من تو ویندوز از همین ورژن فایر فاکس استفاده میکنم ولی فونت فارسی اینقدر ریز نیست ... برای همین فکر کردم مشکل باید از لینوکس باشه نه خود فایرفوکس ....
چشامون ترکید اینقدر ریزه
ممنون که جواب دادین![]()
من تو ویندوز از همین ورژن فایر فاکس استفاده میکنم ولی فونت فارسی اینقدر ریز نیست ... برای همین فکر کردم مشکل باید از لینوکس باشه نه خود فایرفوکس ....
چشامون ترکید اینقدر ریزه
ممنون که جواب دادین![]()
شما میتونید توی خود فایر فوکس فونت رو درشت کنید من هم همیشه همین کارو میکنم
edit>profreferences>
تب
content
نشد . ممنون از کمکت
روش taia عزیز جواب داد ممنون از راهنماییتون
Last edited by fujin; 16-12-2008 at 23:43.
یه سوال دیگه دارم ....
من وقتی با برنامه camorama میخوام وب کم رو فعال کنم چراغ وب کم روشن میشه و برنامه camorama هنگ میکنه ...
مشکل کجاست ؟؟؟
برنامه ی زیر را نصب کنید و ببینید نتیجه چه هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصبش کردم ...
وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته![]()
شما برنامه را از طریق ترمینال اجرا کنید و ببینید چه اروری می ده.
سلام
توی لینوکس برنامه ای برای Defragment کردن هارد دیسک وجود داره یا نه؟؟؟
یه سوال دیگه من از برنامه Dos Box استفاده می کنم وقتی پنجره برنامه رو Full Screen (Alt+Enter) می کنم بعد از اینکه پنجره برنامه رو کوچک یا می بندم تمام رنگ ها توی دسکتاپ قاتی پاتی میشه تقریبا رنگ سبز توی صفحه بیشتره حالا اشکال کار از کجاست
یه سوال دیگه هم دارم اگه بخوایم قسمتی از هارد دیسک برای ویندوز باشه (به اجبار) و بقیه رو به لینوکس (در اینجا منظور Ubuntu) بدیم بهتره ویندوز اول هارد دیسک باشه یا لینوکس منظورم اینکه مثلا اگر درایو C داشته باشیم بهتره لینوکس روش نصب کنیم یا ویندوز این کار رو روی یه لپ تاپ می خوام انجام بدم - (پیشاپیش ممنون)
از ترمینال هم اجرا میکنم هیچ ارروری نمیده اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته ولی تو system monitor میبینم در حال اجرا هست![]()
برنامه شما انگار که interface gui نداره!
چطوری از طریق ترمینال اجرا میکنید ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)