این میگه لانسس ات غیر معتبر است
باید یک لاینسس (کی) معتبر وارد کی
این سری مشکلات معمولا بعد از اینکه سایت اصلی شرکت بفهمه با یک کرک یا کی های موجود در اینترنت استفاده کردی باشی انرا بلاک میکند
این میگه لانسس ات غیر معتبر است
باید یک لاینسس (کی) معتبر وارد کی
این سری مشکلات معمولا بعد از اینکه سایت اصلی شرکت بفهمه با یک کرک یا کی های موجود در اینترنت استفاده کردی باشی انرا بلاک میکند
سلام
من وزژن جدید avast antivirus free رو دانلود کردم ،یه بخش جدید بهش اضافه شده به اسم Secure line میخواستم بدونم کارش چیه و چطور می تونم فعالش کنم !
![]()
Last edited by 2lphin; 18-05-2013 at 09:42. دليل: اضافه کردن تصویر
سلام :
این گزینه برای ارتباطات شبکه ای وای فای هست که خط و محیط امنی رو براتون فراهم میکنه برای اتصال به اینترنت و مثلا برای اتصال به وی.پی .ان در شبکه بصورت امن (خط امن و محافظت شده از انتقال اطلاعات )کاربرد داره دوست عزیز...باید کانکشن وای فای داشته باشید تا فعال بشه و احتمالا مال شما با سیم هست که فعال نیست یا اینکه اکتیو نشده که باید روی قسمت اکتیو کلیک کنید...
Last edited by aylar6888; 18-05-2013 at 20:52.
چه جالب من دارم بدون چیزشکن و با ای پی ایران از آوست دانلود میکنم !
ویرایش:وسطاش قطع شد !
Last edited by jolan57; 19-05-2013 at 00:43.
روتر وای فای دارم ريا،وقتی میخوام اکتیو کنم اکتیو نمی شه
سلام :
زیر همون گزینه اکتیو نوشته که باید لایسنس معتبر داشته باشید ...
سه چهار ماهي از اين طريقي كه گفتيد آپديت ميكردم ولي 2 روزه كه نميتونم آپديت كنم و ارور ميده . راه ديگري هست ؟
سلام.
با P-Siphon امتحان کنید.
پورت رو به 8080 تغییر بدید.
ممنون
امروز تمام " شكن ها " رو امتحان كردم راه نميداد تا اينكه در كمال نااميدي گذاشتمش روي حالت معمولي ( بدون پروك ... ) ،
و در كمال ناباوري ديديم آپديت شد . شما هم يه امتحاني كنيد شايد براتون جواب داد .
برای من که زیاد به آپدیتش کاری ندارم هر 3-4 روز یه بار خودش آپدیت میشه
جالبه که من از پروککسی فاایر استفاده میکنم آپدیت میشه بعضی وقتام که استفاده نمیکنم آپدیت میشه
ولی در کل آواست کارش حرف نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)