تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 587 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه hooligan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام میخواستم بپرسم اگه ipod بگیرم میشه نرم افزار یا برنامه ی gps رو تو Ipod نصب کنم اگه میشه چطوره؟ بدرد میخوره یا نه چه قابلیتهایی داره Gps در ipod ؟(مثلا چها کارهایی میکنه)و یه سوال دیگه بهترین نرم افزارهای ipod که خیلی جالب باشن و شما خودتون ازشون استفاده کردین یا شنیدین چین؟؟؟

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام میخواستم بپرسم اگه ipod بگیرم میشه نرم افزار یا برنامه ی gps رو تو Ipod نصب کنم اگه میشه چطوره؟ بدرد میخوره یا نه چه قابلیتهایی داره Gps در ipod ؟(مثلا چها کارهایی میکنه)و یه سوال دیگه بهترین نرم افزارهای ipod که خیلی جالب باشن و شما خودتون ازشون استفاده کردین یا شنیدین چین؟؟؟
    Maps

Know where you are and where you’re going with Maps on iPod touch. If you’re connected to a wireless network, you can find your location and get a list of turn-by-turn directions. Maps also finds points of interest from a keyword search. Say you and your friends have a craving for pizza. Tap Search, type in
    “pizza,” and Maps shows you restaurants nearby

اگه متوجه شدي كه هيچي اگه نشدي :gps كه نميشه داشت چون گيرنده ي gps نداره اما اگه به وايرلس دسترسي داري و همچنين تو كشوري زندگي ميكني كه نقشه ي شهرهاش موجوده(كه فكر كنم نقشه ي هيچ كدوم از شهر هاي ايران موجود نيست) ميتوني راهتو از تو خيابونا پيدا كني و مثلا نزديك ترين پيتزا فروشي رو پيدا كني(پس متاسفانه تو ايران نميشه)
    در مورد برنامه ها هم دوستان ديگه كه ايپاد دارن نظر بدن (چون خودم ندارم!) اما فكر كنم بحث جالبيه

3. این کاربر از fery_lion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hooligan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

..........

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام
    اگه بنچمارکی از اون که اونو با بعضی لپتاپها مقایسه کنه بزارید که دیگه عالیه میشه!
    البته میدونم که نباید اونو با لپتاپ و .. مقایسه کرد فقط جهت اطلاع!
    Last edited by Dj_aghamajid; 30-01-2010 at 01:06. دليل: اشتباه

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید شما چیرو میگید تو ایران اومده و با لپ تاپ مقایسش کرد ؟ ایپد ؟ ایپد بیس سیستم عامل ایفون رو داره دوست من اصلا ربطی به ویندوز و مک نداره !!! مثل این میمونه که ویندوز موبایل رو با لینوکس مقایسه کنید اصلا در سطح هم نیستند !
    گفتم که مدل 3 جی 90 روز و مدل معمولی 60 روز دیگه رسمی منتشر میشه ...

7. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من متوجه نشدم، این پست دوم رو به این معنی زدید که پاسخ سوالتون رو نگرفته اید، یا دلیل دیگه ای داشت . بهرحال همونطور که دوستمون گفت، قابلیت GPS صرفاً یه بحث نرم افزاری نیست که مثلاً یه برنامه ای رو نصب کنید و فعال بشه .. بلکه نیاز به یه قطعه سخت افزاری هست تا این قابلیت فراهم بشه .. اون قطعه هم داخل تاچ (اصطلاحا میگیم Built in) وجود نداره؛ ظاهراً البته قطعه جداگانه اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باید بخری و به تاچ وصل کنی.. اما شک دارم ایران گیر بیاد و شک دارم بیارزه.

سلام
    اگه بنچمارکی از اون که اونو با بعضی لپتاپها مقایسه کنه بزارید که دیگه عالیه میشه!
    البته میدونم که نباید اونو با لپتاپ و .. مقایسه کرد فقط جهت اطلاع!
    راستی تو ایران هم اومده؟
    اگه اومده قیمتش چنده؟
    ببخشید شما چیرو میگید تو ایران اومده و با لپ تاپ مقایسش کرد ؟ ایپد ؟ ایپد بیس سیستم عامل ایفون رو داره دوست من اصلا ربطی به ویندوز و مک نداره !!! مثل این میمونه که ویندوز موبایل رو با لینوکس مقایسه کنید اصلا در سطح هم نیستند !
    با توجه به اینکه بحث این تاپیک iPod Touch هستش، شاید بد نباشه که پیشنهاد اون دوستمون رو عملی کنیم تا بحث مربوط به iPad توی تاپیک خودش مطرح بشه و نه اینجا ... درسته؟

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

همینجا گفته شد که مثلا بازی need for speed shift رو براش ساختن
    بنظر شما نمیشه بنوعی بنچمارک گرافیکی اونو با pc مقایسه کرد؟
    اگه اطلاعاتم خیلی ناقصه ببخشید!

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان

من احتمالا فردا میرم یه آیپاد 8 گیگ بگیرم .:sm14:

1 ) به نظرتون از کجا بگیرم ؟ پایتخت ؟ علادین چی داره ؟

2 ) الان تو بازار 2g 8gig هم هست ؟ تفاوت قیمتشون چنده ؟

3 ) تفاوت فریمور هاش در چیه ؟ الان آیپاد هایی که تو بازار هستند کدوم فریمور رو دارند ؟ من کدومش رو بخرم ؟

4 ) FM که داره ؟ AD2P چی ؟ مثل اینکه بلوتوثش واسه انتقال فایل کار نمی کنه ؟

5 ) جیلبریکش که خیلی سخت و طولانی نیست ؟

6 ) آهنگ و فیلم ریختن توش با آیتونز سخت و مشکل دار که نیست ؟ میشه توش فیلمای دایویکس avi و mkv دید ؟

کلا به نظرتون فردا موقع خرید به چه چیزایی دقت کنم

ببخشید اگه سوالام طولانی شد .

منتظر جواب هاتون هستم .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

1:پایتخت
    2:اره هستنش تفاوت قیمت رو ندارم فرق 3جی با 2 جی در سرعت پردازشگر هست اگه 3 جی میخوای بگیری حواست باشه پشت جعبه ایتونز 9.1 و فریمور 3.1.1 رو زده باشه و از این ورژن ها پایین تر نباشه بالاترم بود که دیگه هیچ !
    3:فریمور ها رفع باگ ها ومشکلات و اضافه شدن امکانات جدید و ... هست از این نظر میتونی به فریمور مورد نظر ریستور کنی ولی 3 جی ها از 3.1.1 هستند و 2 جی ها از 2.1.1 هستند که بعدا اگه 3.1.1 بود که هیچ وگرنه از تو خود ایتونز میتونی ریستور کنی که اموزش خاصی داره !
    4: نه نداره ! توی 2 جی نمیتونی فایل بفرستی ولی تو 3جی فکر کنم میشد با ای بلوتوث فرستاد دقیق نمیدونم !
    5: نه 4 تا کلیک هست یه کلیک هم میتونی بزنی مثلا اگه خواستی بری به فریمور 3.1.1 به فریمور کاستوم 3.1.1 کاستوم کن که خودش اتوماتیک بعد اپدیت جیلبرک میشه و کاری نمیخواد بکنی !
    6: نه مشکلی نداره اموزشش رو گرفتی بهت میگم راحت هست باید تو ایتونز ادد کنی و بعد پلی لیست بسازی و SYNC کنی !
    نه دایودیکس و ... نمیشه ریخت مگه اینکه برنامه ی مخصوصش رو گیر بیاری بشه !
    برای 3 جی به همون نکات و دقت کن پلمپ باشه و یه فلش قسمت بالاش داره که از روی اون باید پلمپ رو بازی کنی همین !
    تو جعبه هم ایپاد هدفون کابل یو اس بی داک دفترچه دستمال استیکر اپل هست !
    سوالی داشتی در خدمتم .

13. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

همینجا گفته شد که مثلا بازی need for speed shift رو براش ساختن
    بنظر شما نمیشه بنوعی بنچمارک گرافیکی اونو با pc مقایسه کرد؟
    اگه اطلاعاتم خیلی ناقصه ببخشید!

والا نمیدونم خوب اگه اینجوری باشه باید بنچمارک گرافیکی ای تاچ و ایفون رو با سخت افزار پی سی مقایسه کرد
    معقول به نظر نمیرسه !

15. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •