تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 1135 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

4

سلام

اون کادیلاک آب رنگ آخری احتمالا مدل فلیت وود باشه.موتور و گیربکس 400 نو توی امارات ؟فکر نکنم چون اگر جدید باشه احتمالا مربوط به سالهای اخر است ولی مال دهه 70 را فقط بازسازی شده میشه پیدا کرد..قیمت هم که حساب و کتاب نداره هرکی هرچقدر بتونه قیمت میزنه..من موتور 454 دیدم که گویا 3 تومان توی امارات قیمت داره اما اینجا 12 تومان میفروشند!!اما موتور نیست..هیولای واقعیه!!!
    بچه ها!!2 ستاره شدم!!!

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ايول آقا علي همزمان با رسيدن تاپيك به صفحه 200 شما هم پستت 200 رو ارسال كرديد تبريك ميگم م م م

4. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام به دوستان .
    یه ماشین گیر آوردم خواستم نظرتون رو بدونم :

شورلت مدل سال 1357
    6 سیلندر
    3 جا رنگ داره ( گلگیر های عقب )
    11ماه بیمه داره
    کارت سوخت هم داره
    2 گانه سوز LPG هم هست .
    قیمتش رو هم میگه 3میلیون و 700تومن
    نظرتون چیه ؟

6. 3 کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

هي پسر عجب نوا تميزي هست من خيلي باهاش حال كردم ايول البته اگه فقط گلگيرهاي عقبش رنگ باشه

8. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    ماشین ظاهرا تمیزه اما باید فنی را هم کامل چک کنید..قیمتش را پر گفته اگر به فرض سالم بودن فنی و چیزای دیگر باشه حدودا 2800 تا 3200 میشه قیمتگذاشت..البته این نظر من است..گاز سوز کردن آمریکایی ماشین را ظایع میکند و البته مطمئن باش وضعیت سر سیلندر هم در این صورت چندان جالب نیست..بهتر است یک مکانیک وارد پیدا کنی و ببری معاینه کامل بکنه..بازهم بگردی پیدا میشه زیاد عجله نکن..
    راستی چیزی که من میبینم گویا یک نوا C1 است که 3دنده دستی و توی فرمان است و صندلی جلو یک تکه و البته هیدرولیک فرمان ندارد..این قیمت برای این ماشین خیلی بالا است..بالاتر از 2 تومان ارزش ندارد اگر بقیه فنی آن ok باشد..با 3700 نواهای تمیزتر و مدرنتری میتونی بخری..عجله نکن..

گویا اوضاع رادیاتورش هم جالب نیست..زیر آن آب ریخته شده..یک رادیات نو شورلت الان حداقل 160 تا بالای 200 هم قیمت داره
    Last edited by camaro lt; 25-12-2009 at 20:11.

10. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوا و بیوک زیر مدل 60 هر چقدر هم تمیز باشه بیشتر از 2 تومن ( حداکثر در مورد ماشین تمیز) بیشتر نمیارزه... این قیمت رو من نمیدم.. الان بیوک 57 ( حتی رنگ فابریک) داره تو همشهری میده 1800 ... سالم ! به شرط بنابراین نوا و بیوک بالای 2.5 ارزش خرید نداره.. در ضمن تمام دک و پوز نوا به مدل بالا بودن اون هستش.. مدل 68 - 72، 73 ارزش قیمتی بالایی دارند، ولی نوا 57 که 3200 نمیشه !!

12. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نوا و بیوک زیر مدل 60 هر چقدر هم تمیز باشه بیشتر از 2 تومن ( حداکثر در مورد ماشین تمیز) بیشتر نمیارزه... این قیمت رو من نمیدم.. الان بیوک 57 ( حتی رنگ فابریک) داره تو همشهری میده 1800 ... سالم ! به شرط بنابراین نوا و بیوک بالای 2.5 ارزش خرید نداره.. در ضمن تمام دک و پوز نوا به مدل بالا بودن اون هستش.. مدل 68 - 72، 73 ارزش قیمتی بالایی دارند، ولی نوا 57 که 3200 نمیشه !!
    سلام
    حق با شماست اما فعلا جوری شده که قیمتها به خاطر بعضی مسائل الکی بالا رفته.یه بیوک 57 را 3500 خریدند..البته من ندیدم ولی گفته میشود که خیلی تمیز است..حالا تمیز بودن هم از نظر هرکس یک جور معنی میدهد..
  14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من الان عکس های این ماشینو دیدم.. ماشین تمیزیه.. ولی 3700 زیاده..

بله علی جان... (شرب المثل)علف باید به دهن بزی شیرین بیاد

16. 4 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام.
    ماشین ظاهرا تمیزه اما باید فنی را هم کامل چک کنید..قیمتش را پر گفته اگر به فرض سالم بودن فنی و چیزای دیگر باشه حدودا 2800 تا 3200 میشه قیمتگذاشت..البته این نظر من است..گاز سوز کردن آمریکایی ماشین را ظایع میکند و البته مطمئن باش وضعیت سر سیلندر هم در این صورت چندان جالب نیست..بهتر است یک مکانیک وارد پیدا کنی و ببری معاینه کامل بکنه..بازهم بگردی پیدا میشه زیاد عجله نکن..
    راستی چیزی که من میبینم گویا یک نوا C1 است که 3دنده دستی و توی فرمان است و صندلی جلو یک تکه و البته هیدرولیک فرمان ندارد..این قیمت برای این ماشین خیلی بالا است..بالاتر از 2 تومان ارزش ندارد اگر بقیه فنی آن ok باشد..با 3700 نواهای تمیزتر و مدرنتری میتونی بخری..عجله نکن..

گویا اوضاع رادیاتورش هم جالب نیست..زیر آن آب ریخته شده..یک رادیات نو شورلت الان حداقل 160 تا بالای 200 هم قیمت داره
    والا دوست عزیز من الان قصد خرید 100% ندارم !
    چون اگه بخوام بخرم باید بابا رو راضی کنم که این پراید مضخرف رو بفروشه و از این بخره .

در مورد تمیزی ظاهری آره خوبه ولی خب به قول شما باید معاینه فنی هم بشه .

این ماشین هم مال یکی از دوستانه که هر ماه میاد قسط کامپیوتری که از ما خریده رو میده ما هم هرماه کلی باهاش حال میکنیم !

در مورد مدل های دیگه تو کرمانشاه زیاد اهل این ماشین پیدا نمیشه . من که خودم 20 ساله کرمانشاه زندگی میکنم از این ماشین های شاید 10 الی 15 تا دیده باشم ( تر و تمیز منظورمه وگرنه درب و داغون پره ! )

اگه هم یه وقتی قصد خرید داشتم که عمراً از کرمانشاه بخرم . 100% از تهران میگیرم چون دوستام زیاد از بازار ماشین کلاسیک اونجا تعریف میکنن .

اگه یه وقتی پولش باشه و قصد خرید داشته باشم خودم این مدل رو دوست دارم : Chevrolet Monte Carlo
    همونی که تو اول فیلم Tokyo Drift بود .

البته به نظر میاد تو این عکس یکم بدنه دستکاری شده باشه .
    ولی در کل قالب اصلی ماشین همینه .
    فکر کنم تنها مدل 2در شورلت این باشه .

در کل عشق است ... !

بله خب اینم حرفیه ولی بالاخره ایشون هم باید یه قیمتی بده که ضرر نکنه !
    ولی واسم جالبه که چطور ماشینی که 31 سالشه رو بیمه کردن و بهش کارت سوخت دادن .
    مگه جز ماشین های فرسوده محسوب نمیشه ؟
    Last edited by Oracle_Eldorado; 26-12-2009 at 00:19.

18. 3 کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.

والا این داستان ماشین فرسوده یه سر دراز داره که خود طراحان ان هم نمی دوند سر و تهش کجاست؟؟؟!!در واقع قرار بین خودروی فرسوده و کلاسیک مرز بندی بشه اما هنوز هیچ قائده و قانون مدونی وجود نداره جز حرف و حدیث..ما هم روی عشق و علاقه دنبال میکنیم وگرنه معلوم نیست داستان چی از آب در بیاد...
  20. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •