من walkman 2 را بعد از خارج کردن از حالت زیپ، در خود درایو c کپی کردم. ولی اتفاقی نیافتاد. گوشیم رو هک هم کردم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
من walkman 2 را بعد از خارج کردن از حالت زیپ، در خود درایو c کپی کردم. ولی اتفاقی نیافتاد. گوشیم رو هک هم کردم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
گیر نده حالا من فک میکردم اسمت حامدهحالا هرچی مهم اصل مطلبه !!!
![]()
دوست عزیز کجای درایو c کپی کردی باید هرکدوم از پوشه ها رو تو مسیر خودشون کپی کنی
مثلا تو پوشه واکمن که دانلود میکنی resource\apps رو توی مسیر c\resource\apps وبقیه فایلهارو هم همینطور تو مسیرشون کپی کن
خوب خودت که دیدی من چه قدر تذکر دادم.
پاک کردن پستها هم کار همکارا نیست.
باید مدیرا انجام بدن.از این 2000 تا پست اینجا 1000 تاش حداقل خارج از بحثه! خوب مدیرا هم وقت پاک کردنش رو ندارن.تنها این تاپیک هم نیست.
انجمن موبایل هم بزرگترین انجمنه سایت هستش.
شما میگی چیکارکنم غیر از تذکر؟
سلام ببخشید اگر باعث خون و خون ریزی نمیشه من یه سوال دارم:
هک ها رو چطور باید به حالت اول برگردوند؟ یعنی حالت کارخانه.
خوب میدونم اگر ریست یا فرمت اینترنال دیسک انجام بدم همه هک ها میپره ولی اگر یه هک خاص رو بخام برگردونم چی؟ مثلا یکی از این پک های آیکون رو ریختم . حالا به همون مسیر میرم که پاکش کنم ولی میگه این فایله سیستمیه و دسترسی نداری.
؟؟؟![]()
فكر كنم با استفاده از درايو z بشه كاري كرد و فايل هاي اصلي رو جايگزين كرد يا اسم فايلي كه مي خواي پاك كني رو تغيير بده و بعد پاك كن
Last edited by amir_sa; 11-09-2008 at 05:03.
بعد از هک گوشیم و ریختن موفقیت آمیز چند نوع برنامه از جمله vitual keyboard, phone media player skin changer , walkman2 متوجه شدم که پوشه control panel دیگه وچود نداره. گوشی رو روشن خاموش هم کردم ولی جواب نداده. کمکم کنید. با تشکر
سلام. آقا هکی برای مد شماره ها نیومده( phone) ؟
یه مشکلی هم که من دارم هنوز هم نتونستم درستش کنم ریختن والکمن واسکینهای مدیا پلیر .هیچ کدوم کار نمیکنن مشکل از کجاست ؟
Last edited by Spak; 11-09-2008 at 07:47.
بروی همونجا که قبلا بود لیست رو با دقت ببین.احنمالا یه 7-8 تایی اومده پایین
با این هک یک گزینه جدید به نام Flash Games توی منوی Multimedia اضافه میشه که با اون میتونید هر فایل فلشی که توی D:\Document هست رو به صورت یک لیست ببینید و و هر فایلی فلشی رو که خواستید خیلی راحت بازش کنید و دیگه نیازی نیست برای باز کردش از روش قبلی یعنی تایپ کردن مسیر فایل (مثلا d:/flash_dir/flash.swf ) استفاده کنید
برای نصبش کافیه کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)
توضیح:هک پلاگین فلش باید قبلش نصب شده باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)