تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 200 از 1042 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

عزیز دلم من خودم دانشجوی نرم افزار هستم! فرق بیت و بایت رو هم خوب میفهمم!

شاید شما بد گرفتی منظور من رو...

من قرارداد سرعت دانلود و آپلود حداقل 128 کیلو بیت بر ثانیه بستم اما در تستم دانلود از حداقل هم بیشتره اما آپلود به 128 هم نمیرسه!
    عزیز همیشه همینطور هست
    مخصوصا" در سرویسهای محدود

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

عزیز همیشه همینطور هست
    مخصوصا" در سرویسهای محدود
    چرا باید اینطور باشه؟

پس غلط میکنن میگن 128 آپ و دان

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پیش شماره 3346 کدوم شرکت بدون محدودیت دانلود میده ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزيز منم فرد اسدي هستم تو حميد صالحي. من آسياتك 512 حجمي دارم و تلويزيون باهاش ميبينم اصلا وقفه نداره عاليه البته جديدا كه امكانات اضافه كردن اينجوري شده ها. ولي شما تلويزيون برات مهمه يه ديش بزار من هم اين كار رو كردم
    ممنون از جوابتون ولی مشکل صاحبخونه دارمکسی از دیش کوچیک پنجره ای یا یه چیزی توی این مایه ها اطلاعی داره ؟ممنون از اظهار نظر دوستان

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این 2 تا تست با اکانت 384 پارس گرفته شدن بنطر شما کدوم درسته؟

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درضمن دوستان بنظرتون برای یکی از آشنا ها که منطقه شهید گمنام تهران با پیش شماره 7736 زندگی می کنه از کدوم سرویس دهنده بگیرم ؟ سرعت بالای 50 کیلو باشه حجم هم می خوام 2 گیگ حداقل باشه و قیمت هم زیره 15 باشه با این شرایط کسانی که تو این منطقه هستند نسبت به شرایط سرویس دهنده های این منطقه چی پیشنهاد می دن؟؟؟؟؟؟؟منتظرم عزیزان
    عزیزان هیچ کس اطلاعی از این منطقه نداشت . لطفا اگه می دونید بگید منتظرم

چرا باید اینطور باشه؟

اگه شما سروریس 128/128 گرفتی باید حداقل 80 تا 120 باشه آپلودتون ولی 128 همون 128 نیست در واقع چون اشتراکی است . هیچ کس تضمین 128 رو به شما نمی ده اما اگه همیشه 60 است کمه و باید دوربره 100 باشه تقریبا . شما اعتراض کن

7. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

اگه شما سروریس 128/128 گرفتی باید حداقل 80 تا 120 باشه آپلودتون ولی 128 همون 128 نیست در واقع چون اشتراکی است . هیچ کس تضمین 128 رو به شما نمی ده اما اگه همیشه 60 است کمه و باید دوربره 100 باشه تقریبا . شما اعتراض کن
    خدا رو شکر یکی فهمید ما چی میگیم

حتماً اعتراض میکنم.

یه چی دیگه:

من چند روزی هست که سایت Speedtest.Net کامل برام باز نمیشه!

نمیتونم سرعتم رو تست کنم. شما این مشکل رو ندارین؟

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

8 دردسرهاي دريافت خط Adsl در پايتخت

يکي از بينندگان «تابناک» ماجراي دريافت خط پرسرعت اينترنت ADSL را چنين روايت کرده است:

اينجانب متخصص جراحي دهان و فک و صورت هستم که به دنبال سال‌ها زحمت از اجاره‌نشيني رهايي پيدا کرده و در اکباتان فاز 2 بلوک 3 که متعلق به تعاوني مسکن اعضاي هيئت علمي دانشکده فني دانشگاه تهران است، به عنوان صاحب يک واحد آپارتمان ساکن شدم. ولي بدبختي من از جايي آغاز شد که قرار شد يک اينترنت پرسرعت ADSL را از شرکتي که پيش‌تر نيز از آنها همين سرويس را به عنوان خدمات اينترنت پر سرعت دريافت كرده بودم، براي آپارتمان جديدم نيز بخرم (با تمام مزاحمت‌هايي که در زير به آگاهي مي‌رسد):

گفتند پول واريز کنيد، کرديم؛ آخرين فيش را فکس کنيد، کرديم، اما به ما گفتند نامه ما براي اتصال به مخابرات صالح طبري اکباتان فرستاده شده و شماره شما در آنجا اشکال دارد و اشکال آن را در مالکيت آن دانستند و گفتند که اگر رئيس هيئت مديره تعاوني مسکن تأييد کند که اين شماره تلفن به شما تعلق دارد تا مسائل اداري به نام شدن تلفن طي شود، بسنده مي‌کند.
    خلاصه اين کار هم انجام و به آن شرکتي فرستاده شد، ولي پس از پيگيري فراوان، شرکت به اين نتيجه رسيد که تلفن ما از فيبر نوري است و بايد به سيم مسي انتقال يابد که پس از مراجعه حضوري به مرکز مخابرات صالح طبري، معاون مرکز نسبت به انجام بموقع آن قول داد که خوشبختانه انجام هم شد.

پس از پيگيري فراواني که انجام شد ـ و آوردن آن مراحل از حوصله اين نوشته بيرون است ـ هر بار که تماس گرفتم، بيش از پنج دقيقه پشت تلفن انتظار مي‌کشيديم و دست آخر پاسخ درست و حسابي نمي‌دادند و جواب اصلي را به حضور خانمي موکول مي‌کردند که يک روز نبود، يک روز دير مي‌آمد، يک روز مي‌گفت که فردا جواب مي‌دهم و هر روز که گير مي‌افتادند به خاطر اين‌که نتوانسته بودند اينترنت را وصل کنند، فيش آن دوره را که هنوز صادر نشده بود، مي‌خواستند که همين وقت بسياري مي‌خواست و سرانجام اين كه همه اينها هم در گرو تماس با ايشان در ساعات 15 تا 17 هر روز بود که اگر به هر دليلي يک روز آن را از دست مي‌داديد، بايد 24 ساعت ديگر معطل همه ايراداتي مي‌شديد که پيشتر گفته شد).

هر روز يک بهانه مي‌آورند و اين در شرايطي بود که قرار بود به يک آموزش ده روزه در رشته تخصصي خودم به ترکيه و براي يک آموزش تخصصي ديگر به فرانسه بروم که متأسفانه، به رغم پيگيري‌هاي فراوان از تاريخ 15/5/87 تا امروز آخرين جوابيه که تاکنون به دست ما رسيده است، اينکه شماره شما در مرکز مخابرات صالح طبري اشکال مالکيت دارد که قبلا به رغم درخواست قبلي چند بار به تأييد رسيده بود (نامه رئيس هيئت مديره تعاوني مسکن مربوطه و همچنين تقاضاي انتقال از فيبر نوري به سيم مسي در مخابرات، مؤيد اين مطلب است).

همه اينها در حالي است كه هنوز از دادن اينترنت به اينجانب استنکاف مي‌ورزند و اين در حالي است که پس از پيگيري نهايي اينجانب، مسئول مرکز مخابرات از ارايه ندادن خدمات اينترنت پر سرعت به اينجانب به اين دليل که شماره به تعاوني مسکن تعلق دارد و به نام اينجانب نيست، سرويس اينترنت پرسرعت من هنوز راه‌اندازي نشده است و اين مطلب را در هيچ‌کدام از مراحلي که انجام شده است، نه شرکت‌ و نه مرکز مخابرات در اين هشتاد و شش روز عنوان نکرده‌اند و اين يعني هشتاد و شش روز پول من در اختيار اين شرکت بوده و تازه مدعي هستند که به خاطر اين همه زحمت ايجاد شده براي من، بايد ده هزار تومان هم به خاطر اين که نتواسته‌‌اند اين خدمات را به من بدهند، از اصل مبلغ پرداختي کم بشود تا مانده پول اينجانب را به من بدهند و اين در حالي است که از روز پنجشنبه گذشته از اول صبح قول آخر وقت اداري روز پنجشنبه را داده بودند که پس از پيگيري در آخر وقت گفته شد مسئول مالي تشريف برده‌اند و تا روز يکشنبه بايد معطل بمانيد که فعلا معطليم؛ خدا ختم به خير بگرداند!

http://www.itna.ir/archives/report/011378.php

10. این کاربر از Nevissande بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من قرارداد سرعت دانلود و آپلود حداقل 128 کیلو بیت بر ثانیه بستم اما در تستم دانلود از حداقل هم بیشتره اما آپلود به 128 هم نمیرسه!
    چرا باید اینطور باشه؟

دوست عزیز ما که 512 داریم سرعت آپلودمون بیشتر مواقع پایین. حالا اگر شما زورت رسید که تعرفه بالای اینترنتی ندی. حتما زورت میرسه که بگی چراآپلود پایین. دوست عزیز اینجا ایران. هیچ کاری هم نمیتونی کنی.
    پس بیخیال باش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا باید اینطور باشه؟

ای بابا!
    کی گفته که سرعت آپ و داون شما باید یکی باشه.
    هر شرکتی بوده دروغ شاخ دار گفته . . .
    این مورد حتی در isp های ترکیه هم مصداق نداره.
    با اینکه قبلا دیده بودم. ولی همین الان به خاطر این حرف شما به چند تا از سایت های ISP ترکیه نیگا کردم. همیشه سرعت آپ نصف داون هست.
    این سرعت خود منه. برای سرویس 512.

امیدوارم بازم نشید.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •