ببین اگه never را تو جمله بیاری دیگه لازم نیست فعل جمله (can) را منفی کنی
ضمنا never را باید بعد از can بیاری
درستش این بید
I know that I can never find a teacher as good as you
ببین اگه never را تو جمله بیاری دیگه لازم نیست فعل جمله (can) را منفی کنی
ضمنا never را باید بعد از can بیاری
درستش این بید
I know that I can never find a teacher as good as you
سلام
چون تو جمله دوم از کلمه never استفاده کردید لازم نیست که can را منفی کنید !
( از vroom عزیز هم ممنونم _ شرمنده که دیر جوابم ارسال شد)
Last edited by جنگل; 26-08-2009 at 20:06.
ببخشید من کتاب practical English Usage رو که مال Michael Swan هست خریدم + Elemntry Vocab Bj thomas
زبانم در حد نیمه حرفه ای هست و میتونم practical رو بخونم اما مشکلم ایینه که چجوری بخونمش ....
کتابش خیلی کامله و من که حال دوباره کلاس رفتن ندارم میخوام Self study ازش استفاده کنم اما نمیدونم چجوری ....
یه برنامه دقیق میخوام که این کتاب رو طوری یاد بگیرم که یادم نره ....
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه دایل یا دیال یا .....
تلفظ کلمه dimension:
میشه دیمنشون یا دایمنشون؟
ممنون
یه کتاب که واسه یادگیری لغت خوب باشه به جز 504 آیا کتاب دیگری هست؟کتابی میخوام که واسه ارشد هم خوب باشه.
سلام.این 3 کلمه ی زیر با هم چه فرقی می کنن و هر کدوم کجاها استفاده میشن؟ برای کلمه ی دانشجو کدوم مناسبتره؟
scholar _ pupil _ student
ممنون
میشه دایل یا دیال یا .....
تلفظ کلمه dimension:
میشه دیمنشون یا دایمنشون؟
ممنون![]()
scholar که برا دانش جویی هست که اسکلارشیپ گرفته و جواز وردو به دانشگاه و یا کالج معتبری را داره
pupil که یکجورایی old-fashioned شده... لغت بریتیشی است و در امریکایی student هست... البته pupil بیشتر برا دانش آموزهای مقطع پایین تر استفاده میشده ولی الان هم در نگلیس و هم در امریکا student جا افتاده... برا دانش آموز هر مقطعی
برای شنیدن تلفظ شون می تونی مدخل مربوطه شون توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کنی ؛ کنار هر واژه یه بلندگوی قرمز کوچولو هستش که اون کلمه رو ادا می کنه
یه کتاب مشابه همون که من دست دوستانم دیدم 1100 واژه بوده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)