به نظرم مهمترین چیزی تو ماشین باید یاد بگیری کلاچ هست و مابقیش بجربه است که خودت باید به دست بیاری![]()
به نظرم مهمترین چیزی تو ماشین باید یاد بگیری کلاچ هست و مابقیش بجربه است که خودت باید به دست بیاری![]()
آقا دومی اصلا قبـول!
اولی چه ربطی داره به تسلط؟!
آقا شما فرض کن من با خانواده در اومدم بیرون ،تو یه خیابون پارک میکنم پیاده رو سمت راست ماشینه و طرف راننده خیابونه حالا من میخوام پیدا شم برم تو پیاده رو طرف پدرم،الان من از عقب ماشین برم سمت پیاده رو یا از جلو فرقی میکنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
شما یه افسر رو با شهروندان عادی و فامیل در یک کفه قرار میدید
افسر کارش جریمه متخلف و قانون گریز یا قانون مدارهایی هست که اشتباه کردند
وقتی فرد متخلف (منظورم شما نیستی) در میدان دید افسر نباشه، از نظر ایمنی ایراد داره
در آزمون راهنمایی رانندگی هم همین اصل نظامی صادقه
افسر باید شرایط رو تحت نظر داشته باشه کلآ
این مفهوم اینو نمیرسونه که شما میخوای هفت تیر در بیاری واسه افسر
یک قانون نظامی هست...
قبل از امتحان دادن آیین نامه اصلی و فرمان!
یک سری مبالغی رو باید به بانک بریزی...پول تمبر،پول صدور گواهی نامه و شهرداری...
میخاستم بدونم اگه آیین نامه و فرمان رو قبول نشیم باز باید اینها رو پرداخت کرد ؟؟!
نه!
مبلغی در 1000 تا 2000 تومن برای آیین نامه و برای تو شهری که بستگی به این داره که امتحان سرمربی یا افسر رو رد شده باشین 2 تا 4 ساعت امورش اضافه تر باید ببینید که طبق تعرفه ازتون میگیرن(فکر کنم ساعتی 6300 تومنه!)
داداش شما اگه تو ایین نامه اصلی رد بشی باید 1800 تومن بدی و 1000 تومن به حساب نیروی انتظامی اگه تو امتحان شهر رد شی باید یه 1000 تومن به نیرو انتظامی باز دوباره و اینکه 5500 هم به اموزشگاه . هر بار هم که شهر رو رد بشی 1 یا 2 جلسه میزارن برات که حتما باید بری (من خودم نرفتم هفته بعدش نزاشتن امتحان بدم) هزینه هر جلسه هم 19500 هست . کلا زیاد باید از این پولا بدی
مثلا وقتی شهر رو قبول شدی باید 1600 بدی برا پست کردن گواهینامت و اینکه طبق مصوبه جدید که گواهینامه ها هوشمند هستن شما باید مبلغ 8000 تومن به حساب شرکت پزوهش و توسعه ناجی به شماره حساب 0105968801004 بریزی حتما . یه نکته هم بگن مبلغ های 1000 تومنی که به حساب میریزی رو به هیچ عنوان ار عابر بانک نریز من خودم از عابر بانک ریختک قبول نکردن
به این دلیل دقیق گفتم چون خودم دیروز شهر رو قبول شدم
![]()
سلام دوستان خسته نباشید به کمکتون احتیاج دارم
آقا ما 25 فروردین کلاس های گواهینامه رفتم امروزم امتحان آیین نامه اصلی بوده
تا الان هم تو هیچ یکی از آزمون هاش و امتحان هاش رد نشدم امتحان آیین نامه رو هم امروز دادم یعنی 14 اردیبهشت و 29 شدم
اما امتحان با افسر من انداختن 4 خرداد یعنی 20 روز دیگه میگن جلسه هامون پر هست پرسیدم هرجلسه چند نفرن هستن میگه 50 نفر
این چه وضعشه افسر از 50 نفر امتحان میگیره تو هر آیین نامه حداکثر 15 نفر قبول میشن
اون 25 نفر دیگه از کجا میان منی که امروز قبول شدم باید دو روز دیگه بیام امتحان نه 20 روز دیگه طرف 20 بار از افسر افتاده براش وقت دو روز دیگه دادن پس کسی که تو آیین نامه روز اول قبول میشن چغندره ما چه گناهی کردیم بقیه تو افسر میفتن افسر قبول نمیشن معمولا هم همشون خانوم هستن
من میتونم از آموزشگاه شاکی بشم برای افرادی که در آیین نامه قبول میشن مدت امتحان با افسر برنامه ریزی نکردن
آیا میتونم پرونده ببرم آموزشگاه دیگه با افسر دیگه امتحان بدم
مگه امتحانات گواهینامه نباید فوقش سه هفته یا چهارهفته باشه (برای افرادی که قبول میشن و آزمونی رد نمیشن)
چرا من باید 20 روز دیگه باید بیام امتحان بدم منی که تو هیچ آزمونی رد نشدم و همه مثل بولدوزر از روشون رد شدم
میتونم کاری انجام بدم؟ یا باید وایستم تا 20روز دیگه
دلم خوش بود تو سه هفته امتحان ها تمام میشه
دوست عزیز یکم می خواستم از تجربت به منم بگی. چون احتمالا دوشنبه باید آیین نامه اصلی رو بدم.
برای آیین نامه همون 150 صفحه رو خوندی؟
سوالا خیلی سختن؟ چون همه از سختی سولات گلایه میکنن !!!!
من چند بار 150 صفحه رو دور کردم، ولی خیلی عمیق و کلمه به کلمه نخوندم..
از کجاها زیاد میاد؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز من برای آیین نامه اصلا کتاب نخوندم
از یک نرم افزار آیین نامه که برای کامپیوتر هست استفاده کردم
سوالات برام مثل آب خوردن بود چون از بس با این نرم افزار تست زدم 74 بار تست زدم عکسشم میذارم
تقریبا وقتی سوال میخوندم جوابش میدونستم دیگه نیاز نبود به گزینه ها نگاه کنم از بس تست زدم
اینم عکس نرم افزار و تعداد تست هایی که زدم
![]()
دوسته من ربطی به این نداره که شما ایین نامه اصلی و اون یکی ایین نامه رو بدون رد شدن گزروندی باید زود تر امتحان بدی که . 1 ==> اگه شما مثلا امروز شنبه شهر رو رد بشی تا شنبه هفته بعد نمیتونی امتحان بدی مگه اینکه خیلی ها از قبل بخوان امتحان بدن . من وقتی دفه دوم رفتم امتحان بدم 50 نفر بودیم از این 50 نفر 3 نفر قبول شدنو ما هم هر چی به مدیر اموزشگاه گفتیم چرا اینحوری کرد جوابی نداشت .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)