تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 221 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

12

من هم فکر میکنم مشکل از کامپیوتر باشه! اما نمیدونم چه مشکلیه!؟
    این برنامه درایور یو اس بی گوشی را هم از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و کامپیوتر کاملا گوشی را در حالت phone mode میشناسه و تمام پورتها را هم میشناسه! ولی نمیدونم چرا این Sony Ericsson PC Suite نمیشناسه!
    Sony Ericsson PC Suite را به نسخه جدید آپدیت کردم اما باز مشکل پا بر جا بود!
    ممنون از راهنماییت
    با سلام
    دوستان مشکل اتصال به کامپیوتر و نرم افزار PC Suite for Sony Ericsson حل شد. گفتیم شاید حل این مشکل، بدرد کسی بعدا بخورد!
    من آخرین ورژن نرم افزار PC Suite for Sony Ericsson را از سایت آن به آدرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کردم و این آخرین ورژن به راحتی به موبایل متصل شد.

فقط این دوستمون بیاد نحوه فارسی کردن گوشی و کیبورد و آپدیت کردن را هم به ما بگه خیلی توپ میشه

با تشکر

چطور فارسی نمی نویسه ؟!!

من روی زبان انگلیسی با کیبرد مجازی (که قبلا تنظیم کردم کیبرد مجازی فارسی پیشفرض باشه) فارسی مینویسم

از سایتش هم گوشی رو آپدیت کردم بعضی ایراداش برطرف شده
    Last edited by ifu; 10-10-2009 at 22:14.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از سایت سونی اریکسون هم زبان فارسی رو دانلود و روی گوشی نصب کردم هم آخرین آپدیت رو با کابل usb و اینترنت روی گوشی ریختم

برای فارسی نوشتن هم این مراحل رو طی کردم

setting - general - text input - on skreen keyboard - - more - setup - layout farsi - done

این جوری وقتی زبان گوشی انگلیسی هستس برای مسیج نوشتن فارسی باید با قلم ، وارد کیبرد مجازی بشید که کیبرد فارسی پیش فرض شده و با قلم تایپ کنید

دیگه نمیخواد برای هر دفعه فارسی نوشتن وارد setup بشید و فارسی رو انتخاب کنید

3. این کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سایت سونی اریکسون هم زبان فارسی رو دانلود و روی گوشی نصب کردم هم آخرین آپدیت رو با کابل usb و اینترنت روی گوشی ریختم

برای فارسی نوشتن هم این مراحل رو طی کردم

setting - general - text input - on skreen keyboard - - more - setup - layout farsi - done

این جوری وقتی زبان گوشی انگلیسی هستس برای مسیج نوشتن فارسی باید با قلم ، وارد کیبرد مجازی بشید که کیبرد فارسی پیش فرض شده و با قلم تایپ کنید

دیگه نمیخواد برای هر دفعه فارسی نوشتن وارد setup بشید و فارسی رو انتخاب کنید
    با سلام
    بابت کیبورد مجازی فارسی ممنون فقط بدیش اینه که باید با قلم تایپ کرد اما بهتر از هیچیه! من برای تایپ اس ام اس فارسی از برنامه MCI استفاده میکردم.

برای دانلود زبان فارسی باید یک فایل 17 مگابایتی را دانلود کنم؟ همین است؟ ارزششو داره؟ خوب فارسی شده؟

اما در مورد آپدیت گوشی هم بگم که من هر چی توی این برنامه PC Suite for Sony Ericsson گزینه Sony Ericsson Update Service را میزنم پیغام میزند که :
    " این برنامه کاربری هنوز نصب نشده است. برای نصب آن سی دی نصب Sony Ericsson را بررسی کنید یا آن را از وب سایت Sony Ericsson دریافت کنید. "
    من هم همین پیغام را تایید میکنم. اما این بار این پیغام را میزند! :
    " توجه:
    فقط "همگام سازی" و برنامه های کاربری PC Suite که دارای دکمه با قاب سبز هستند، در این حالت امکان دسترسی به تلفن را دارند. "
    این پیغام را تایید میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفتد! هر کاری میکنم این گزینه Sony Ericsson Update Service قابش سبز نمیشه! گوشی را هم با برنامه همگام سازی میکنم اما باز هم قابش سبز نمیشه!
    ایا باید گزینه ای را تغییر بدهم یا در گوشی تنظیمی را انجام دهم؟
    Last edited by ifu; 10-10-2009 at 23:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قيمتش چنده شده اين گوشي؟

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    بابت کیبورد مجازی فارسی ممنون فقط بدیش اینه که باید با قلم تایپ کرد اما بهتر از هیچیه! من برای تایپ اس ام اس فارسی از برنامه MCI استفاده میکردم.

برای دانلود زبان فارسی باید یک فایل 17 مگابایتی را دانلود کنم؟ همین است؟ ارزششو داره؟ خوب فارسی شده؟

اما در مورد آپدیت گوشی هم بگم که من هر چی توی این برنامه PC Suite for Sony Ericsson گزینه Sony Ericsson Update Service را میزنم پیغام میزند که :
    " این برنامه کاربری هنوز نصب نشده است. برای نصب آن سی دی نصب Sony Ericsson را بررسی کنید یا آن را از وب سایت Sony Ericsson دریافت کنید. "
    من هم همین پیغام را تایید میکنم. اما این بار این پیغام را میزند! :
    " توجه:
    فقط "همگام سازی" و برنامه های کاربری PC Suite که دارای دکمه با قاب سبز هستند، در این حالت امکان دسترسی به تلفن را دارند. "
    این پیغام را تایید میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفتد! هر کاری میکنم این گزینه Sony Ericsson Update Service قابش سبز نمیشه! گوشی را هم با برنامه همگام سازی میکنم اما باز هم قابش سبز نمیشه!
    ایا باید گزینه ای را تغییر بدهم یا در گوشی تنظیمی را انجام دهم؟
    برای دانلود زبان فارسی باید از لینک زیر دانلودش کنی

کد:
    فقط حتما یادت باشه اونی که با ورژن گوشیت هماهنگه دانلود کنی

فارسیش هم خیلی خوبه ، البته فکر میکنم بدون اضافه کردن زبان فارسی هم بتونی فارسی مسیج بدی ( برای من که این جوری بود ولی دوست داشتم فارسی رو هم نصب کنم)

برای آپدیت گوشی هم که باید از لینک زیر دانلود و نصبش کنی

کد:
    من فقط کارهایی که گفتش رو انجام دادم الان یادم نمیاد چی بود ولی خیلی راحت بود

اصلا کاری به برنامه pc suite نداره ، فقط همون برنامه دانلود میشه در ادامه هم خودش میگه چه کارهایی باید انجام بدی

7. این کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

داره خودمونی میشه amis j0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان و استيد به دادم برسيد!

گوشيه من G900هستش.مشكلي كه باهاش دارم اينكه دوربينش كار نميكنه يعني وقتي شاطر دوربين رو ميزنم
    تو قسمت دوربين نميره. و وقتي كه از توي menu هم اين كارو ميكنم گوشي براي چند ثانيه هنگ ميكنه.

كككككككككممممممكككك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13

سلام. من چند روز پيش گوشي g700 خريدم و با دوربينش مشكل دارم.

مشكلش اينه كه وقتي ذخيره سازي روي رم تنظيم مي كنم موقع حركت دادن دوربين بعضي وقتا تصوير تكه تيكه ميشه يعني وقفه ميوفته بين تصوير و موقع پخش هم اين وقفه ها وجود دارن و اينطور نيست كه موقع پخش فيلم ضبط شده همه چيز درست باشه. البته با ذخيره روي حافظه ي گوشي مشكل نداره. رمي هم كه تست كردم 2 گيگ سوني بود. البته روي 1 گيگ san disk هم مشكل داشت ولي بطور مقدارش كمتر بود البته زياد فرقي نداشت.

دوم اينكه بعضي وقتا با فشردن دكمه ي دوربين، دوربين باز نميشه! حتي از داخل منو هم كه روي دوربين كليك مي كنم دوربين باز نميشهى! و بايد گوشي ريست بشه.

سوم اينكه خيلي زود هنگ ميكنه و در گاهي اوقات خاموشم نميشه و بايد باطريشو در بيارم.

يه سوالم دارم. وقتي بلوتوث رو سيو ميكنم مثلآ يه آهنگ رو انگار كه غيب ميشه. نميدونم كجا ميره. حتي توي مولتي مديا هم نميره.

سوال ديگم هم اينه كه آيا ميشه پليير اين گوشي رو بطور مجزا اجرا كرد يا حتمآ بايد به مسير آهنگ ها بريم و روي يه آهنگ كليك كنيم تا بياد.

لطفآ راهنماييم كنيد.
    پيشاپيش از راهنماييهاتون بسيار متشكرم.
    Last edited by javad1000; 13-10-2009 at 20:48.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هم تقریبا همه این مشکلاتی که شما داری دارم ولی برام زیاد مهم نیست چون زیاد با گوشی غیر از تماس گرفتن کار دیگه ای نمیکنم

وقتی که بلوتوث رو سیو میکنی مگه ازت مسیر سیو رو نمیپرسه ؟

11. این کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

چرا مسير مي پرسه. ولي تو قسمت مديا و قسمت آهنگا پيداش نميكنم.
    حالا اونو بيخيال. الآن بزرگترين مشكل اينه كه تند تند هنگ ميكنه و بعضي وقتا دوربينش باز نميشه و بايد روشن خاموش بشه يه بار.
    ببينم گوشي شما هم موقع روشن شدن لود طولاني داره؟ واسه من تا لودش پر بشه ندبكاب 1 دقيقه طول ميكشه.
    براي مشكل وقفه افتادن فيلم برداري در موقع سيو بر روي رم هيچ كاري نميشه كرد؟
    راستي وقتي گوش رو به كامپيوتر وصل مي كنم فقط درايو رم رو ميشناسه. چط.ري ميتونم بهحافظه ي خود گوشي هم دسترسي پيدا كنم؟ pc suit هم گير ميده كه MSXML 6.0 ميخاد. اونم كه دانلود كردم نصب نميشه و بازي در مياره.

اگه شركت يه فريم وير جديد بده بيرو فكر ميكنم اين مشكلات توش حل شده باشه. يه فريم وير+فلش كردن گوشي=حله!!!
    لطفآ اگه كسي ميتونه يه ايميل واسه سوني اريكسون بفرسته و اين مشكلاتو بگه تا در جريان باشن فريم وير بعدي رو زودتر وارد بازار كنن.

ممنون
    Last edited by javad1000; 13-10-2009 at 23:41.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

الآن بزرگترين مشكل اينه كه تند تند هنگ ميكنه و بعضي وقتا دوربينش باز نميشه و بايد روشن خاموش بشه يه بار.
    انصافا بعد از آپدیت دیگه مشکل هنگ نداشتم ، فقط یه بار دوربینش کار نکرد و مجبور شدم خاموش روشن کنم

یه بار هم اصلا خاموش نمیشد مجبور شدم باطری رو در بیارم

ببينم گوشي شما هم موقع روشن شدن لود طولاني داره؟ واسه من تا لودش پر بشه ندبكاب 1 دقيقه طول ميكشه.
    بله دقیقا این مشکل رو دارم ولی مگه چند بار گوشی رو روشن خاموش میکنی ؟‌مگه از قابلیت flight استفاده نمیکنی ؟

من شاید ماهی یک بار هم گوشی رو خاموش نکنم ، موقع خواب شب میزارم روی flight و صبح خودش بیدارم میکنه و power on میکنم

شما هم این کار رو بکن مطمئن باش شارژ باطری فقط در حد 5 درصد کم میشه

براي مشكل وقفه افتادن فيلم برداري در موقع سيو بر روي رم هيچ كاري نميشه كرد؟
    عکس های منم بعضی موقع ها تیکه تیکه یا ناقص سیو میشه ، احتمالا مشکل از رم های بی کیفیت هستش

فکر میکنم با رم ها اورجینال مشکل حل بشه

وقتي گوش رو به كامپيوتر وصل مي كنم فقط درايو رم رو ميشناسه. چط.ري ميتونم بهحافظه ي خود گوشي هم دسترسي پيدا كنم؟ pc suit هم گير ميده كه MSXML 6.0 ميخاد. اونم كه دانلود كردم نصب نميشه و بازي در مياره.
    از برنامه my phone explorer استفاده کردی ؟

اگه شركت يه فريم وير جديد بده بيرو فكر ميكنم اين مشكلات توش حل شده باشه. يه فريم وير+فلش كردن گوشي=حله!!!
    مثل من اگه adsl داری از سایتش آخرین آپدیت رو بگیر و با کابل usb روی گوشی نصب کن بیشتر این مشکلات حل میشه

14. این کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •