی وصل کنم به باطری و خود گوشی آسیب نمیرسه ؟؟؟
ممنون
تا اونجایی که من میدونم و چند بارهم امتحان کردم مشکلی نباید پیش بیاره ...
اما در مورد باتری فکر کنم مصرف رو بالاتر میبره چون کابل تی وی هم مثل هندزفزی و یا هم وسیله دیگه ای با کابل به گوشی وصل میشه و ارتباط برقرار میکنه و همین مسئله باعث فشار بیشتر روی باتری میشه و مصرف رو بالاتر میبره ....
سری دوم عکسها برای کسانی که قصد دارند گوشیو با گارانتی اصلی بخرن.
![]()
سلام
میخواستم بدونم نصب گارمین روی N86 نیاز به ساین کردن و ... داره ؟ یا راحت میشه نصب کرد ؟ برای دریافت نقشه تهران و کرج برای ovimap باید چکار کنم ؟
برای نصب گارمین احتیاجی به ساین و -- ندارید و میتونید راحت نصب کنید ....
برای برنامه اسمارت کام باید ساین کنید ...
ممنون از پاسختون
بالاتر رفتن مصرف باتری مسله ای نیست
میخواستم ببینم خود باتری رو ضعیف نمیکنه ؟
یا مثلا بعد از مدتی زود شارژ خالی کنه ( غیر معمول باشه ) و خرابیای دیگه ؟؟
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
دوستان شما با چه برنامه ای فایل های تصویری تون رو کانورت میکنید که بدون افت کیفیت رو گوشی پخش بشه ( بدون نیاز به برنامه منظورمه )
دقیقا چه کدکی رو میزنید واسه MP4 ؟؟؟؟
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
دوستان شما با چه برنامه ای فایل های تصویری تون رو کانورت میکنید که بدون افت کیفیت رو گوشی پخش بشه ( بدون نیاز به برنامه منظورمه )
دقیقا چه کدکی رو میزنید واسه MP4 ؟؟؟؟
اين مشكلات پيش نمياد.میخواستم ببینم خود باتری رو ضعیف نمیکنه ؟
یا مثلا بعد از مدتی زود شارژ خالی کنه ( غیر معمول باشه ) و خرابیای دیگه ؟؟
سري جديد باطري هاي نوكيا كار كرد خوبي دارند.
البنه نبايد ضربه اي به ائنها وارد بشه.
دوستان من پس از 8 ماه خرید گوشی امروز آپگریدش کردم حالا 11.043 است حالا این همونه که شمادارین یا چون من الان آپگرید کردم و پس از اون هر بار یکی جدیدتر اومده من هم باید یکی یکی آپگرید بکنم تا برسم به ورژن گوشی شمادر ضمن تو این آپگرید منو 11تا شده و یکیش خالیه
دوستان آپگرید گوشی پله پله ای است ؟ یعنی منی که تازه پس از 8 ماه می خوام آپگرید کنم باید تا به ورژنتون برسم باید چند بار آپگرید کنم
نه يه بار آپگريد كني كافيه.بايد فريمور ورزن31روبگيري.دوستان آپگرید گوشی پله پله ای است ؟ یعنی منی که تازه پس از 8 ماه می خوام آپگرید کنم باید تا به ورژنتون برسم باید چند بار آپگرید کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)