تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 200 از 2403 اولاول ... 1001501901961971981992002012022032042102503007001200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من 300 مگ تمدید موقت کردم اگه روی 3 روز تموم نکنم 300 مگ رو بازم قطع میکنن نه شب میتونم برم نه روز؟؟؟

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام...
    بروبچه های پارس وی شما هم چند روزی هست که سرعتتون اومده پایین؟؟؟؟البته دیروز خوب بود..اما از بعده عاشورا که اینترنت سرعتش خیلی اومد پایین، تا الان من معمولا به مشکل میخورم با این سرعت.

سرعته بالا اومدنه صفحات خوبه اما توو دانلود و مخصوصا بازیه wow خیلی مشکل دارم...اونایی که wow بازی کنن منظوره منو متوجه میشن...latency خیلی بالاست و معمولا روو 1000-3000 هست (اما دیروز خیلی خوب بود و روو 300-500 بودش)

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من 300 مگ تمدید موقت کردم اگه روی 3 روز تموم نکنم 300 مگ رو بازم قطع میکنن نه شب میتونم برم نه روز؟؟؟
    قطع میکنن دیگه baw

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به سلامتی از فردا خطم یک طرفه میشه لعنت به Dial Up

داره خودمونی میشه cleverchild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان حدود یه ماهه تلفنم دوطرفه قطع هستش(به مرحمت Dial-up) اما ADSL قطع نیستش
    البته دارم بدهی رو خورد خورد میدم(یه چیزی حدود 400 تومن بدهی داشتم برا 4 ماه،ایشاا... تا آخر این ماه صاف میشه)
    کسی از دوستان تغییر رمز رو امتحان کرده؟
    من خودم همون اوایل که این آیتم رو گذاشتن انجام دادم که به مشکل بر خوردم(بعد تغییر رمز error یوزر پس میداد)بعد که زنگ زدم گفتن در حاله تست هستش، بعد برام درستش کردن(میخوام ببینم الان جواب میده یا هنوز مشکل داره؟)
    Last edited by cleverchild; 02-01-2010 at 16:51.

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

پارس انلاین از امروز سرعت دانلودش بسیار پایین اومده و شده مثل قدیم

برای اینترنت 128 تا دیروز سرعت دانلودم 140 تا 150 کیلوبایت در ثانیه بود ولی امروز مجددا شده زیر 30 و حتی بیشتر مواقع زیر 20 کیلوبایت( لعنت بهشون)

امیدوارم بعد از 4.5 ماه افزایش سرعت تصمیم نگرفته باشند مجددا برین.ند تو سرعت ها و مثل قدیم کنند

عادت کرده بودم به سرعت دانلود بالای 100 کیلوبایت
    Last edited by mohammadirani; 02-01-2010 at 19:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام همشهریای عزیز..
    دوستان من میخوام یه ADSl بگیرم و دقیقا هیچی راجع بهش نمیدونم..
    البته از چند نفر شنیدم که اگه خودم modem بگیرم هزینه ش کمتر میشه و یکی از دوستام هم گفته خودش بلده و میاد واسم نصب میکنه.. یه سر هم رفتم شرکت لاوان توی مطهری که گفت اگه دفعه اول بذارم خودشون بیان نثب کنن بهتره..
    حالا یه سوال.. توی رشت کدوم شرکت بهتر جواب داده؟؟ از لحاظ قمیت و سرعت دانلود (مخصوصا دانلود)..
    نصب مودم سخته؟؟ اگه خودمون نصب کنیم اون شرکنه گیر نمیده؟؟
    خرید مودم چطور؟؟ اگه خودمون مودم رو بخریم و وصل کنیم مشکلی نداره؟؟
    کلا منو که هیچی راجع به ADSL نمیدمنم راهنمایی کنید..
    ممنون میشم..

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام...
    بروبچه های پارس وی شما هم چند روزی هست که سرعتتون اومده پایین؟؟؟؟البته دیروز خوب بود..اما از بعده عاشورا که اینترنت سرعتش خیلی اومد پایین، تا الان من معمولا به مشکل میخورم با این سرعت.

سرعته بالا اومدنه صفحات خوبه اما توو دانلود و مخصوصا بازیه wow خیلی مشکل دارم...اونایی که wow بازی کنن منظوره منو متوجه میشن...latency خیلی بالاست و معمولا روو 1000-3000 هست (اما دیروز خیلی خوب بود و روو 300-500 بودش)
    در مورد این مساله من با شرکت تو تهران و همینطور رشت صحبت کردم و نمی دونم می دونید یا نه که مشکل پهنای باند دارن و دروغ یا راست هم اینه که درخواست دادن ولی مخابرات پهنای باند نداره که بهشون بده و خودشون می خوان مستقیما این کار رو انجام بدن که یه مدتی طول می کشه
    من خودم هم wow بازی می کنم و دقیقا همین مشکل شما رو دارم
    توی روزهای تعطیل به این دلیل مشکل کمی برطرف می شه که تعداد یوزرها (ادارات و کافی نت ها ) کاهش پیدا می کنه و پهنای باند به حالت Normal می رسه اما روز های بعد دوباره روز از نو روزی از نو

داره خودمونی میشه cleverchild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام همشهریای عزیز..
    دوستان من میخوام یه ADSl بگیرم و دقیقا هیچی راجع بهش نمیدونم..
    البته از چند نفر شنیدم که اگه خودم modem بگیرم هزینه ش کمتر میشه و یکی از دوستام هم گفته خودش بلده و میاد واسم نصب میکنه.. یه سر هم رفتم شرکت لاوان توی مطهری که گفت اگه دفعه اول بذارم خودشون بیان نثب کنن بهتره..
    حالا یه سوال.. توی رشت کدوم شرکت بهتر جواب داده؟؟ از لحاظ قمیت و سرعت دانلود (مخصوصا دانلود)..
    نصب مودم سخته؟؟ اگه خودمون نصب کنیم اون شرکنه گیر نمیده؟؟
    خرید مودم چطور؟؟ اگه خودمون مودم رو بخریم و وصل کنیم مشکلی نداره؟؟
    کلا منو که هیچی راجع به ADSL نمیدمنم راهنمایی کنید..
    ممنون میشم..
    سلام
    با توجه به پست قبل از پست شما بهترین گزینه اندیشه هستش چون سرعت دانلودش یه چیزی فراتر از خوبه(نسبت به اینکه 128 باید سرعت دانلودش 16 باشه که الان 230 - 240 هستش)
    در مورد نصب هم فقط کافیه مودم TP-link TD-8811 باشه در این صورت هیچ تنظیم خاصی نمیخواد(البته اگه از اندیشه ADSL بگیری)

10. این کاربر از cleverchild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قیمت این مودم چنده داداش؟؟
    اگه خودم بگیرم و دوستم بیاد نصب کنه بعدا مشکل خاصی پیش نمیاد؟؟
    چون یکی از دوستام عضو لاوان هست و اگه شماره عضویتش رو بدم یه تخفیف هم میگیرم..
    کلا همین مودم رو اگه خودم نصب کنم و هزینه راه اندازی اندیشه و یه اکانت 1 ماهه 3gig دانلود بگیرم چقدر واسم تموم میشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •