حالا در رابطه با تحريم بودن نبودنش و نميدونم كاملا اما از اين بابت هم هست كه به دليلي كه سرعت پايين هم داريم در هنگام استفاده نميتونه اين افزونه ها رو دانلود و نصب كنه. اگه نه براي منم هميشه ميده اكثر اما به مشكل تا حالا بر نخوردم!!!
موفق باشيد.
حالا در رابطه با تحريم بودن نبودنش و نميدونم كاملا اما از اين بابت هم هست كه به دليلي كه سرعت پايين هم داريم در هنگام استفاده نميتونه اين افزونه ها رو دانلود و نصب كنه. اگه نه براي منم هميشه ميده اكثر اما به مشكل تا حالا بر نخوردم!!!
موفق باشيد.
خیلی وقت منتظرم اگه ممکنه راهنمایی بفرمائید.با تشکر
به خاطر سرعت نیست
100 در 100 اطمینان دارم این یه مورد رو![]()
چرا بعضی وقتا مثل دیشب که توی روم می رفتم پی ام های دیگران برای من میومد ولی پی ام من برای کسی نمی رفت؟
گاهی اینجوری میشه؟
علتش چیه؟
از نرم افزار من هست یا از خود یاهو یا اینترنت ایران؟
برای رفعش باید چیکار کرد؟
احيانا به اين خاطر هست كه شما توسط روم يا برخي كاربران Ignore ميشيد!
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
ok. پس اگه از سرعت نيست شايد همون حرف صحيح باشه كه واسه كه آي پي ما رو تحت تحريم قرار دادن نميتونيم دريافت كنيم اونارو!
موفق باشيد.
خوب چرا باید ایگنور بشم؟
توسط کسه دیگری هم که ایگنور بشم باز پی امم به بقیه نمی رسه؟
البته توی روم دیگری هم که میرم باز این اتفاق میفته
برای شما هم پیش اومده؟
آره گاها براي من هم شده پيش بياد اما به ندرت . خيلي كم.
يه كار ديگه شما انجام بده. اول اين بي زحمت ورژن ياهوت رو بگو،دوم اينكه اگه واست امكان داره عوض كن ياهو مسنجرت رو.
اما واسه سوال ديگتون ، اگه روم به صورت اتومات شما رو اسپم بشناسه و بلاكتون كنه كه واسه هيش كس پي ام هاتون ارسال نميشه توي روم و نميبينن. اما اگه شخصي اين كار رو انجام بده و ايگنورتون كنه كه فقط واسه اون شخص پي ام هاتون نميره!
موفق باشيد.
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
تنظيماتي جز اينكه ميكروفونتون رو توي ويندوز نصب كنين و بشناستش نداره.
آيا ويندوز ميكروفن رو ميشناسه يا هدفون رو ؟؟؟
موفق باشيد.
ورژنش 8.1.0.421 هست.
البته با عوض شدن های ویندوز هم این مشکل بوده گاهی.
یه سوالی هم داشتم اینکه میشه پوشه پروفایل یاهومسنجر رو که متن چت ها رو ذخیره می کنهبین دو تا ویندوز و دو یاهو مسنجر نصب شده روی اونها به اشتراک گذاشت؟
چون من از دو ویندوز استفاده میک نم و می خوام متن چت هام یه جا سیو بشن.
در کل میشه پوشه یاهو رو در دو ویندوز در یک درایو خاص نصب کرد که مشترک باشه بین هر دوتا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)