دوست عزیز شما یه نگاهی تو تنظیمات دوربین به قسمت image quality بنداز ببین پرینتش روی 8 مگاپیکسلی هست؟؟؟
ممکنه image quality گوشیتون مثلا روی کمتر از 5 مگاپیکسل تنظیم شده باشه که عکسهاش اونجوری بشه.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
دوست عزیز شما یه نگاهی تو تنظیمات دوربین به قسمت image quality بنداز ببین پرینتش روی 8 مگاپیکسلی هست؟؟؟
ممکنه image quality گوشیتون مثلا روی کمتر از 5 مگاپیکسل تنظیم شده باشه که عکسهاش اونجوری بشه.
آره روی 8مگاپیکسله..تو گوشی همه چی درسته تصویرم عالیه ولی وقتی میندازم رو pc عکسو فشرده میکنه
وقتی رزولوشنش رو 8 مگا پیکسل باشه
نسبتش به صورت 3 به 4 هستش
حتما واسه همینه که احساس میکنید مربع شده تا مستطیل !
آخه با innov8 صفحه کامل نشون میده احساس نمیکنم کاملا معلومه عکسو مربع کرده
شما تنظیمات دوربین گوشی ات رو بنویس
یمی از همون عکس ها رو هم با سایز اصلی آپلود کن اینجا
پروپرتایز رو هم کپی کن تا ببینیم مشکلت چیه
اینجوری نمیشه کمکت کرد
سلام
تا حالا 30 نفر این گوشیرو خریدن تو این تایپیک
بابا یه نمونه فیلمبرداری از این گوشی بزارید هم شب هم روز بیرون خونه
فقط در حد چند ثانیه تا ما هم بتونیم دانلود کنیم .........من برگردم لینک دانلود اینجا باشه ها
مرسی.
راس میگه دیگه
در حد 10 ثانیه باشه بسه فوقش میشه 10 مگ
اگه میشه یه بار رو hd و یه بار رو d1 بزارید![]()
خوب من این فریموری که می گید رو تو این تایپیک نگاه کردم پیداش نکردم امکانش هست صفحه اش رو معرفی کنید؟
راستی این فریموری که می گید از فریمور اصلی گوشیم بهتره؟
من با باطری و صدای ضبط شده تو فیلم برداری و بالاخص تو گالریش مشکل دارم خیلی سرعت باز کردم عکس هاش کنده هر عکس رو 2-3 ثانیه ای طول میده تا لود کنه و نشونش بده.
این مشکلاتم رو حل می کنه؟
بله دوست عزیز.......تمام مشکلات این چنین حل شده....سرعت در گالری فوق العاده عالی شده است
خدمت شما......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)