شما برید به قسمت لیگ اینترناشنال و تیم ملی ایران رو به لیگ اضافه کنید
برای زنیت هم برید به لیگ rest of world زنیت رو هم جستجو کنید و اضافه کنید به اونجا بعد سیو کنید خارج بشید از برنامه
شما برید به قسمت لیگ اینترناشنال و تیم ملی ایران رو به لیگ اضافه کنید
برای زنیت هم برید به لیگ rest of world زنیت رو هم جستجو کنید و اضافه کنید به اونجا بعد سیو کنید خارج بشید از برنامه
FIFA 09 جایزه TeamXbox رو برد!
امروز تو سایت فیفا دیدم که این بازی جایزه مذکور رو برای ارئه بهترین بازی اسپورت مدرن رو برنده شد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
بنده هم عضو تازه وارد این فروم هستم
امیدوارم ما رو هم در بین خودتون و جمع دوستان فیفا باز بپذیرید!
عرض به حضورتون اینجا که صفحه 200 هست من از صفحه 1 تا این صفحه تاپیک رو کامکل مطالعه کردم و بسیار لذت بردم و از اطلاعات و فایل های دوستان به خصوص devdata هم خییلی خیلی ممنونم
از دوست عزیز آقای کراوزر ( اگه اشتباه نکنم آقا آرمین) هم بسیار ممنونم به خاطر تلاش های فراوونشون برای این تاپیک
دوستان من یه مشکلی دارم که کسی تا حالا مطرح نکرده بود
تو منیجر مود دارم با یووه بازی می کنم
خیلی هم بازی کردم
حالا می خوام وارد بشم یه ارور میده:
unable to load Shadmehr
نمی دونم چرا نمی تونه سیوم رو لود کنه
جالبه که اون پایین show details رو هم که میزنم اطلاعاتم رو هم کاملا درست و صحیح نشون میده
اگه از سیوهای قدیمی تر هم داخل مای داکیومنت کپی کنم اونا رو هم وارد میشه اما الان با این سیو آخریم وارد نمیشه
بازی رو هم یه بار آنیستال کردم و دوباره نصب کردم بازم درست نشد
ولی با سیوهای دیگه بدون هیچ مشکلی کار می کنه
خواهشا لطف کنید و به داد بنده برسید !
راستی نسخه دی وی دی بازی رو هم از وست گیم خریداری کردم
بازم ممنون از لطف دوستان عزیز...
شادمهر جان واقعا لطف داری شما ولی ممکن سیو شما خراب شده باشه بعضی مواقع این اتفاق میافته البته ممکن هست از فایل fifa09.exe هم باشه شما همونی که توی سایت گیم کپی ورلد هست رو دانلود کن ببین برطرف میشه این مشکلات یا نه
ممنون از توضیحاتتون کراوزر عزیز
من راستش شرمنده بابت دو چیز:
یکی اینکه راستش نمی دونم با کدوم گزینه می تونم تشکر بفرستم برای پست و مطلب شما
اگه لطف کنید بهم بگین ممنون میشم
گرچه فعلا در اینجا از شما به خاطر جوابتون تشکر می کنم
در ضمن من در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون فابل "فیفا دات اگزه" رو پیدا نکردم که واسه دانلود هست
آخه اینقدر اونجا فایل و لینک زیاده نمیدونم کدومشه !
میشه بگین دقیقا کجاست و دقیقا چه اسمی داره
ببخشیدا...![]()
ممنون کراوزر جان
من دو تا مشکل دارم:
1- راستش من نمی دونم چه جوری باید از یه پست تشکر کرد اینجا!! هر چی هم گشتم کلمه تشکر و ... ندیدم که بتونم از شما تشکر کرده باشم.
به هر حال بی نهایت ممنونم بابت جوابتون.
2- من از طریق آدرسوارد سایت گیم کپی ورد شدم. ولی اونجا لینک کرک فیفا 09 رو پیدا نکردم. ماشالا اینقدر اونجا لینک و فایل زیاده که آدم گیج میشه! اگه یه راهنمایی کنین که اون کرک کجای سایت و دقیقا با چه اسمی هست ممنون میشم. در ضمن کرک دی وی دی خود من که از وست گیم خریدم 44 مگا بایته و به نظرم اورجینال و بدون مشکل باید باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میگم اگه حتی کرک سایت گیم کپی ورد رو هم دانلود کردم و کپی پیست کردم و باز مشکلم حل نشد باید چی کار کنم ؟ آخه من تو سیو کردن این دفعه آخری کار خاصی انجام ندادم. دقیقا مثل سری های پیش. آخه بازی ها و نقل و انتقالات مهمی رو انجام داده بود که الان با این وضعیت همش از بین میره...
گناه من چیه این وسط...؟![]()
اولا تشکر لازم نیست ولی سمت چپ هر پست گوشه پایین 4 کلید هست نقل قول .. تشکر به هر پستی که می خوای می تونی تشکر بدی.
اگه 44 مگ باشه درست هست. البته بعضی مواقع قتی قبل شروع منیجر مود میای بازیکنان رو ویرایش کنی البته ویرایش های خفن (مثلا سن بازیکن های تیمی رو که میخوای مربیگری کنی همه اش رو 48 کنی) این مشکلات پیش میاد و توی یه مقطعی سیو خراب میشه و دیگه نمیتونی ادامه بدی البته احتمال هم داره این اشکال از بد شانسی باشه متاسفانه بعضی مواقع پیش میاد اگه از اتو سیو هم استفاده کنی بهتره
سایت گیم کپی رو هم دیدم حق با شما بود اصلا برش داشته خوب شد به موقع من دانلودش کردم اگه البته من یه فایل اورجینال 23 مگی fifa.exe دارم که فقط به درد ریختی پچ اورجینال می خوره
Last edited by Spaniuly; 01-12-2008 at 11:08.
آخه من از همین کارای مثلا ویرایشی خفن استفاده نکردم اصلا!
راستی اتو سیو چه جوریه ؟
یه چیز دیگه! باور می کنی اگه بگم واسه من تشکر نداره؟!! یعنی فقط 3 تا کلید دارم
چون من خودمم حدس زدم که کلمه تشکر باید همون سمت دچپ - پایین هر پست باشه اما من ندارم!!
به هر حال ممنون بابت همه چی
فکر کنم باید دوباره بازی کنم!
حالا باز خوبه سیو دو هفته پیشش رو دارم ! حداقل نباید برم از اول فصل بازی کنم!!
راستی میگم چرا اینجا این قدر آروم و کم بازدید شده
قبلا که ظاهرا خیلی برو بیا داشته واسه خودش...!
آخ که من عاشق کاربرای جدیدم.خوش اومدی شادمهر جان.
آرمین من پچ زنیتو دان کردمم و کریشن مستر دستتم درد نکنه.فقط این آرشاوینش که همونیه که تو تیم ملی هست که.نمیتونی عوضش کنی؟آخه آرشاوینش زشته.نمیتونی خودت یکی قشنگتر درست کنی؟ببخشید که اینقدر پر رو هستم.
این دقیقا همون چیزیه که منو خیلی زجر میده.این که الان اکثر مردم طرفدار pes هستن.همشم تقصیر ea که فیفا رو رو pc نکست نمیکنه.مطمئنم تو هم این ea .............رو لعنت کردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)