حدود 200 نات بود فکر کنم با فلپ 5
.................................................. .................................................. ............
ميدونيد اين دمي که به 787 چسبوندن براي چه کاريه؟
![]()
حدود 200 نات بود فکر کنم با فلپ 5
.................................................. .................................................. ............
ميدونيد اين دمي که به 787 چسبوندن براي چه کاريه؟
![]()
احیاناً برای تیک آف نیست؟!
راستی با ای دی اس ال چجوری میشه آنلاین پرواز کرد؟!
ببخشید اگه من دیر به دیر میام
این چند روز اخیر خیلی سرم شلوغ بودش
نه دوست عزیز
این بستگی کامل به W/B هواپیما داره ویا همون مقدار وزن هواپیما که بر اساس اون 3 مشخصه V1 V2 VR رو تعیین
میکنن
و در هر پرواز متغییر هست
برای مثال یه پروازی بود که با 800-737 انجام شد و 144 مسافر داشت وزن بار ها رو نمیدونم اما به این صورت تعیین شد
V1:138
V2:140
VR:143
که در مرحله VR چرخ های هواپیما کاملا از زمین کنده شده ( یا بلند شده )
درضمن تا منو داری غم نداشته باش نمیزارم تایپیک چراغ این تایپیک خاموش بشه
در مورد اول من فکر نمیکنم اما اگر دقیق تر بگن کدوم قسمت رو میگن شاید بتونم کمک کنم
و در مورد قسمت دوم هم من دارم یه مقاله ای آماده میکنم که نحوه کامل رو توش آموزش دادم
پرواز آنلاین توسط IVAO
موفق باشید
دما سنجه؟ميدونيد اين دمي که به 787 چسبوندن براي چه کاريه؟
گویا تو جیب جا نمی شه...
درستش به اين صورت ميشه...
سرعتهاي V
براي برخاستن ما بيشتر به سه نوع سرعت سر و کار داريم: V2 , Vr , V1 اين سه سرعت از کلکسيون سرعتها " سرعتهاي V يا V speed ناميده ميشوند. کليد انتخاب سرعتهاي V بستگي به وزن هواپيما و شرايط بيرون هواپيما و تنظيم فلپ جهت برخاستن دارد. تصور کنيد که شرايط وزن هواپيما براي 800-737 استاندارد بوده و فلپ 5 براي برخاستن شرايط پيش فرض شبيه سار پرواز باشد بنابرين به راختي ميتوانيم به يک مجموعه از سرعتهاي V دست پيدا کنيم.
V1 سرعت تصميم گيري جهت برخاستن ميباشد که بر اساس وزن برخاستن هواپيما " دما و ارتفاع دانسيته تعيين ميشود. شما نياز به يک باند با سايز مشخص براي يک برخاست ايمن داريد. سرعت تصميم گيري نقطه اي است که پس از آنکه شما حداکثر قدرت موتور ها را براي برخاستن بکار گرفتيد در آن نقطه تصميم ميگيريد که تيک آف خود را ادامه يا آن را متوقف کنيد . در 737 اين نقطه با استفاده از سرعت هواپيما تعيين ميشود و بنام v1 خوانده ميشود .
در هنگام حرکت روي باند و قبل از برخواستن تا قبل از رسيدن به v1 شما قادر خواهيد بود قبل از آن که به انتهاي باند برسيد موتور ها را ببنديد" حداکثر قدرت ترمز ها را اعمال کنيد و به سلامت متوفق شويد و بدين ترتيب هواپيماي زيباي خود را از صدمه ديدن و تبيديل شدن به توده فلز قراضه نجات خواهيد داد. پس از اينکه شتاب گرفته و از v1 گذشتيد ديگر چاره اي بجز برخاستن نداريد. و ميبايست هواپيما را از زمين بلند کنيد.
بر اساس فرضاتي که در بالا در نظر گرفتيم سرعت 150 نات بر روي سرعت سنج را بعنوان سرعت v1 در نطر ميگيريم.
و اما Vrسرعت کندن چرخ دماغه از زمين مي باشد. اين سرعت سرعتي است که شما ميتوانيد با اطمينان فرامين کنترل خود را به طرف عقب کشيده و چرخ دماغه را با وضعيت و زاويه مناست (تقريبا 20 درجه به سمت بالا) از زمين بلند کنيد و سپس هواپيما را به طور کامل از زمين جدا کنيد. ما سرعت 154 نات را بعنوان Vr در نظر ميگيريم.
و اما V2 حداقل سرعت ايمن ميباشد. اگر بلافاصله پس از رسيدن به v1 يکي از موتور ها از کار افتاد شما قدرت کافي را براي تکميل برخاستن خواهيد داشت که با آن ميتوانيد نرخ اوجگيري لازم را گرفته و مونع را پشت سر بگذاريد. بدليل آنکه برخاستن با تنظيمات مختلفي از فلپ ها انجام ميشود سرعت 15+ V2 جهت برخاستن با دو موتور استفاده ميشود که در واقع تضمين کننده حداقل سرعت مانور براي تمام تنظيمات فلپ برخاستن است.
اگر شما به مکالمات بين دو خلبان در هنگام برخاستن گوش کرده باشيد ممکن است شنيده باشيد کهکمک خلبان موارد زير را با صداي بلند بيان ميکند:
80نات : تمام سيستم ها را نگاه کرده و مطمئن ميشود که همه چيز در محدوده سبز ميباشد.
V1 :هم اکنون از نقطه اي گذشتيم که ديگر برگشتي امکانپذير نيست تيک آف ميبايست ادامه پيدا کند.
بالا رفتن دماغه: زمان کندن هوپيما از زمين.
نرخ مثبت: نشاندهنده ي سرعت عمودي و نشاندهنده ي سرعت هر دو يک نرخ مثبت اوجگيري را نشان ميدهند.
جمع کردن چرخها : خلباني که هواپيما را هدايت ميکند به خلبان ديگر فرمان ميدهد تا چر خها را جمع کند.
1000پا : ارتفاع جمع کردن فلپ ها.
خوب مفيد بود.
قرار هست که آموزش اوليه کار با IVAO (پرواز آنلاين) رو TOOMY جان بذارن.
اما ساده تر اون تو خود fsx هست که gameSPY پشتيباني ميکنه ""خيلي راحت ثبت نام ميکنيد و يکي از سرور ها رو انتخاب و وارد ميشيد و... که روش ساده اي داره (آموزش تصويريش رو قبلا گذاشته بودم اگر جايي گير کرديد)
سلام . یه ویدیو براتون آپلود کردم از فرودهای نفس گیر در شریط سخت در عالم واقع، عمدتا بخاطر باد جانبی شدید، قویا بهتون پیشنهاد میکنم این ویدیوی 10 مگابایتی که 3:40 طولش هست رو دانلود کنین. حجمش اونقد که بایدکم نیست ولی قسم میخورم پشیمون نمیشین، حتی اگر اینترنت مناسب ندارین برید کافی نت! موسیقی متناسبی رو هم بجای موسیقی اصلیش گذاشتم که ضربان قلبتون رو بالا میبره. من خودم بارها این ویدیو رو دیدم و همیشه غش و ضف کردم.
حتما دانلود کنین.
Extreme landings_scene collection.mp4
10.1 MB
MPEG-4 AVC+AAC
320x240
15 fps
~ 640 kbps
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud.Neshat; 24-01-2010 at 15:01.
سلام. باز هم توپولوف 154 تو مشهد سقوط داشت...
البته علتش مشکلات جوی بوده... ولی باز خدا به خیر کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)