برا من عزیز رو اکولایزرای تنظیم شده میذارم صدا بالا نمیاد یعنی حجم صدا خیلی کم میشه !!خودمم که میخوام تنظیم کنم و یه صدا خوب بگیرم مشکلی که بالا عرض کردم پیش میاد!!
جسارتا میتونم بپرسم هدفونتون چی هست؟
برا من عزیز رو اکولایزرای تنظیم شده میذارم صدا بالا نمیاد یعنی حجم صدا خیلی کم میشه !!خودمم که میخوام تنظیم کنم و یه صدا خوب بگیرم مشکلی که بالا عرض کردم پیش میاد!!
جسارتا میتونم بپرسم هدفونتون چی هست؟
اختیار داری گله
she9800 philips
حتی با هدفون خودشم همینجوره
من اصلا همچین مشکلی ندارم
حتی صداش رو هدفونای بزرگ به قدری بلند میشه که هدفون دیگه توانشا نداره
حجم صدا ربطی به اکولایزر نداره
اکولایزر تو همون حجم بعضی رده ها رو پر رنگ یا کم رنگ میکنه
اینا رو جواب بده شاید بتونم کمکت کنم
1.مدلت چیه؟
2.کی گرفتی؟
2.هدفونت چیه؟
مثلا روی rock همکه میزاری این مشکل سر جاشه؟
نظر کلی دوستان چیه؟
Cowon i10 یا Sony NWZ-E463
لطف داری عزیز
جی 3هست همین ماه اذر گرفتم هدفون هم یه a4tech تو گوشی هست مدلmk-650-b
نه روی تنظیمات خودش میذارم از جمله راک این مشکل پیش نمییاد ولی همینطور که گفتم صدا به شدت کم میشه مثلا از 40 تا ولوم باید بیارم روی 20 یا30 و کیفیت هم پایینه!!!ولی با تنظیم اکولایزرخودم ولوم 8هم برام کافیه !!!نمیدونم شاید من خیلی حساسم ( فقط متال و راک گوش میدم!!)یا مشکل از هدفونه!!!
شما چطور برا خودتون اکولایزر تنظیم نمیکنید؟خیلی بهتر از پیش فرضاش میشه!!
این رده ی ولوم کاملا عادیه
منم معمولا روی 30 میزارم
برند a4tech یه برند تخصصی صدا نیست
و اصلا اگه شما این مشکلم نداشته باشی با این هدفون شاید داری از 30% توان دسگاهت استفاده میکنی
و اگه با یک سوم پول همین پلیر یه هدفون برای موبایلت میگرفتی کیفیت بهتری بهت ارایه می داد
حدس من اینه:
چون دسگاهت دستگاهیه که خروجی قوی داره
دستگاه بیس و صداهای زیر را همزمان به هدفونا میرسونه ولی چون هدفونا توانایی تولید صدای بیس رو ندارند
فقط صدای زیر رو پخش میکنن اگرم صدای زیر رو قطع کنی چون نمیتونن صدای بیس رو درست پخش کنن صدا مبهم میشه
این کارها رو بکن
1.ببین رو بقیه ی هدفونا یا هدفون خودشم همینجوره
2.ایراد هر کجای کار که بود در هر صورت باز هم یه هدفون خوب احتیاج داری. که کمترینش ep-630 کریتیوه
که فکر کنم قیمتی حدود 25 تومن داشته یاشه
اینم یه لینک که دوستمون اکولایزر ست کردنو یاد میده و در مورد هدفونها هم بیشتر میتونی بدونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میتونید بازی های فلش روی اجرا کنید
سلام اولا روی یه هدفون خوب امتحان کنید ثانیا ممکنه از کیفیت پایین فایل صوتی تون باشه یا اینکه فقط یه بخش از اکولایزر رو دست میزنید بدون اینکه به باقی بخش ها دست بزنید
دوست من،تغییر اکولایزر به بهترین نحو،تقریبا یک کار مشکل هست و نیاز به شناخت کلیه اجزای صدایی رو داره و نظر منو بخوای تا یاد نگرفتی طرفش نرو و از اکولایزر های پیش فرض استفاده کن.اوایل من از راک و بعضا از BBeو Flat استفاده میکردم.ولی با تجربه بعد یه مدتی دستت میاد.
بهت بگم که به وطرز وحشتناکی به سبک موسیقی و هدفونت بستگی داره.و کلا یه چیزدیگه اینه که بهتره به طور کاملا مشابه،دنبال اکولایزر نفر دیگه ای نباشی.
بله با اکولایزرش کار کردم و تقریبا دستم اومده عزیز اما این bbeرو که زیاد میکنم حتی رو 1 هم میذارم صدا بم میشه با وجود اینکه تر بل هم زیاد میکنم!!! راستش خیلی کووان رو تعریف از bbeمانور داده ولی نمیدونم چرا برا من!!
دوست عزیز مشکل از هدفونته![]()
من هیچ ریویویی از پخش ویدیو توی i10 ندیدم. من روی خرید چیزی که میدونم ازش استفاده زیادی میکنم یخورده حساسم واسه همین روی این گزینه یعنی i10 خیلی دارم تحقیق میکنم! و تنها گزینه خرید برندکوون برام همین مدل هست .اگه کسی خریداری کرده اطلاعات کامل بده که دیگه بعد از خرید نمیخوام نگران کمی و کاستیش باشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)