لیست رو دیدم. چنگی به دل نمیزنه. اکثرش رو با ترنس و تکنو پر کردن. اما از هیچی بهتره.
پارتهای ویندوز ویستا های هفته قبل رو دارم. ببینم پارتهای امروز باهاشون مچ میشه تا ازش ویستا SP1 در بیارم.
لیست رو دیدم. چنگی به دل نمیزنه. اکثرش رو با ترنس و تکنو پر کردن. اما از هیچی بهتره.
پارتهای ویندوز ویستا های هفته قبل رو دارم. ببینم پارتهای امروز باهاشون مچ میشه تا ازش ویستا SP1 در بیارم.
میگم سینا این C. C. Catch عجب چیز خفنیه![]()
C. C. Catch خواننده رو میگی؟ چطور مگه؟
با آهنگ Cause You Are/Were Young اش شدید حال می کنم.
توی لیست دانلود چیزی ازش دیدی؟ من فردا فایلهارو چک می کنم.
...
اگر از سبکش خوشت اومده بد نیست اینهارو هم چک کنی:
Sandra
Kim Wilde
Samanta Fox
Sandra که استاد این سبکه و Maria Magdelina و Heaven Can't Wait اش شاهکاره.
Kim Wilde هم با آهنگی مثل Hangin خوبه.
Samanta هم کمی پایین تر از دوتای بالا اما در همون سبکه.
به به...!پس p30world هم تاپیک شیرازیها رو داره!ما رو باش که تاحالا از وجودش بی خبر بودیم!به هر حال ما هم اومدیم ......!
اختیار دارید .... تمام دنیا تحت سیطره شیرازی هاست![]()
مثل اینکه از بچه های پیهالز و پرشین تولز هم اینجان!!من فکر میکردم اینترنت بزرگتر از این حرفان....
اره منم همون آهنگش شنیدم خیلی خوشم اومد
ساندرا هم که میدونم اون دوتا هم تست میکنم![]()
این سبک 1986 حسابی رایج بوده. اکثر کارهای خوب این سبک هم مربوط به همون زمان میشه.
...
کلی از فایلهارو چک کردم. ویندوز ویستای Ultimate سرویس پک یک آپدیت شده تا June هم از توش کامل در اومد.
این چند شب آمار موزیک و مراسم های جالب خیلی خوب بود. حسابی سرگرم بررسی کردن فایلها هستم.
Miss Universe 2008 و So You Can Dance 2008 و ...
سری So you can Dance رو نگاه کردی؟ خیلی جالبه. مخصوصا ابراز احساسات شرکت کننده ها. مرحله شروع و وگاس و نیمه نهایی و TOP20 ایش دانلود شد. فینالش مونده که فکر کنم روزهای آینده دانلود بشه.
دارم یکی یکی خواننده های تو امضات تست میکنم
اون فیلم ها هم به نظرم خوب نیومد همش پاکیدم
یه ویندوز Vista Extreme Edition دان شد اگه داریش بنصب که خیلی خفنه![]()
اردل جونیه ویندوز Vista Extreme Edition دان شد اگه داریش بنصب که خیلی خفنه
رايت بزن ،change كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)