منم شبانه سرعت اومده پایین
منم شبانه سرعت اومده پایین
ببینید دوستان ، من دیشب این فیلمه رو استارت کردم ، از ساعت ۳ تا ۷:۴۵ تونستم اینقدر دانلود کنم (البته به ترفندهای Idm که دیگه خودکشی کرده بود تا اینقدر دانلود شده بود !!) ، به نظرتون خوب تونستم دانلود بکنم یا نه ؟؟!!!ای شیطون یعنی از اون فیلمها بود !!!کیفیت عکس رو کم کردم تا راحت تر بالا بیاد و همچنین مشخصات فیلمی که دانلود می کردم رو هم پاک کردم
من حدود 40 روز است Adsl دارم و فقط 3 الی 4 شب اول سرعت پایین بود و از اون به بعد میانگین سرعت بالای 50 کیلو بایت است
و کلک موندن تا ساعت 7:45 هم سرجمع حدود یک هفته برام قطع بود
میانگین سعت داونلود روزانه هم بالای 50 بود
نمی دونم چرا سرعت داونلود شبانه ام از راپید شر شبا حدود 10 است ولی روزا بالای 30 !!! نکنه کار صبانتی ها است !!!
در کل شبا می تونم تا 800 مگ داونلود کنم
این بود وضعیت اکانت صبانت من
از کجا فهمیدی شیطون. شوخی کردم
دستت درد نکنه دیگه ، یعنی ما اینکاره ایم
بیا و کار فرهنگی کن
اگه خیلی کنجکاوی داشتم چی دانلود می کردم ، می تونم اون عکسی که مشخصاتش رو پاک نکردم برات پ.خ کنم !! می خوای ؟؟؟
من برعکس تو ؛ بالای ۲۳ روزه که ADSL گرفتم و اولش همه چیزش عالی بود ، الان حدود یک هفته اس که اینجوری شده ، وگر نه مال من هم صبح ها از ۵۰ کیلوبایت پایین تر نمی اومد ! اکانت خودم هم روزا همش رو ۵۰ و ۶۰ بود سرعت دانلودش !! البته الانم اکانت خودم هیچ مشکلی نداره ، مشکلم این شبانهی لعنتیه ، اصلا من برای همین شبانه با صبانت گرفتم. . .
امیدوارم هر چه زودتر درست بشه . . .
شما چرا بلد نیستید شکایت کنید ، هر کسی که نا راضیه بره صنف سرویس دهنده ها و بگه آقا به ما قول سرعت 256 -512 دادن و الان 64 ، نیاز به مدرک نداره وقتی بالای 10 نفر شکایت کنن اونا سریع اقدام میکنن و اگه دنبالش رو بگیرین می تونید حق زیان هم بگیرید....
درسته ایران یکمی در هم برهمه ولی اگه قانون رو بلد باشی کسی نمیتونه حرفی به شما بزنه ، تا موقعی که فقط بین خودمون دردل کنیم کاری پیش نمیره ، حق گرفتنیه
نهایت سرعت دانلود شما بستگی به یکسری عوامل دیگر هم دارد
مثلا سروری که از آن دانلود میکنید،برنامهای که برای دانلود استفاده میکنید و تنظیمات برنامه
من اگر بخواهم در آکونت شبانه از rapidshare بصورت Free دانلود کنم شک دارم سرعتی بالاتر از 25KBps داشته باشم اما با utorrent این سرعت در حالت نرمال به 30 میرسد و با بالا بردن تعداد اتصالات در utorrent تا مرز 1000،محال است که سرعت به زیر 40KBps برسد.در آکونت روزانه هم گاهی پیش میآید وقتی دارید چندین دانلود را از یک سرور خوب انجام میدهید سرعت نهایی شما به حدود 60هم برسد ولی وقتی از یک سرور دیگر دانلود میکنید این سرعت به بیش از 12 نرسد.
پیشنهاد من به دوستان،استفاده از برنامهیutorrent است.
شما قدم اول رو بردار ، ما پشتتیم . . .
ببین چجوریه ، کجا باید بریم ، ته وتوش رو در بیار تا ما هم استارت بزنیم . . .
من بیشتر توضیح بدی !! من اصلا نمی دونم اینی که شما میگی چجوریه . . .
میدوونی
من قبلا ها میتونستم از تورنت با سرعت 30 دانلود کنم
ولی الان نمیتونم
حتی فایلهایی میگیرم که Seed هاش 2 برابر Leecher هاش هست ولی سرعتم از 8 یا 9 بالاتر نمیره
یادمه یه بار از تورنت با سرعت 60 یه فیلم 700 مگابایتی گرفتم ( البته پارسال که یوزرهای صبا خیلی کم بود )
تورنت را چه جوری تنظیم کنم شب شروع به دان کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا شوخی کردم چرا ناراحت می شی . نه ممنون نمیخوام!!!!از کجا فهمیدی شیطون . شوخی کردم دستت درد نکنه دیگه ، یعنی ما اینکاره ایم بیا و کار فرهنگی کن اگه خیلی کنجکاوی داشتم چی دانلود می کردم ، می تونم اون عکسی که مشخصاتش رو پاک نکردم برات پ.خ کنم !! می خوای ؟؟؟
منم برای داونلود تورنت از یوتورنت استفاده می کنم اما محاله میانگین سرعتش از 25 بالا بره تازه اونم موقعی است که چند داونلود همزمان داشته باشم مثلا 6 تا چون اگه یکی باشه سرعتش از 10 تا بالا تر نمیره برای همین مجبورم چندتا بزارم تا از حداکثر سرعت استفاده کنمنهایت سرعت دانلود شما بستگی به یکسری عوامل دیگر هم دارد
مثلا سروری که از آن دانلود میکنید،برنامهای که برای دانلود استفاده میکنید و تنظیمات برنامه
من اگر بخواهم در آکونت شبانه از rapidshare بصورت Free دانلود کنم شک دارم سرعتی بالاتر از 25KBps داشته باشم اما با utorrent این سرعت در حالت نرمال به 30 میرسد و با بالا بردن تعداد اتصالات در utorrent تا مرز 1000،محال است که سرعت به زیر 40KBps برسد.در آکونت روزانه هم گاهی پیش میآید وقتی دارید چندین دانلود را از یک سرور خوب انجام میدهید سرعت نهایی شما به حدود 60هم برسد ولی وقتی از یک سرور دیگر دانلود میکنید این سرعت به بیش از 12 نرسد.
پیشنهاد من به دوستان،استفاده از برنامهیutorrent است.
البته سرعت اتصال من تا 55 کیلو بایت رو ساپورت میکنه اما نمی دونم یوترنت چرا فقط از نصفش استفاده میکنه!!!
یه موقع نرین این کار رو بکنین چون دولت گفته از 128 بالاتر به خانه ها ندین حالا اگر کسی بره شکایت کنه چرا به ما گفتن 512 میدیم اما سرعتش کمی کمتر !!! از 512 است و برخی مواقع به نصف !!! کاهش پیدا می کنه و باعث خرابی اعصابمان شده !!!شما چرا بلد نیستید شکایت کنید ، هر کسی که نا راضیه بره صنف سرویس دهنده ها و بگه آقا به ما قول سرعت 256 -512 دادن و الان 64 ، نیاز به مدرک نداره وقتی بالای 10 نفر شکایت کنن اونا سریع اقدام میکنن و اگه دنبالش رو بگیرین می تونید حق زیان هم بگیرید....
درسته ایران یکمی در هم برهمه ولی اگه قانون رو بلد باشی کسی نمیتونه حرفی به شما بزنه ، تا موقعی که فقط بین خودمون دردل کنیم کاری پیش نمیره ، حق گرفتنیه
اون موقع میبینید 512 شده 128 و ....
یوتورنت مثل ارتباط P2P قبلی است اما بهتر از اون یعنی برای داونلود یک فایل دیگه احتیاجی به یک سرور خاص نداری و می تونی از کامپیوتر افرادی که اون رو داونلود کردند و یا دارند داونلود می کنند بگیریمن بیشتر توضیح بدی !! من اصلا نمی دونم اینی که شما میگی چجوریه . . .
پس با هم همدردیم!!!میدوونی
من قبلا ها میتونستم از تورنت با سرعت 30 دانلود کنم
ولی الان نمیتونم
حتی فایلهایی میگیرم که Seed هاش 2 برابر Leecher هاش هست ولی سرعتم از 8 یا 9 بالاتر نمیره
یادمه یه بار از تورنت با سرعت 60 یه فیلم 700 مگابایتی گرفتم ( البته پارسال که یوزرهای صبا خیلی کم بود )
تورنت را چه جوری تنظیم کنم شب شروع به دان کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در پنجره اصلی یوترنت برو به دومین عنوان از منو اصلی یعنی "امکانات"
بعد Preferences رو انتخاب کن یا اصلا در پنجره اصلی Ctrl+P رو بزن
بعد در پنجره باز شده و در قسمت چپ هشتمین عنوان یعنی "زمانبندی" رو انتخاب کن تا تنظیماتی رو که در عکس می بینی در آنجا انجام بدی
یعنی فعال کردن زمانبندی و سبز کردن نواحی بین ساعت 3 شب تا 8 صبح در 7 روز هفته ( البته با سبز پر رنگ )
بعد اگه کامپیوتر رو تنظیم کنی ساعت 3 آنلاین بشه این نرم افزار اگه فعال باشه به طور اتومات شروع به داونلود در این بازه زمانی میکنه
البته اتومات آن شدن کامپیوتر رو که بلدی چون این نرم افزار دیگه مثل IDM نیست که اتوماتیک آن شه باید از نرم افزار کمکی استفاده کنی
یه چیزی مثل خود IDM
که قبلا آموزشش رو در این تاپیک دادم که چه جوری آن و آف شی با اون به صورت اتومات
اگه خاصتی باز میگم
Last edited by Hossein Adeli; 14-08-2008 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)