ok حالا شد يه چيزي.پس اونم با x-plor ميفرستاد.الته p1 كه داشتم ميفرستاد نميدونستم سيمبين اينجوريه ممنون.
ok حالا شد يه چيزي.پس اونم با x-plor ميفرستاد.الته p1 كه داشتم ميفرستاد نميدونستم سيمبين اينجوريه ممنون.
[B]سلام
ضمن تشکر از راهنمایی بسیار خوب شما
من به تاپیکهای مربوطه سر زدم ولی بیشتر گیج شدم؟؟
از جمله به تاپیک زیر رفتم که خیلی شلوغ است؟
دوستان گرامی در صورت امکان با زبان ساده که برای افراد مبتدی مفید باشد راهنمایی کنند که چگونه ساتیو را ساین کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک بالا خیلی شلوغ و گیج کننده است و من با مطالعه قسمتی از آن هنگ کردم؟؟
آیا قبل از آپدیت کردن باید ساین کنم یا بعد از آپدیت هم می شود گوشی را ساین نمود؟
ممنون
[/B]
Last edited by koh; 03-05-2010 at 11:59.
دوست عزيز اولين نكته اين كه شما گوشي رو ساين نميكنيد بلكه برنامه اي رو كه موقع نصب certificate error ميده ساين ميكنيد تا روي گوشيتون نصب بشه.. براي اين كار اول توي اين تاپيك
درخواست ميدي كه فايل certificate بهت بدن.. بايد IMEI گوشي رو بنويسي تا 48 ساعت بعد 2تا فايل Cert و Key بهت ميدن كه بعد همونطور كه تو پست اول همون تاپيك نوشته بايد برنامه SignSis رو دانلود كني و فايلي كه ميخواي نصب كني و مشكل داره رو با اون برنامه ساين كني.. اميدوارم مشكلت حل بشه ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقايون چرا نرم افزار بانك ملي روش نصب نميشه......؟؟
بچه ها یه فایل دادم نصب کنید
لینکش تو 4SHARED بود
حالا تونستم دانلود کنم
فقط یک فیلم بود
ولی تو فیلم ظاهر گوشی مثل ویواز بود ....
سلام
دوست عزیز احتمالا ورژن برنامه با دستگاهتون هم خوانی نداره.
با سلام و خسته نباشید
دوستان آیا ساتیو هم مثل i8910 نرم افزار symbian rom flashing داره تا بشه براحتی فلشش کرد
یا برنامه های مشابه آن ، من قبلا i8910 داشتم و با آن نرم افزار براحتی فلشش می کردم
بسیار متشکرم
سوال دوم اینه که چطوری می تونم ورژن r2ak006 را -- کنم
سلام دوست عزیز
نه نداره نرم افزار خاص که یه ضعفه به نظر من ولی فکر کنم تا یه مدت دیگه بیاد چون هکرها در حال درست کردن فریم ورهای کوک شده برا این و ویواز هستن و حتما یه راهیم برا فلش کردنش پیدا میکنن.
Last edited by total_overdose; 04-05-2010 at 00:14.
هیچ جوری نمیشه این فریمور جدید رو ه ک کرد؟؟؟
به برنامه ovi maps خیلی احتیاج دارم و این برنامه هم فقط با -- کردن گوشی نصب میشه
ovi maps هیچ ورژنی نداره که بدون -- نصب بشه؟؟؟؟؟
اه P30world چرا این کلمه (ه ک) رو سانسور میکنه؟؟؟ مریضه؟؟؟![]()
Last edited by kurosh08; 04-05-2010 at 12:25.
چرا delivery report اس ام اس ها اینجوریه ه ه ه ه؟
یک خط در میون امار میده .
ساعت 2 یه sms زدم ، ازون به بعد 10 تا sm دیگه زدم ولی توی delivery فقط نشون میده ساعت 2 یکی زدم . توی log هم که فقط نشون میده به کی زدی ، نمیگه پندینگ ِ یا دلیورد شده .
اه _ جز دوربین هیچ نکته مثبتی نداره این گوشی .
symbian s60 v3 حرف نداشت . 5 به جای اینکه بهتر باشه بدتره !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)