سلام...
دانلود Key جدید برای محصول Kaspersky Internet Security 2010 / در تاریخ 26 بهمن 88
کد:
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
دانلود Key جدید برای محصول Kaspersky Internet Security 2010 / در تاریخ 26 بهمن 88
کد:
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کلیدها به کسپر سکی2009 نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
اگر كليدي براي نسخه 2010 باشه براي نسخه 2009 و پايين تر هم قابل استفاده است.قبل از استفاده از كليدهاي جديد حتما كليدهاي قبلي كه در ليست سياه قرار گرفته را حذف كنيد.
این کی جدید بلوک شده ظرف یه روز !!!!
کلید جدید برای 2010 نیستش؟
.
.
.
.
خوب بالاخره از این سایت یه دونه فعال پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadirani; 16-02-2010 at 18:21.
کسی سریال نامبرkis2010رو نداره
کلا key ها که برای من تو بلک لیستن
مجبور شدمaviraرو با کلیدی که جناب hamiltonقرار داده بودن اپدیت کنم
![]()
با سلام خدمت دوستان عزيز
من براي كاسپراسكاي آنتي ويروس 6.0.4.1212 نسخه سرور كليد ميخوام
هر چي تو اينترنت گشتم چيزي دستگيرم نشد
ممنون ميشم كمكم كنيد
برای نسخه های سرور کاسپراسکای کلید در اینترنت منتشر نمیشه.
سلام
تمام قسمت های کاسپر من غیر فعال شده
و کد میخواهد کی قبول نمیکند چه کار کنم
با سلام به بچه های گل p30
بچه ها من توی این چند ماه همیشه از روش (( كرك براي تمديد مدت 30 روزه آزمايشي محصولات كاسپر )) برای فعال کردن استفاده می کردم ولی پریروز 30 روز تموم شد و اومدم که دوباره فعال کنم دیگه فعال نمیشه وقتی به سرور وصل میشه میگه key شما بلوک شده است چیکار کنم؟
از روش Kaspersky NEW TRIAL EXTENDER _after BETA BLACKLIST _32_64bit هم که می خوام استفاده کنم گزینه do the... خاموشه و بالا نموشته اول کسپر رو روی سیستم نصب کنید!!!
یه راهی به جز کلید بگید چون کلید هم هر روز بلوک میشه در ضمن من از کسپر 2007 استفاده میکنم
راهكاري كه باري شما ميمونه اينه كه نسخه 9.0.736 يا همون نسخه فينال 2010 را دانلود و نصب كنيد و نسخه 2007 را Uninstall كنيد و سپس از كرك Kaspersky NEW TRIAL EXTENDER _after BETA BLACKLIST _32_64bit استفاده كنيد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)