سلام آقا hamilton منم با ین دوستمون موافقم واسه ویندوز 2003 باید چه کار کرد کاسپر 6 رو هم ساپورت نمیکنه یه راهنمایی بکن لطفا با تشکر
من منتظرم بدجوری گیر کردم رو همه سیستمام ویندوز سور نصب کردم ولی آنتی ویروس کاسپر ...؟؟؟
سلام آقا hamilton منم با ین دوستمون موافقم واسه ویندوز 2003 باید چه کار کرد کاسپر 6 رو هم ساپورت نمیکنه یه راهنمایی بکن لطفا با تشکر
من منتظرم بدجوری گیر کردم رو همه سیستمام ویندوز سور نصب کردم ولی آنتی ویروس کاسپر ...؟؟؟
Last edited by سیاوش با مرام; 20-08-2007 at 16:37.
چرا از NOD32 استفاده نميكنيد.هم قدرت بالايي داره و هم خيلي سبكه و سرعت سيستم را نميگيره.
پس فعلن با اين اوضاع كه ميگين روي همون 6 بمونيم !
ببينم اينكه ميگين از سرعت سيستم ميگيره از اشكالات برنامه هست يا ويژگي و خود كاسپر گفته كه اين مشكل رو رفع مي كنه يا نه ؟
اين كه گفتم تجربه كار من با نسخه 7 بود كه اصلا نظر منو جلب نكرد.بايد نظر ساير دوستان را هم پرسيد و اين نكته را هم مدنظر داشت كه سيستم با سيستم و كاربر با كاربر فرق ميكنه ولي در مجموع به اين نتيجه رسيدم كه نسخه 7 سنگينتر از نسخه 6 بود.من با وجودي كه از يك فايروال در كنار نسخه 6 استفاده ميكنم ولي كندي در سيستم احساس نميكنم.
دوست عزيز نگفتين كهسنگيني ورژن 7 يه اشكال هست يا نه جزو ويژگي هاي برنامه هست ؟
من الان كسپر 6 اينترنت يكوريتي رو دارم و اصلا هم مشكلي ندارم !
ولي اگه ورژن 7 سنگين شده باشه خيلي حيف ميشه ! چون مدت هاست منظر بودم تا فاينالش بياد !
دوست عزيزمن هم نسخه 7رانصب كردم ولي خيلي سرعت كامپيوترم راپايين آوردومجبورشدم برگردم به همان نسخه6 وهيچ مشكلي هم باآن ندارم
License های فعال برای Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7.0.0.125 Final
(پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security )
دانلود License های فعال:>>>>>>
www.parsaspace.com/hamiidreza/Crack/Kaspersky7License.zip
در ضمن نسخه 7 سرعت كامپيوتر را پايين نمی آورد !!! البته شرط داره:
موقع نصب نسخه 7 باید از راه Custom Installation رفت، نه از راه Express Installation ...
و وقتی از راه Custom Installation نصب رو ادامه دهید، به پنجره سوم که رسیدید (Regular Scans) از قسمت
Scan Startup Objects تیک مربوط به At Application Startup رو بردارید و نصب رو ادامه دهید،
این کار باعث میشود که Kaspersky موقع ورود به سیستم، سرعت كامپيوتر را پايين نیاورد...
البته سعی کنید هنگام نصب هر آنتی قبل ورود به سیستم ، یک User سر راه ورود به ویندوز داشته باشید،
این کار باعث میشود که قبل ورود به ویندوز یک مکث پیش بیاید که برای بارگذاری بهتر سیستم ( مخصوصاً سیستم
با آنتی) بسیار مفید است. این نکته در عین سادگی خیلی مهم است....
لطفا آنتی ویروس Kaspersky 6 نسخه مخصوص ویندوز 2003 سرور رو برام بزارین !
به همراه کلیدهای فعال !
با سلام خدمت دوستان
بعد از نصب آنتی ویروس کاسپراسکای دیکشنریهای Longman وOxford باز نمیشوند .کسی راه حلی دارد ؟بسیار بسیار سپاسگزار خواهم شد.چون هر دو را نیاز دارم که نگه دارم.
با -تشکر
دوست عزیز
به P30World خوش آمدید .آنتی ویروس کاسپرسکی یک تاپیک مخصوص به خود دارد که باید مشکلاتتان را در آن
مطرح کنید .اگر باز نشدن این لغت نامه ها به علت نصب کاسپرسکی باشد باید با اضافه کردن آنها به Exclusion List آن
مشکل حل شود برای این کار کافی است در قسمت تنظیمات کاسپرسکی فایل اجرایی این دو نرم افزار را به Trusted Zone
کاسپرسکی اضافه کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)