ببین عمر باطری با اندازه پلیر یه جا جمع نمیشه یا دنبال پلیر کوچک بگرد یا کمی با اندازه بزرگ کنار بیا.
مثلا همون مدل سونی که گفتی همچین هم کوچک نیست.
ببین عمر باطری با اندازه پلیر یه جا جمع نمیشه یا دنبال پلیر کوچک بگرد یا کمی با اندازه بزرگ کنار بیا.
مثلا همون مدل سونی که گفتی همچین هم کوچک نیست.
پس احتمالا برم سراغ همون i9 گفتی
اگر عمر باتری رو بذارم کنار +clip از لحاظ کیفیت به اینا میرسه ؟
هدفونم میخوام ep650 بگیرم
امیدوارم چیز توپی بشه![]()
Last edited by fa13; 30-10-2010 at 16:57.
با سلام خدمت دوستان
می خاستم یه امپی تری پلیر بگیرم تا قیمت 180تا200
فروم رو گشتم اکثرا به ای پاد و کریتیو نظر دادن
من صدای ای پاد رو شنیدم البته با ایرفون سونی صداش عالی بود ولی تا امروز نمیدونستم مشگل باتری داره
متاسفانه دسترسی به محصولات کریتیو ندارم میخاستم ببینم صداش به ای پاد میرسه ازش بهتره پایین تره ممنون میشم راهنماییم کنید و یه مدل بدرد بخور بهم معرفی کنید
در ضمن من کیفیت صدا برام خیلی مهم ورزشم می خاستم بکنم
راستی نظرتون راجب سونی چیه
ببخشید که سوالاتم انقدر زیاد شد
+clip یکی از با کیفیت ترین پلیر های موجود هست(مخصوصا با در نظر گرفتن قیمت ) با ریختن راک باکس رو پلیر هم به همه فرمت هایی مثل aac و ... اضافه میشه هم تنظیمات پیشرفته صدا ولی اگه همونطور که گفتی به بازار های خارجی دسترسی داری ep650 نگیر شاید تو انتخاب های محدود تو ایران به چشم بیاد ولی از این هدفون بهتر خارج از ایران میشه پیدا کرد.
با سلام دوباره
امروز رفتم یه چند جایی رو نگاه کردم.منو به شک انداختن، و نخریدم و برگشتم.
فروشنده میگفت تو ایران بهترین کیفیت صدا رو cowon داره.اما بیشتر امکاناتش به درد من نمی خوره.حالا شما نظرتون درباره این سه محصول چیه؟(کیفیت صدا مدنظر من هست)
iriver e30
iriver n15
iaudio u5
با تشکر
بله صدای کوون بهتره ولی به سوال مگه شما U5 هم دیدی؟!
اگه دیدی انتخاب خوبی هست
نه اتفاقا به نظر من تنها برندی هست که همه امکاناتش رو همه ایرانی ها میتونند استفاده کنند اگه ازش سر در بیارند.
ممنون از جواب سریعتون
نه u5 ندیدم اما وقتی فروشنده گفت cowon بهترین صدا رو داره اومدم تو نت پیدا کردم.البته چون این بیشتر به کاره من میاد گفتم.دیگر محصولات cowon هم امکاناتش به درد من نمی خوره هم این که خیلی بزرگ و دست و پا گیرن و قیمتشون هم که بالاس.نمی خوام این مقدار پول خرج کنم.
حالا شما تو iriver ها کدوم رو پیشنهاد می کنین؟(بازم کیفیت صدا رو مدنظر بگیرید)
با تشکر
COWON و iREVER حالت صداشون نزدیک به هم هست هر دو ساخت کره هستند .
من باز همون تقسیم بندی که قبلا گفتم رو به نظرم بهتر میاد دوباره همون رو پیشنهاد میدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من e150 رو گداشتم کنار.نظرتون رو درباره ی n15 و e30 می خواستم.
با تشکر![]()
n15 آویز گردن هست وزن کمی داره عموم فرمت های صوتی رو پشتیبانی میکنه برای کسی که میخواهد هزینه کمی بکنه و فقط آهنگ گوش بده گزینه مناسبی هست در ضمن طراحی خوبی هم داره.من هر وقت به E30 میرسه میگم خوب حالا که تا این بوجه قرار هست هزینه کنید با این وزن خوب بهتره همون E150 رو بخرید تازه کلی امکانات هم اضافه میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)