عزیز همیشه همینطور هست
مخصوصا" در سرویسهای محدود
عزیز همیشه همینطور هست
مخصوصا" در سرویسهای محدود
چرا باید اینطور باشه؟
پس غلط میکنن میگن 128 آپ و دان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جوابتون ولی مشکل صاحبخونه دارمکسی از دیش کوچیک پنجره ای یا یه چیزی توی این مایه ها اطلاعی داره ؟ممنون از اظهار نظر دوستان
این 2 تا تست با اکانت 384 پارس گرفته شدن بنطر شما کدوم درسته؟
عزیزان هیچ کس اطلاعی از این منطقه نداشت . لطفا اگه می دونید بگید منتظرم
چرا باید اینطور باشه؟
پس غلط میکنن میگن 128 آپ و دان
اگه شما سروریس 128/128 گرفتی باید حداقل 80 تا 120 باشه آپلودتون ولی 128 همون 128 نیست در واقع چون اشتراکی است . هیچ کس تضمین 128 رو به شما نمی ده اما اگه همیشه 60 است کمه و باید دوربره 100 باشه تقریبا . شما اعتراض کن
خدا رو شکر یکی فهمید ما چی میگیم
حتماً اعتراض میکنم.
یه چی دیگه:
من چند روزی هست که سایت Speedtest.Net کامل برام باز نمیشه!
نمیتونم سرعتم رو تست کنم. شما این مشکل رو ندارین؟
يکي از بينندگان «تابناک» ماجراي دريافت خط پرسرعت اينترنت ADSL را چنين روايت کرده است:
اينجانب متخصص جراحي دهان و فک و صورت هستم که به دنبال سالها زحمت از اجارهنشيني رهايي پيدا کرده و در اکباتان فاز 2 بلوک 3 که متعلق به تعاوني مسکن اعضاي هيئت علمي دانشکده فني دانشگاه تهران است، به عنوان صاحب يک واحد آپارتمان ساکن شدم. ولي بدبختي من از جايي آغاز شد که قرار شد يک اينترنت پرسرعت ADSL را از شرکتي که پيشتر نيز از آنها همين سرويس را به عنوان خدمات اينترنت پر سرعت دريافت كرده بودم، براي آپارتمان جديدم نيز بخرم (با تمام مزاحمتهايي که در زير به آگاهي ميرسد):
گفتند پول واريز کنيد، کرديم؛ آخرين فيش را فکس کنيد، کرديم، اما به ما گفتند نامه ما براي اتصال به مخابرات صالح طبري اکباتان فرستاده شده و شماره شما در آنجا اشکال دارد و اشکال آن را در مالکيت آن دانستند و گفتند که اگر رئيس هيئت مديره تعاوني مسکن تأييد کند که اين شماره تلفن به شما تعلق دارد تا مسائل اداري به نام شدن تلفن طي شود، بسنده ميکند.
خلاصه اين کار هم انجام و به آن شرکتي فرستاده شد، ولي پس از پيگيري فراوان، شرکت به اين نتيجه رسيد که تلفن ما از فيبر نوري است و بايد به سيم مسي انتقال يابد که پس از مراجعه حضوري به مرکز مخابرات صالح طبري، معاون مرکز نسبت به انجام بموقع آن قول داد که خوشبختانه انجام هم شد.
پس از پيگيري فراواني که انجام شد ـ و آوردن آن مراحل از حوصله اين نوشته بيرون است ـ هر بار که تماس گرفتم، بيش از پنج دقيقه پشت تلفن انتظار ميکشيديم و دست آخر پاسخ درست و حسابي نميدادند و جواب اصلي را به حضور خانمي موکول ميکردند که يک روز نبود، يک روز دير ميآمد، يک روز ميگفت که فردا جواب ميدهم و هر روز که گير ميافتادند به خاطر اينکه نتوانسته بودند اينترنت را وصل کنند، فيش آن دوره را که هنوز صادر نشده بود، ميخواستند که همين وقت بسياري ميخواست و سرانجام اين كه همه اينها هم در گرو تماس با ايشان در ساعات 15 تا 17 هر روز بود که اگر به هر دليلي يک روز آن را از دست ميداديد، بايد 24 ساعت ديگر معطل همه ايراداتي ميشديد که پيشتر گفته شد).
هر روز يک بهانه ميآورند و اين در شرايطي بود که قرار بود به يک آموزش ده روزه در رشته تخصصي خودم به ترکيه و براي يک آموزش تخصصي ديگر به فرانسه بروم که متأسفانه، به رغم پيگيريهاي فراوان از تاريخ 15/5/87 تا امروز آخرين جوابيه که تاکنون به دست ما رسيده است، اينکه شماره شما در مرکز مخابرات صالح طبري اشکال مالکيت دارد که قبلا به رغم درخواست قبلي چند بار به تأييد رسيده بود (نامه رئيس هيئت مديره تعاوني مسکن مربوطه و همچنين تقاضاي انتقال از فيبر نوري به سيم مسي در مخابرات، مؤيد اين مطلب است).
همه اينها در حالي است كه هنوز از دادن اينترنت به اينجانب استنکاف ميورزند و اين در حالي است که پس از پيگيري نهايي اينجانب، مسئول مرکز مخابرات از ارايه ندادن خدمات اينترنت پر سرعت به اينجانب به اين دليل که شماره به تعاوني مسکن تعلق دارد و به نام اينجانب نيست، سرويس اينترنت پرسرعت من هنوز راهاندازي نشده است و اين مطلب را در هيچکدام از مراحلي که انجام شده است، نه شرکت و نه مرکز مخابرات در اين هشتاد و شش روز عنوان نکردهاند و اين يعني هشتاد و شش روز پول من در اختيار اين شرکت بوده و تازه مدعي هستند که به خاطر اين همه زحمت ايجاد شده براي من، بايد ده هزار تومان هم به خاطر اين که نتواستهاند اين خدمات را به من بدهند، از اصل مبلغ پرداختي کم بشود تا مانده پول اينجانب را به من بدهند و اين در حالي است که از روز پنجشنبه گذشته از اول صبح قول آخر وقت اداري روز پنجشنبه را داده بودند که پس از پيگيري در آخر وقت گفته شد مسئول مالي تشريف بردهاند و تا روز يکشنبه بايد معطل بمانيد که فعلا معطليم؛ خدا ختم به خير بگرداند!
http://www.itna.ir/archives/report/011378.php
دوست عزیز ما که 512 داریم سرعت آپلودمون بیشتر مواقع پایین. حالا اگر شما زورت رسید که تعرفه بالای اینترنتی ندی. حتما زورت میرسه که بگی چراآپلود پایین. دوست عزیز اینجا ایران. هیچ کاری هم نمیتونی کنی.
پس بیخیال باش
ای بابا!
کی گفته که سرعت آپ و داون شما باید یکی باشه.
هر شرکتی بوده دروغ شاخ دار گفته . . .
این مورد حتی در isp های ترکیه هم مصداق نداره.
با اینکه قبلا دیده بودم. ولی همین الان به خاطر این حرف شما به چند تا از سایت های ISP ترکیه نیگا کردم. همیشه سرعت آپ نصف داون هست.
این سرعت خود منه. برای سرویس 512.
امیدوارم بازمنشید.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)