یعنی کلا تولید تیپ 5 متوقف شد؟؟؟؟؟؟![]()
یعنی کلا تولید تیپ 5 متوقف شد؟؟؟؟؟؟![]()
نه احتمالا از 1 تیر تولید دوباره شروع میشه ولی حالا دلیل اینکه فعلا تولید ندارن چیه نمیدونم ! مطمعنا شرایط جدیدی چیزی قرار هست که اعمال کنن فعلا هم از ثبت نام تیپ 5 دست نگه داشتن نه فروش نقدی داره الان نه اعتباری تا 1 تیر که شرایط اعلام شه .
Last edited by isbn; 15-06-2011 at 21:06.
من تصمیم داشتم تو هفته دیگه یه تیپ 5 نقدی ثبت نام کنم،با این اوصاف یعنی تا اول تیر نمیتونم ثبت نام کنم؟یعنی تا تیر ماه تیپ 5 نیست؟
فعلا که برنامه تولیدشون داره میگه تا 3 روز دیگه 206 تیپ 5 و 207 تولیدی ندارن ولی حتما از 1 تیر باز شروع میشه
کلا تیپ 5 همینجوریش هم تولید بالایی نداره شما تیپ 2 رو ببین چه تولیدی داره برا امروز و فردا و پس فردا !
V9 هم که یه چند وقتی تولید نداشت که الان ببینید از 2 روز دیگه 160 تولید میشه روزی
ای بابا،عجب شانسی دارمااااا،میگم تیپ 5 تو نمایندگی ها به صورت آزاد نیست که بشه نقدی خرید؟
نمایندگی رو نمیدونم ولی نمایشگاهی تک و توک یافت میکنی تیپ 5 صفر![]()
نمایندگی ها شاید به صورت امانی داشته باشن باید بگردی.
بله میشه گرفت اما همه نمایندگی ها با وام پیش فروش نمی کنند و میگن که نمیشه ولی بعضی از نمایندگی ها این کار رو میکنن
دوستان،شما بین رنگ خاکستری و مشکی کدومو انتخاب میکنید؟لطفا با ذکر دلیل بگید،البته میدونم که این امر بستگی به سلیقه داره،ولی من این سوالو پرسیدم چون قصد خرید 206 مشکیو دارم ولی همه بهم میگن مشکی خوب نیستو به درد نمیخوره،دقیقا نمیدونم رو چه حسابی میگن،ممنون میشم راهنمایی کنید.
ببین همونجور که گفتی کاملا سلیقه ای هست!
دوست عزیزمون یادمه همینجا روزی که میخواست بگیره مشکی دوست داشت همونم گرفت!
از نظر تک بودن خوبه!
ولی حقیقتش من اینقدر از مشکی بدی کشیدم که طرفش نمیرم نظر شخصی!
بخام بگیرم خاکستری متال میگیرم!
مشکی هرچی میشوریش اکثرا باز لک میگیره باید ببری حتما کارواش!
خط و خش رو بیشتر نشون میده!
تویه فروش اینروزا میره جز دسته سوم! اول رنگ های روشن مثل سفید و خاکستری تو بورس هستن! البته جوادتر هم هستن
ببین چیرو دوست داری همونو بگیر![]()
Last edited by total_overdose; 16-06-2011 at 12:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)