خیر سرعت من هم نسبت به دو روز قبل کاهش پیدا کرده
حتی نسبت به ظهر هم همینطور
فکر کنم اونا فکر کردن که ما فکر میکنیم زیادی خوشمون شده !![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
خیر سرعت من هم نسبت به دو روز قبل کاهش پیدا کرده
حتی نسبت به ظهر هم همینطور
فکر کنم اونا فکر کردن که ما فکر میکنیم زیادی خوشمون شده !![]()
من هم idm 5.19.3 استفاده میکنم و ویندوز 7.شما یه سری به تنظیمات idm بزن توی کانکشن تنظیمات سرعتت رو چک کن.شاید از اونجا لیمیت شده.اگه درست نشد من پیشنهاد میکنم از orbit 2.8.14 استفاده کنید.حجمش کمه زبان فارسی هم ساپورت میکنه.به نظر من گاهی از idm هم بهتره![]()
سلام
یه سری راهنمایی ازتون میخوام
من شاهینشهر هستم و تازه سرویس پارس آنلاین گرفتم اسم سرویش fp1-9x هست
با نحوه سرعتش تقریباً آشنا هستم توی طول روز از ساعت 6 صبح تا 12 شب معمولا سرعت دانلود بین 30 تا 100 کیلوبرثانیه متغیره
سرعت دانلود بین ساعت 1 تا 6 صبح بین 10 تا 35 کیلوبایت بر ثانیه متغیره...
حالا من اکثر مواقع شبا دانلود دارم و دوست دارم سرعتم شبها از ساعت 1 تا 6 صبح بین 50 تا 70 کیلوبایت باشه ، آیا به نظر شما سرویس fp10-4x2 شبها بین ساعت 1 شب تا 6 صبح سرعت دانلودی 50 تا 70 کیلوبایت به من میده ؟
در نهایت اگه سرویس از پارس آنلاین مد نظر دارید به من بگید تا دفعه بعد اونو بگیرم.
دانلود من شبا از ساعت 1 شب تا 6 صبح هست که میخوام سرعت دانلود معادل 50-70 کیلوبایت بر ثانیه باشه
مصرف روزانه من در ماه ماهی 2 گیگ هست
ماهیانه 25000 تومان میتونم بپردلازم
چرا اینقدر گرون
سلام
دوستان چی پیشنهاد میکیند که شبانه بشه یه دو گیگ دانلود کرد
از کجا سرویس گرفتی
خب بچه ها فکر کنم مخابرات سرعت را به طوری رسمی برگداند به حالت قبل
البته مال من یه کم بالاتر شده
حدودا 150
خدا کنه دوباره به وضعیت هفته ی قبل دچار نشیم...همه ی هفته اعصابم خورد بود کلی دانلود داشتم که مونده بود روی دستم و نمی تونستم انجامش بدم.
راستی بچه ها یه سوال تا حالا شده یوزرنیم و پسورد شما را برای ورود نشناسه؟...از من گاهی اینطوری میشه و مجبورم برم با دیال آپ کانکت شم بعد برم سایت 311 پسوردم را تغییر بدم اون وقت درست می شه
برای شما هم پیش اومده؟
با این پول میتونی 1024 پیشگامان رو بگیری.سرعتش شبها بین 120-130 هست.نمیدونم شاهین شهر رو پشتیبانی میکنی یا نه!
به شما هم همین رو پیشنهاد رو میکنم.الان من هر شب 2.4 گیگ دانلود دارم.
قیمتش نسبت به کار من زیاده من فقط بعضی از شبا دانلود دارم در روز هم اصلا استفاده نمیکنم یادر کل روز ها جمعا 3 ساعت کانکت بشم من یه چیزی میخوام که سه ماهش بیش از 45 نشه اصلا هست الان اکو 515 شاتل دارم یه چیزی تو رنج همین میخواستم
شرکت 311
مخابران
4 گیگ
ماهی 10 تومن
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
نه
من تاحالا اینطوری نشدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)